تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ برای "گیم متوسط" بدون عجله

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض مشاوره خرید لپ تاپ برای "گیم متوسط" بدون عجله

سلام دوستان خسته نباشید.
    بنده لپ تاپ Lenovo Y560 دارم و نیم نگاهی هم به لپ تاپ های حال حاضر دارم تا در صورت داشتن "ارزش خرید" ارتقا بدم. و اصلا هم عجله ندارم(می توانم حتی یکی دو سال هم صبر کنم)
    متاسفانه لپ تاپ های زیر 2 میلیون یا با گرافیک های ضعیفی ارائه شده اند و یا CPU های هسول دارند که خب کم مصرف تر ولی ضعیف تر هستند.(طبق نظر سایت های معتبر)
    لطفا چند پیشنهاد که بتونه ATI 5730M لپ تاپ بنده رو شکست بده بفرمایید همچنین نظر خودتون رو درباره CPU مورد استفاده در لپ تاپ Acer E1-572G-5420 بفرمایید که آیا سرعت آن ضعیف است برای بازی؟
    در آخر بفرمایید که روند تولید لپ تاپ ها طوری هست که صبر کردن مفید باشد یا نه؟ مثلا لپ تاپ با قیمت 1700 نسبتا قدرتمندی وارد بازار شود.
    متشکرم
    Last edited by pcsoft; 09-07-2014 at 20:56.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام
    منظورتون از گیم متوسط در حد Pes هستش؟
    والا با این شرایط بازار همه حرف از شکست لپتاپ ها و دسکتاپ ها میزنن و احتمال اینکه لپتاپی قدرتمند با قیمت مناسب بخواد وارد بازار بشه بعیده
    متاسفانه تا ۲-۳ سال پیش با ۲ تومن میشد مک بوک خرید اما الآن....
    این لپتاپ ایسر رو هم یکی از دوستانم دارن و نکته قابل توجه کیفیت ساخت خوبی که داره
    کانفیگ هم نسبتا خوبه و برای بازی های متوسط کلاک پردازنده‌اش فک کنم کافی باشه.

3. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    منظورتون از گیم متوسط در حد Pes هستش؟
    والا با این شرایط بازار همه حرف از شکست لپتاپ ها و دسکتاپ ها میزنن و احتمال اینکه لپتاپی قدرتمند با قیمت مناسب بخواد وارد بازار بشه بعیده
    متاسفانه تا ۲-۳ سال پیش با ۲ تومن میشد مک بوک خرید اما الآن....
    این لپتاپ ایسر رو هم یکی از دوستانم دارن و نکته قابل توجه کیفیت ساخت خوبی که داره
    کانفیگ هم نسبتا خوبه و برای بازی های متوسط کلاک پردازنده‌اش فک کنم کافی باشه.
    سلام و ممنون بابت پاسخ
    نه منظورم این بود که اکثر بازی ها روی تنظیمات متوسط رو به بالا با فریم مناسب 20-30 اجرا بشن.
    بنده لپ تاپ خودم رو 1/250 خریدم احتمالا اگر وضع دلار 3000 تومان امروز، سه سال پیش هم بود باید دو میلیون پول لپ تاپ می دادم.
    Last edited by pcsoft; 10-07-2014 at 09:40.

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

سلام دوست عزیز از من به شما نصیحت (ببخشید)هیچ وقت از لپ تاپ برای بازی استفاده نکنیدزیرا سیستم خنک کننده کوچک دارد واین هم باعث خستگی زود سیستم وهم باعث کوتاهی عمر سیستم می شود
    برای بازی تنها کامپیوترpcخوب است حتی بهتر از کنسول این تجربه من بود

6. 2 کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز از من به شما نصیحت (ببخشید)هیچ وقت از لپ تاپ برای بازی استفاده نکنیدزیرا سیستم خنک کننده کوچک دارد واین هم باعث خستگی زود سیستم وهم باعث کوتاهی عمر سیستم می شود
    برای بازی تنها کامپیوترpcخوب است حتی بهتر از کنسول این تجربه من بود
    حرف شما کاملا صحیح است دوست عزیز ولی با کول پد مشکل آن چنانی بنده در اجرای بازیها و گرمای خود لپ تاپ نداشتم. سه سالی که لپ تاپ را دارم همه جور بازی نصب کردم.
    اما مسلما قدرت PC خیلی بیشتر از لپ تاپ است که البته برق بیشتری را هم مصرف می کند بر خلاف لپ تاپ که اگر اشتباه نکنم 90 وات مصرف دارد(حداکثر)
    اما PC با کمترین قدرت هم دارای پاور 250 وات است.
    بنده هم انتظار اجرای بازیها با تنظیمات High در لپ تاپ را ندارم، روی متوسط هم اجرا شوند کافیست اما لپ تاپ های حال حاضر(رنج قیمتی زیر 1900) اصلا توان رقابت در بحث قدرت گرافیکی با لپ تاپ قدیمی بنده Y560 را نیز ندارند، گرافیک های بسیار ضعیف ATI 8570 یا NVIDIA 710M. 820M روی آنها قرارداده شده و در واقع با اعداد بازی می کنند اینگونه القا می کنند که هر چه عدد بیشتر باشد بهتر است که اینگونه نیست.
    Last edited by pcsoft; 14-07-2014 at 22:02.

8. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

بله حرف شما هم صحیح یه نگاه هم به سیستم من بندازید
    سیستم عامل من

CPU:AMD Athlon x2(dual core) 260processor 64bit(اورکلاک شده از3.20روی3.84)
    Graphic:AMD Radeon 2GB DDR3 HD6570Series
    HARD:Green 1trabite
    DVD ROM:24x samsung
    RAM:4GBDDR3 ADATA
    mother board:ASROCK 770DE3L
    Power:green535W
    --- technisat -sky star pci
    case:TSCO4750
    Windows:7 ultimate64bit
    تمام بازی های روز رو مثلاwhatch dogsرو با تنظیماتبالا میاره بودون مشکل البته با استفاده از نرم افزارrazer game boosterبه دلیل پردازنده

10. این کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

جدیدا یک مدل رو دیدم وارد سایت های فروشگاه های لپ تاپ شده به این نام: HP ProBook 450 G1
    گویا صفحه نمایش ضعیفی داره.(البته صفحه نمایش لپ تاپ خودم هم تعریفی نداره) صفحه نمایش مات هم هست که یکم شاید رنگ ها رو مرده تر از براق نشون بده.
    اگر کسی اطلاعاتی درباره این لپ تاپ داره لطفا راهنمایی کنه که ارزش خریدش چقدره. قیمت هم 1800

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •