تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: GTX 770 or GTX 780

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

گرافیک R9 290 Tri-x Oc 4 gig بگیر اخرین قیمتی که رایان صبا زده بود 1650 بود یعنی برو فقط تستاشو ببین که تو بیشتر بازی ها از 780 ti هم قوی تره و دماش هم خیلی خیلی از رفرنس پایین تر و خنک تره تازه مصرف برقش کمتره این گرافیکو بگیری تا 3 سال هیچ مشکلی نداری همه بازی ها ذا الترا و msaa 4X من خیلی درباره این گرافیک مقاله خوندم از همه نظر عالیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متاسفانه الان موجود نیست
    (کاش میخریدم)

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود بر شما
    من اصلا اهل اورکلاک و اینجور کارا نیستم....راسیتش میترسم که به سیستم آسیب بزنم
    به هر حال اگر خواستید اورکلاک رو هم قابلیتش رو داشته باشید یه صورت خودکار روی مین بورد های ام اس ای هست روی مین های گیمش هست شما یکی از اون مین ها رو بگیرید و یه سی پی یو ضریب باز سعنی سری k یه مود هست فقط باید توی بایوس فعالش کنید و تمام حله البته یه کار کوچیک میمونه اونم دما هست که باید مواضب باشید
    یه مدل مین بوردش میشه
    MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود 520-550
    یه مدل دیگه هم
    MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود ۶۰۰-۶۵۰
    تفاوتشون هم تو ساپورت sli و ساپورت نکردنش هست
    cpu رو هم یه i5 4670k بردارید فکر کنم کافی باشه برای کارت هم من با توجه به این که تفاوت i5 و i7 در بازی ناچیز هست و گاها حتی i5 ها عملکرد بهتری دارند توصیه میکنم i5 بردارید و کارت رو ۷۸۰ بردارید که قوی تر هست یا رم رو اگر ۸ گذاشتید بیشتر بزارید مثلا ۱۶ هم کارت AMD رو بردارید وکه ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ قیمت ایسوزش هست و قیمت msi هم ۱۷۴۰ تا ۱۸۰۰ هست
    تجربه من میگه که کارت رو بهتر بردارید cpuکافیه یه دونه i5
    Last edited by 1376MAXIMUM; 09-08-2014 at 00:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

به هر حال اگر خواستید اورکلاک رو هم قابلیتش رو داشته باشید یه صورت خودکار روی مین بورد های ام اس ای هست روی مین های گیمش هست شما یکی از اون مین ها رو بگیرید و یه سی پی یو ضریب باز سعنی سری k یه مود هست فقط باید توی بایوس فعالش کنید و تمام حله البته یه کار کوچیک میمونه اونم دما هست که باید مواضب باشید
    یه مدل مین بوردش میشه
    MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود 520-550
    یه مدل دیگه هم
    MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard با قیمت حدود ۶۰۰-۶۵۰
    تفاوتشون هم تو ساپورت sli و ساپورت نکردنش هست
    cpu رو هم یه i5 4670k بردارید فکر کنم کافی باشه برای کارت هم من با توجه به این که تفاوت i5 و i7 در بازی ناچیز هست و گاها حتی i5 ها عملکرد بهتری دارند توصیه میکنم i5 بردارید و کارت رو ۷۸۰ بردارید که قوی تر هست یا رم رو اگر ۸ گذاشتید بیشتر بزارید مثلا ۱۶ هم کارت AMD رو بردارید وکه ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ قیمت ایسوزش هست و قیمت msi هم ۱۷۴۰ تا ۱۸۰۰ هست
    تجربه من میگه که کارت رو بهتر بردارید cpuکافیه یه دونه i5
    ممنون از راهنماییات داداش

4. این کاربر از mahdi.darklord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

به نظر من اورکلاک رو کلاً فراموش کنید. با یک پردازنده i5 4690 حداقل تا 2-3 سال هیچ مشکل پردازشی در اجرای گیم نخواهید داشت.
    Gigabyte GA-H97-Gaming 3 در مقایسه با Asus H97 Pro برای گیم انتخاب بهتریه و کمی هم ارزونتره
    شما هر کارت گرافیکی بخری تا 2-3 سال آینده دیگه نمیتونی همه بازیها رو روی بهترین تنظیمات اجرا کنی. من با نظر خودتون موافقم، چون قراره در رزولوشن 1080 بازی کنید خرید 780 یا r9 290x زیاد مقرون به صرفه نیست. قدرت این کارت‌ها در رزولوشن‎های بالاتر از FHD خودشو نشون میده که شما قرار نیست ازش استفاده کنید.
    پیشنهاد من به شما GTX 770 با برد گیگا هستش.
    در مورد CPU هم نظر دوستان تأیید میشه. نیازی به خرید i7 برای سیستم گیمینگ نیست. برتری پردازنده‌های i7 نسبت به i5 وجود تکنولوژی Multithreading هستش که تقریباً در هیچ گیمی (غیر از 2-3 مورد) کاربردی نداره.

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من اورکلاک رو کلاً فراموش کنید. با یک پردازنده i5 4690 حداقل تا 2-3 سال هیچ مشکل پردازشی در اجرای گیم نخواهید داشت.
    Gigabyte GA-H97-Gaming 3 در مقایسه با Asus H97 Pro برای گیم انتخاب بهتریه و کمی هم ارزونتره
    شما هر کارت گرافیکی بخری تا 2-3 سال آینده دیگه نمیتونی همه بازیها رو روی بهترین تنظیمات اجرا کنی. من با نظر خودتون موافقم، چون قراره در رزولوشن 1080 بازی کنید خرید 780 یا r9 290x زیاد مقرون به صرفه نیست. قدرت این کارت‌ها در رزولوشن‎های بالاتر از FHD خودشو نشون میده که شما قرار نیست ازش استفاده کنید.
    پیشنهاد من به شما GTX 770 با برد گیگا هستش.
    در مورد CPU هم نظر دوستان تأیید میشه. نیازی به خرید i7 برای سیستم گیمینگ نیست. برتری پردازنده‌های i7 نسبت به i5 وجود تکنولوژی Multithreading هستش که تقریباً در هیچ گیمی (غیر از 2-3 مورد) کاربردی نداره.
    درسته 770 تمامی بازیهای که تا حالا اومده رو با رزولوشن full hd با بالا ترین تنضیمات اجرا کرده و لی هیچ تضمینی وجود نداره که بازی های سال بعد رو هم با بالاترین تنضیمات بتونه اجرا کنه ! توی سیستم گیمینگ هیچوقت هزینه روی کارت گرافیک بیهوده نیست اینو خودم شدیدا بهش اعتقاد دارم ! در ضمن 770 تو بازیهای سنگین مثل crysis 3 و hitman و tomb rider این کارت زیر 50 فریم میگیره این در حالیه که بهترین حالت برای گیم 60 فریم هستش !

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

درسته 770 تمامی بازیهای که تا حالا اومده رو با رزولوشن full hd با بالا ترین تنضیمات اجرا کرده و لی هیچ تضمینی وجود نداره که بازی های سال بعد رو هم با بالاترین تنضیمات بتونه اجرا کنه ! توی سیستم گیمینگ هیچوقت هزینه روی کارت گرافیک بیهوده نیست اینو خودم شدیدا بهش اعتقاد دارم ! در ضمن 770 تو بازیهای سنگین مثل crysis 3 و hitman و tomb rider این کارت زیر 50 فریم میگیره این در حالیه که بهترین حالت برای گیم 60 فریم هستش !
    فرمایشات شما رو رد نمیکنم ولی مسئله مهم نسبت قیمت به عملکرد یک قطعه هستش.
    GTX 770 حدود 700،000 تومان از GTX 780 و حدود 800،000 تومان از R9 290X ارزونتره!
    کسی این هزینه اضافی رو پرداخت میکنه که بتونه از 100% توانایی قطعه بهره ببره.

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرمایشات شما رو رد نمیکنم ولی مسئله مهم نسبت قیمت به عملکرد یک قطعه هستش.
    GTX 770 حدود 700،000 تومان از GTX 780 و حدود 800،000 تومان از R9 290X ارزونتره!
    کسی این هزینه اضافی رو پرداخت میکنه که بتونه از 100% توانایی قطعه بهره ببره.
    دوست عزيز شما وقتي سيستم ميبندي فقط براي 1 سال ازش انتضار نداري كه!
    r9 290x هم درسته الان قدرتشو نميتونه نشون بده ولي مطمئنا تا سال ديكه فرقش با gtx 770 مشخص ميشه (full hd)!

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوست عزيز شما وقتي سيستم ميبندي فقط براي 1 سال ازش انتضار نداري كه!
    r9 290x هم درسته الان قدرتشو نميتونه نشون بده ولي مطمئنا تا سال ديكه فرقش با gtx 770 مشخص ميشه (full hd)!
    اگه به من باشه ترجیح میدم فعلاً این 800 هزار تومان رو تو حساب بانکیم نگه دارم، تا 1 سال دیگه اگه لازم شد یکم میذارم روش یه GTX 770 دیگه میخرم SLI میکنم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه به من باشه ترجیح میدم فعلاً این 800 هزار تومان رو تو حساب بانکیم نگه دارم، تا 1 سال دیگه اگه لازم شد یکم میذارم روش یه GTX 770 دیگه میخرم SLI میکنم
    سال دیگه ۷۷۰ نایاب هست دیگه به جاش احتمالا ۸۷۰ هست و ۸۸۰ که قراره تو ستامبر بیاد و اگر بخواهیم عوض کنیم باید مفت بفروشیم و گرون بخریم نمیصرفه بعد هم این کارت ها مشتری کمی دارن تو ایران مردم نمیخرن چون سوادش رو هم ندارن فکر میکنه که چرا بیام مثلا۸۰۰ تومان پول دست دوم بدم میرم نو میخرم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •