تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 141 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

در آغاز فعالیت sheytoonake shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان . من تازه عضو شدم و اومدم به جمع v3x دارها بپیوندم و امیدوارم منو هم یه کوچولو تحویل بگیرین . مرسی

داره خودمونی میشه HITLER_fashist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تو رویاهـــــــــــــــام

پيش فرض

سلام به همه دوستان . من تازه عضو شدم و اومدم به جمع v3x دارها بپیوندم و امیدوارم منو هم یه کوچولو تحویل بگیرین . مرسی
    خیلی خوش اومدی . مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من از لینکهایی که در این سایت گذاشته شده FrameWare گوشیم رو Update کردم اما متاسفانه دیگر Voice Dial کار نمی کنه تو رو خدا کمک کنی
    من شدیدا وابستگی به این امکان دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض چطوري ميشه v3x فارسي كنيم يا فارسي ساپورت كنه ؟

خواهشن راهنمايي كنيد چطوري مي تونم v3x فارسي كنم چون هرچه فارسي هست بصورت مربع نشان ميده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ما که آخرش نفهمیدیم اینجا تاپیک موتورولایه یا سونی اریکسون ( مخصوصا p990 !!! ) . حبیب آقا شما که میخوای گوشیه باکلاس بخری لازم نیس تو تاپیکی که اصلا ربطی نداره جاااااااااار بزنی!! مدیرای محترم هم لطف کنن بجای این آموزشای تیکه پاره ای که برای seem ها میدن و هی هم میگن اینا که چیزی نیس خیلی آسونه واسه 1 بارم شده یک آموزش درست حسابی بذارن . اگرم که دوست ندارین بقیه بدونن راجع به همون p990 حرف بزنین بهتره!!!

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

13 قابل توجه آقا حبیب HellBoy

آقا حبیب اگر باز هم سوالی داشتی میتونی رو من حساب کنی، فقط لطف کن توی این تاپیک سوالتو مطرح کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا به بعضی از تازه واردها برخورده

داره خودمونی میشه HITLER_fashist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تو رویاهـــــــــــــــام

پيش فرض

آقا حبیب اگر باز هم سوالی داشتی میتونی رو من حساب کنی، فقط لطف کن توی این تاپیک سوالتو مطرح کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا به بعضی از تازه واردها برخورده
    حرفی که والنتاین میزنه حقه . این ربطی به تازه واردی و ...... نداره. اینجا فقط موتورولـــــــــــــا . همینو بس

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرفی که والنتاین میزنه حقه . این ربطی به تازه واردی و ...... نداره. اینجا فقط موتورولـــــــــــــا . همینو بس
    1- اینجا فقط برای موتورولاست...درسته.
    2- من روی تازه واردی تاکید نکردم که شما بزرگش میکنی. اگر اینطوره من خودم هم 3 ماهه عضو شدم و جدید محسوب میشم.
    3- به دلیل اول به Hell Boy گفتم از این به بعد توی تاپیک مربوطه سوال بپرسه.
    4- کسی که دلش از جای دیگه پره و نمیدونه اینجا چه خبره، بیخودی چی میاد اعتراض میکنه؟ این همه بچه های دیگه هستن هیچی نگفتن، با وجود اینکه حق آب و گل دارن.
    5- توی همون پست اول هم به خاطر اینکه راجع به یه گوشی بیگانه! توضیح دادم، عذرخواهی کردم.
    6- "بزرگ نوشتن" توی انجمن، توهین به مخاطب هست؛ ولی ایندفعه نادیده میگیرم.
    7- همه باید سعی کنیم سازنده باشیم و در هر جا که میتونیم به هم کمک کنیم، نه اینکه از هم بیخودی ایراد بگیریم.
    8- لطفا دیگه این بحثو ادامه ندین و همینجا تمومش کنین. بذارین این تاپیک که تا اینجا اینقدر خوب و مفید بوده، همینطور به کارش ادامه بده و به بحثهای نامربوط دامن نزنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره آقا من تازه واردم چون 1 هفتس موتورولا خریدم .قبل از اینم هرگوشی که داشتم احتیاجی به این سایت نداشتم چون مثل سایت شما ریخته تو اینترنت اما چون دیدم این تاپیک موتورولاش از مال بقیه کاملتره عضو شدم. حالام بجای دعوا کردن و تحلیل حرفای من یکم از اون دانش مبارکو تو سایت تخلیه بفرمایید تا خیرش به همه برسه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چندتا سوال از v3x :
    1) میشه ساعت روی lcd بیرونو آنالوگ کرد؟
    2) sms delivery شو چجوری دائم میکنن؟ با روشهای قبل که گفتین جواب نداده
    3) روش فارسی سازیش مشابه v3i است که فقط language pack اون فرق میکنه؟
    4) چرا عکسا رو نمیشه فولدر بندی کرد؟category کردن که خیلی مسخرس آخرش همرو باز یجا نشون میده!
    5)راجع به تعویض کار دکمه ها میخوام بیشتر بدونم.کسی هست بتونه قشنگ توضیح بده؟
    6)آیا این language pack که در این سایت قرار داده شده :/http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php ماله فارسی یا عربی کردن v3x هست یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •