ممنون دوستان
و سوال آخر آخر
قول میدم آخریش باشه
یعنی هیچ فرقی بین primary و logical نیست؟
منظورم سرعت انتقال اطلاعاته اینکه پریمری برای ویندوز میدونم
ممنون
ممنون دوستان
و سوال آخر آخر
قول میدم آخریش باشه
یعنی هیچ فرقی بین primary و logical نیست؟
منظورم سرعت انتقال اطلاعاته اینکه پریمری برای ویندوز میدونم
ممنون
ميتونيد خودتان هم تست كنيد . ابتدا يك پارتيشن Primary بسازيد و سپس با استفاده از برنامه HDtune از قسمت File Benchmark از همان پارتيشن يك تست بگيريد . سپس همان پارتيشن را به Logical كانورت كنيد (نرم افزار براي اينكار موجود هست) و سپس مجدداً از همان پارتيشن تست بگيريد و نتايج را باهم مقايسه كنيد .
مجدداً تاكيد ميكنم كه فقط روي يك پارتيشن تست كنيد . پارتيشنهاي مختلف كه روي Trackـهاي متفاوتي ساخته شده اند سرعت متفاوتي هم دارند. تا حد امكان سعي كنيد كليه شرايط (بجزء logical و يا Primary بودن) يكسان باشد تا نتيجه تست واقعي تر باشد.
ممنون عطاجان واقعا زحمت کشیدی جواب همه سوالاتمو دادی فقط یه مورد متوجه نشدم
قبلا هم گفتید فکر کردم همیشه اولین درایو پرسرعترین درایوه دیگه نپرسیدم
الان همین هارد 1 ترا که گرفتم وقتی پارتیشن بندی میکنم اولین درایوش میشه پرسرعترین دیگه؟
از کجا بدونم پارتیشن رو کدوم ترکه؟ من فکر میکردم اولین پارتیشن رو ترکه پرسرعته حالا حجمش بیشتر شد تکلیف چیه؟
تو همون پارتیشن از یه حجمی به بعد سرعت کمتر میشه؟
بلی ؛ معمولاً اولین پارتیشنهای یک هارد دیسک از آنجائی که برروی Trackـهای بیرونی پلاتر ساخته میشوند پرفورمنس بهتری دارند .الان همین هارد 1 ترا که گرفتم وقتی پارتیشن بندی میکنم اولین درایوش میشه پرسرعترین دیگه؟
با مقایسه تستهای File Benchmark کلیه پارتیشنهای موجود در آن هارد دیسک میتونید بفهمید که کدام پارتیشن روی Trackـهای پرسرعت ساخته شده و یا Inner Track . تستهای زیر مربوط به پارتیشنهای C و E یک هارد دیسک 500GB هست (روی عکسها کلیک کنید) .از کجا بدونم پارتیشن رو کدوم ترکه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدیهی هست که مقداری کاهش در پرفورمنس خواهید داشت گرچه ممکن هست اصلاً محسوس نباشد .حالا حجمش بیشتر شد تکلیف چیه؟
تو همون پارتیشن از یه حجمی به بعد سرعت کمتر میشه؟
بعنوان مثال : همانطوريكه در عكس زير میبینید در محدود 400GB ابتدائی حداكثر پرفورمنس را خواهيد داشت و در نتیجه باید سعی کنید حداکثر حجم اولین پارتیشن بیشتر از 400GB نشود . بعد از 400GB و تقریباً در محدود 600GB افت سرعت شروع میشود و ...
!؟و سوال آخر آخر
قول میدم آخریش باشه![]()
داداش دمت گرم حسابی حال دادی
ایول داری شدید
دوباره نپرسم صلوات!؟![]()
ولی من نظر دیگه ای دارم
چند پارتیشنی برای هر دیسک یکسری معایبی هم داره مثلا فایلی رو از پارتیشن C به پارتیشن D که هردو بر روی یک هارد هستن منتقل میکنی ویندوز فایل رو از نقطه ای به نقطه دیگه دیسک منتقل میکنه ولی اگه همون هارد فقط یک پارتیشن داشته باشه ویندوز برای جابه جایی فایل فقط آدرس فایل رو تغییر میده فایل مورد نظر سر جاش میمونه این یعنی سرعت بالاتر و استهلاک کمتر.
من خودم دوتا هارد دارم و دو پارتیشن
یه مورد مهم دیکه هم هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هرچی هارد ظرفیتش بیشتر باشه باید این مقدار هم بیشتر بشه تا سرعت خوندن نوشتن هم بالا بره (ولی تا یه حدی باید باشه که فضا هرز نره)البته خوده مایکروسافت میگه برای هاردهای بالای 16 ترابایت بهتره بالای 16K استفاده بشه که من برای کمترش استفاده کردم
من برای این کار از فایل بنچمارک HDTune استفاده کردم تا بفهمم چه میزان Allocation Unit نیاز داره.
من 16 کیلو رو انتخاب کردم چون یه حد وسط هست اگه توجه کنی میبینی برای 4 کیلو یه فایل 500 مگی رو با سرعت حدودی 45 مگابایت منتقل میکنه ولی همون فایل رو اگه الوکیشن یونیت روی 16 به بالا باشه با سرعت بالای 100 منتقل میکنه.
فقط من خودم نفهمیدم چطور میشه پارتیشنی رو که میخوایم توش ویندوز نصب کنیم رو قبل از نصب الوکیشن یونیتش رو افزایش بدیم با خوده ویندوز.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)