تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 329 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستش فروشنده گفت/من گوشی های قبلیمو هم 8 ساعت واسه شارز اولیه انجام میدادم ولی همچین مشکلی پیش نیومده بود/قبل از این جی تری هم ایفون 5c داشتم واسه اونم طبق گفته ی فروشنده همین کارو کردم ولی مشکلی پیش نیومد/حالا به نظرت گوشی خراب شده باید چکار کنم/البته هنوز بار سوم شارزش نرسیده باید ببینم این دفعه هم روی 20 در صد خاموش میشه/یک سوال دیگه اینکه من روزی 7 تا 8 ساعت با اینترنتش کار میکنم و با این شرایط حدودا یک روز شارز نگه میداره میخواستم ببینم طبیعیه؟ یک دنیا ممنونم که سریع جواب میدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حالا لازمه ببرم نمایندگی /چون گارانتی داره/گوشی رو هم از خود نمایندگی الجی خریدم/ممنون

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز شارژ اولیه هیچ مفهومی نداره برای باتری های جدید، ولی اینطوری هم نیست که اگر این کار رو انجام بدی، چیزی خراب میشه.
    اینکه 20% شارژ نشون میده و خاموش میشه یکم عجیبه.
    شما یکی دو روز دیگه کار کن، شاید بخاطر نو بودن باتری باشه!
    مصرف یک روز هم با استفاده شما خوبه.. جی3 باتری خوبی داره البته سخت افزارش هم مصرف بالایی داره.
    فعلا از اسمارتفون ها بیش از یه روز نباید انتظار داشت.

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

باشه چشم/واقعا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم/یک دنیا ممنون

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لطفا پیغام رو بنویسید.
    مرسی
    اقا متن فقط همین بود : "گوشی شما تا 10 ثانیه دیگر خاموش میشود" یک گزینه تایید داشته و یکی رد کردن.
    حالا مساله اینجاست که این پیغام اکثرا زمانی میاد که گوشی رو کار نمیکند (استند بای هست) چون برادرم که میره سراغ گوشیش تا قفلش رو بزنه که کار میبینه که خاموشه و باید گوشی رو روشن کنه.
    تنظیماتی چیزی بهم نریخته ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنون
    سلام . باتریش درمیاد ؟ شاید باتریش رو عوض کرده اند و یه باتری قلابی روش باشه . درضمن اینجا اگر گوشی بخرین از نمایندگی , تا 3 روز حق دارین عوضش کنین اگر مشکل داشته باشه . شاید ایران هم همینجوری باشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-08-2014 at 14:45.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام . باتریش درمیاد ؟ شاید باتریش رو عوض کرده اند و یه باتری قلابی روش باشه
    این گوشی هنوز به صورت عمده وارد کشور نشده و لوازم جانبی آن کم است چطور به این سرعت باتری تقلبی آن جایگرین شده ؟ دلیلی نداشت این دوست ما گوشی را 8 ساعت به شارژ بزند...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان نگید توروخدا منم میترسم
    منم که جی3 رو اولین یا دومین شارژش بود که خوابم برده بود و گوشی نزدیک 7 ساعت تو شارژ مونده بود البته مشکلاتی که دوستمون گفت برای گوشی من پیش نیومد و تاحالا شارژش تا کمتر از 10 درصد هم رسیده ولی خب خاموش نشده

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ریست فکتوری چه جوریه ؟ برای هر مدل گوشی متفاوته ؟ بعدش برنامه ها و دیتاهای بکاپ گرفته شده برمیگردند ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام/برنامه وایبر وقتی میخوام عضو بشم برام کد رو اس ام اس نمیکنه و صوتی هم نمیفرسته؟علتش چیه؟و سوال دوم اینکه وقتی در وایبر برای یک شمارع تلفن یک کد فرستاده میشه اون کد همیشه مال اون شمارست/چون من در وایبر عضو بودم چند روز بعد نرم افزار وایبرو پاک کردم و دوباره ریختم و الان برام کد نمیفرسته و متاسفانه کد قبلیمو که وارد کرده بودم یادم نیست/باید چکار کنم/ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •