من ی مدل ایسوس RT-N13u دارم که البته اکسس پونت و رپیتر و روتر هستش و هم قابلیت دانلود بدون پی سی رو داره و هم قابلیت محدودیت حجم واسه یوزرها،که از طریق کابل انترنت به اینترنت نصب میشه.
من ی مدل ایسوس RT-N13u دارم که البته اکسس پونت و رپیتر و روتر هستش و هم قابلیت دانلود بدون پی سی رو داره و هم قابلیت محدودیت حجم واسه یوزرها،که از طریق کابل انترنت به اینترنت نصب میشه.
کسی اطلاعی نداره؟
amirdelta110 دیجی اولا گرون میده بعدشم پشتیبانی درس حسابی که نداره من همیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخرم تازه دفعه قبلم یه اسپیکر خریدم که 15 تومن از دیجی کالا ارزون بود و یه فلشم هدیه داد .... مغز خر نخوردم که از دیجی بگیرم![]()
منظور از مودک و روتر همون مودم دیتا هست؟؟
مودم دیتا خوب چی چیشنهاد میدین؟؟؟
سلام دوستان.
من یه مودم Asus DSL-N10 B1 دارم که خیلی خوب کار میکنه. فقط یه مشکلی باهاش دارم: وقتایی که اینترنت از ISP قطع میشه، این مودم خود به خود هر لینکی رو که تو مرورگر وارد میکنی به یه لینک مثل این منتقل میکنه:
یا یه همچین چیزی که به صورت اتوماتیک وارد کنترل پنل خود مودم میشه تا اشکال رو بشه تشخیص داد و رفعش کرد. موقع کار با مرورگر مشکلی نیست. اما وقتی که IDM داره لینکی رو دانلود میکنه و اینترنت قطع میشه، مودم این لینک رو به جای لینک اصلی به IDM میده و IDM هم قبول میکنه اون رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سؤال من اینه، آیا تو تنظیمات مودم جایی هست که بشه از فرستادن خودکار این لینک توسط مودم جلوگیری کرد؟
Last edited by bilmazlar; 16-08-2014 at 10:07.
سلام
من یه مودم asus معمولی دارم,حالا میخوام به صورت بی سیم هم تو خونه اینترنت داشته باشم.بنظرتون یه مودم روتر بگیرم یا روتر خالی بخرم!؟
جوابم رو تو فروم گرفتم
Last edited by vmohsen; 15-08-2014 at 19:21.
سلام دوستان
من قصد خرید یه مودم وایرلس رو دارم و الان کابل رو به هاب وصل کردم و سوالم اینه که مودم وایرلس رو که بگیرم باید کانفیگ بشه و یا اینکه نیازی نیست؟؟؟
و اینکه ممنون میشم یه مودم معرفی کنید تا نهایت 80-90 تومن که برد خوبی داشته باشه
سلام دوستان
من قصد خرید یه مودم وایرلس رو دارم و الان کابل رو به هاب وصل کردم و سوالم اینه که مودم وایرلس رو که بگیرم باید کانفیگ بشه و یا اینکه نیازی نیست؟؟؟
و اینکه ممنون میشم یه مودم معرفی کنید تا نهایت 80-90 تومن که برد خوبی داشته باشه
دوستان من مودمم تی پی لینک مدل 8968 هستش.
میشه راهنمایی بفرمایید که من از کدوم بخش میتونم سرعت وای فای رو پایین بیارم ؟ مثلا سرعت استفاده از اینترنت رو با وای فای بیارم روی 5 کیلوبایت بر ثانیه . (دهن اینترنت رو این مهمونا صاف کردن )
مثلا میشه با کم کردن قدرت وایرلس محدودیتی ایجاد کرد ؟
ممنون
باید بری تو کنترل پنل مودم (192.168.1.1). اونجا تو بخش Advanced Setup، بعد بخش Bandwidth Control و در نهایت بخش Rules List. اونجا یه قاعده Add کنی و توش رنج IPهایی رو که به صورت وایرلس مودمت تخصیص میده واسهاشون محدودیت حداقل و حداکثر سرعت آپلود و دانلود تعریف کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)