دانلود شبانه منظورتونه ؟ نه نداره ؛ فقط باید طرح بخرید .
دانلود شبانه منظورتونه ؟ نه نداره ؛ فقط باید طرح بخرید .
سرعتش در چه حدی هست . بدون 3g
چگونه باید بسته اینترنت رو خدریاری کنیم ؟
مثل وقتی که برای gprs می خریدید
وای خدای من
الان داشتم میومدم خونه که با این صحنه مواجه شدم !!!
امروز اومدن و تجهیزات 3G رو روی BTS خونه ما نصب کردنو الان هم دارن کابل کشی میکنن
پرسیدم گفتن که تا 2-3 ساعت دیگه کابل کشی تمومه و شب یا فردا 3G راه اندازی میشه![]()
خواستم عکس بگیرم نذاشتن و فقط همون عکس که از بیرون گرفتم رو میزارم
محتوای مخفی: عکس
مبارکه
اینا 2 سال پیش گفته بودن تجهیزات همه نصب شده و فقط منتظر پروانه هستن !
پس چرا دونه دونه میرن بالای آنتنا![]()
دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با فارس:
اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند نسل ۳ ارائه دهند
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند خدمات نسل ۳ تلفن همراه را ارائه دهند.
محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تأکید کرد:پیش از ابلاغ پیوست فرهنگی اپراتورها نمیتوانند نسل سوم تلفن همراه را ارائه دهند.وی در پاسخ به اینکه اکنون یکی از اپراتورها نسل 3 را به صورت پایلوت راهاندازی کرده و آیا این نیاز به پیوست فرهنگی ندارد، گفت: این راهاندازی همانطور که گفتید پایلوت است و برای راهاندازی سراسری نیاز به پیوست فرهنگی است.انتظاری همچنین در پاسخ به اینکه آیا تا پایان شهریورماه یعنی موعد ارائه نسل 3 به هر دو اپراتور، پیوست فرهنگی ارائه خواهد شد، گفت:از نظر ما کار تدوین پیوست فرهنگی تمام شده و جلسات کارشناسی فشرده تخصصی در کمیسیون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور برای آن برگزار شده است.وی افزود: بعد از این جلسات پیوست فرهنگی در این کمیسیون به تصویب رسیده و منتظر طرح در شورای عالی مجازی است تا بعد از تصویب ابلاغ شود.انتهای پیام/آ- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چرت گفتن !!
مادم الان گفت که دیروز اومدن و یه نگاهی کردن و بعد 1 ساعت انگولک رفتن و از امروز صبح اومدن و دارن نصب میکنن !!! یه قرقره هست طول طنابش فکر کنم یه 100 متری میشهحیاط پر از کابلهای خفنه
الان که فقط کابل کشی مونده فقط 1 نفر اون بالاس!!
صبح 2 تاشون بالا بود و یه نفر پایین![]()
کرج هم من امروز تست کردم آنتن اومده محل ما ولی از تو اتاق ضعیف بود پشت بوم رفتم آنتن فول شد علامت H هم اومد ولی دیتایی رد و بدل نمیشد دوستان ار کجا میشه تشخیص داد دکل ایرانسل رو با اپراتورهای دیگه ؟ از نظر شکل ظاهری فرق دارن یا تجهیزات؟ دور و بر خونه ما 3 تا دکل هست یه دونه دیگه جدید نصب کردن ولی هنوز تجهیزات قرار ندادن میخوام ببینم کدومشون ایرانسله ممنون![]()
آقا این پیوست فرهنگی دقیقا چی هست ؟!
سلام
یکم در مورد open signal برای فهمیدن پوشش 3G توضیح می دید؟
چجوری کار می کنه؟
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)