تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 421 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منم گذشته همین مشگلو داشتم

اما مطمئنا دلیل این اتفاق بی معرفتی اونها نیست بلکه دلیل این رفتار به خود ما برمیگرده حالا یا از سادگیه یا هیچ نوع جذابیتی در ما دیده نمیشه یا هر دلیل دیگه ای ...

اما من دیگه تغییر بزرگی کردم و تغییر اینه که دیگه به هیچکی مسیج نمیدم و سراغشو نمیگیرم و زنگ هم نمیزنم تا دیگه شاهد چنین برخوردهای تحقیر آمیزی نباشم ...

گاهی هم پیش اومده که من اون کارو با شخص دیگه ای بکنم ... طرف که ازش خوشم نیومده و محل نزاشتمش ...

دوستانیکه این مشگلو دارند هم این راه بطور تضمینی جواب میده ...

بطوریکه حتی افرادی در شما جذب میشند و اونوقت شمایید که تعیین میکنید که با اونها در ارتباط باشید یا نه ...

ضمن اینکه اون افرادی که تا به الان با شما این نوع رفتاری داشتند رو هم ریجکت کنید و با کسیکه شخصیتتونو خورد میکنه بی رحم و نامرد باشید .

یکمی غرور برای یک آدم حیاتیه ...
    Last edited by banii; 09-08-2014 at 17:59.

2. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

منم گذشته همین مشگلو داشتم

اما مطمئنا دلیل این اتفاق بی معرفتی اونها نیست بلکه دلیل این رفتار به خود ما برمیگرده حالا یا از سادگیه یا هیچ نوع جذابیتی در ما دیده نمیشه یا هر دلیل دیگه ای ...

اما من دیگه تغییر بزرگی کردم و تغییر اینه که دیگه به هیچکی مسیج نمیدم و سراغشو نمیگیرم و زنگ هم نمیزنم تا دیگه شاهد چنین برخوردهای تحقیر آمیزی نباشم ...

گاهی هم پیش اومده که من اون کارو با شخص دیگه ای بکنم ... طرف که ازش خوشم نیومده و محل نزاشتمش ...

دوستانیکه این مشگلو دارند هم این راه بطور تضمینی جواب میده ...

بطوریکه حتی افرادی در شما جذب میشند و اونوقت شمایید که تعیین میکنید که با اونها در ارتباط باشید یا نه ...

ضمن اینکه اون افرادی که تا به الان با شما این نوع رفتاری داشتند رو هم ریجکت کنید و با کسیکه شخصیتتونو خورد میکنه بی رحم و نامرد باشید .

یکمی غرور برای یک آدم حیاتیه ...
    حرف شما درست..ولی بعضی ها هستند که به گذشته فکر می کنی میبینی خیلی هم باهات خوب بودن و وقتی با هم هستید به عنوان دو دوست واقعا لذت میبرید.. ولی اخلاقشون این هست که بهت سر نمیزنند مگر اینکه مجبور باشند.. این آدما رو باید چی کار کرد؟؟

4. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حرف شما درست..ولی بعضی ها هستند که به گذشته فکر می کنی میبینی خیلی هم باهات خوب بودن و وقتی با هم هستید به عنوان دو دوست واقعا لذت میبرید.. ولی اخلاقشون این هست که بهت سر نمیزنند مگر اینکه مجبور باشند.. این آدما رو باید چی کار کرد؟؟
    من اتفاقا چنین تجربه ای داشتم
    یک فرد که از بچگی با هم بزرگ شدیم یک مدتی همو تحویل نمیگرفتیم (بیشتر اون البته)

اما بعد 1 سال تقریبا به حالت گذشته برگشت (البته کمرنگ تر از گذشته)

دلیلش هم این بود که یک مدتی روی مخش کار کردم .... پایه ی بحثای سیاسی و مذهبی بودیم ... میخواستم بعضی حقایق رو بهش بفهمونم دیدم فایده نداره ... بعدش بیخیال شدم و به حال خودش رها کردمش ...

البته شاید هم دلیل دیگه ای داشته ... فکر میکنم وقتی سن بالاتر میره آدم گذشته ها و خاطرات و کودکی ها و دوستان قدیمیشو بیشتر قدرشونو میدونه ...

6. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من که خواستم با عده ای از دوستام صمیمی بشم و باهاشون گرم بشم هربار تلاش میکردم فایده نداشت ... :( چه پیام بفرستم چه توی دنیای مجازی چه واقعی ... دلمو شکستن ...

8. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من دانشجوی ترم 5 کارشناسی ام
    یه مشکلی واسم پیش اومده
    ما در مراحل ابتدایی ازدواج هستیم
    خانواده عروس یه دفعه یه چیز جدید گفتن
    گفتن که چرا من شغل ندارم و سر کار نمیرم
    بعد از توضیحاتی که داده شد مبنی بر اینکه آخه من الان چجوری باید برم سرکار و اینکه دانشجو ام و...
    گفتن اشکال نداره این یه ماه و خورده ای باقیمانده ی تابستونو برو ببینیم اصلا مرد کار هستی یا نه
    حالا من چیکار باید بکنم؟
    در ضمن الان 21 سالمه

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یه مشکلی واسم پیش اومده
    بعد از توضیحاتی که داده شد مبنی بر اینکه آخه من الان چجوری باید برم سرکار و اینکه دانشجو ام و...
    گفتن اشکال نداره این یه ماه و خورده ای باقیمانده ی تابستونو برو ببینیم اصلا مرد کار هستی یا نه
    حالا من چیکار باید بکنم؟
    در ضمن الان 21 سالمه

نمیخوام دخالت بکنمو ولی سنت کمه برای ازدواج، یعنی از من میشنوی بهشون بگو فعلا درستو ادامه میدی موقع ای که کار پیدا کردی و تونستی یه زندگی آبرومندانه تشکیل بدی اون موقع به فکر ازدواج باش. الانم تابستان برای به دست آوردن دل عروس و خانوادش برو کار و اگه خواستید ازدواج هم کنید این اشتباه رو نکنی که با هم زندگی کنید، اون خ‌ونه ی پدرش تو هم خونه ی پدرت، چون موقع درس آدم نمیتونه خرج یکی دیگه رو بده، بعد از درس تازه میشه به ازدواج رسمی فکر کرد. اگه از من میشنوی تو دوره ی دانشگاه اصلا به فکر ازدواج نباش،
    چرا که ازدواج مال زمانیه که انسان تنها دغدغه اش کار کردن و پول درآوردن باشه نه درس خوندن.

11. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت نگاه سرد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یه مشکلی واسم پیش اومده
    حالا من چیکار باید بکنم؟
    در ضمن الان 21 سالمه
    پدرت اگر مغازه داشته باشه خیلی خوبه مثلا لباس فروشی بری وایسی فروشندگی کنی. یا بری پیش یکی از فامیلاتون که مغازه داره اصلا به پولش و کارش فکر نکن فقط 9 صبح تا 9 شب برو وایسا در مغازه که به خانواده عروس نشون بدی مردی.

شده بری مجانی کا رکنی فقط نشون بدی که مردی بسه ..دهان خانواده عروس واسه همیشه بسته میشه.

کا رتو مغازه خیلی راحته من تجربشو دارم..یه طی میکشی و دستمالی میزنی یه مشتری میاد یه سلامی میکنی یه چیزی نشون میدی یه چیزی میفروشی. خیلی راحته برو سریع...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نمیخوام دخالت بکنمو ولی سنت کمه برای ازدواج، یعنی از من میشنوی بهشون بگو فعلا درستو ادامه میدی موقع ای که کار پیدا کردی و تونستی یه زندگی آبرومندانه تشکیل بدی اون موقع به فکر ازدواج باش. الانم تابستان برای به دست آوردن دل عروس و خانوادش برو کار و اگه خواستید ازدواج هم کنید این اشتباه رو نکنی که با هم زندگی کنید، اون خ‌ونه ی پدرش تو هم خونه ی پدرت، چون موقع درس آدم نمیتونه خرج یکی دیگه رو بده، بعد از درس تازه میشه به ازدواج رسمی فکر کرد. اگه از من میشنوی تو دوره ی دانشگاه اصلا به فکر ازدواج نباش،
    چرا که ازدواج مال زمانیه که انسان تنها دغدغه اش کار کردن و پول درآوردن باشه نه درس خوندن.

عزیزم وقتی سوال پرسیدم یعنی میخوام جواب بدید دیگه، پس دخالت نیست لطف شماست که جواب میدید

در مورد زمان ازدواج قرار شده بعد از تموم شدن دانشگاه این کارو کنیم ولی نمیدونم چرا اینا یه دفعه گیر دادن چرا من تو خونه ام و کار نمیکنم

ممنون که جواب دادید

14. 2 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

عزیزم وقتی سوال پرسیدم یعنی میخوام جواب بدید دیگه، پس دخالت نیست لطف شماست که جواب میدید

در مورد زمان ازدواج قرار شده بعد از تموم شدن دانشگاه این کارو کنیم ولی نمیدونم چرا اینا یه دفعه گیر دادن چرا من تو خونه ام و کار نمیکنم

ممنون که جواب دادید

خوب البته حرفشون منطقیه مبحث کار خیلی مهمه. ولی تو هم دلیل منطقی داری و اینکه داری درس میخونه، اگه میتونی به حرفشون گوش کن و تابستون برو کار تا حداقل بهشون ثابت شه که مرد کاری. اگه بگن در زمان درس هات باید کارم بری به هیچ وجه قبول نکن، بعضی موقع ها جلوی عروس و خانواده اش وایس تا بعد به مشکل بر نخوری، آشنا داشتم سر تا پا حرفای پدر عروسو قبول کرده ولی الان بدجور به مشکل خوردن. حرف دلتو همیشه بزن و باهاشون رو راست باشه.

16. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

[QUOTE=banii;8338019]منم گذشته همین مشگلو داشتم

اما مطمئنا دلیل این اتفاق بی معرفتی اونها نیست بلکه دلیل این رفتار به خود ما برمیگرده حالا یا از سادگیه یا هیچ نوع جذابیتی در ما دیده نمیشه یا هر دلیل دیگه ای

آهان همینه منم همیشه فکر میکنم برا دوستام جذابیت ندارم واینکه اونا نمی خوان با من همراه بشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •