تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 68

نام تاپيک: x700 بخرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .یه سوال دیگه...
    من شنیدم که روی سامسونگ نرم افزار زیادی نصب نمیشه و کلا رابط کاربری ضعیفی با کامپیوتر داره.واکثر نرم افزار باهاش مشکل دارن.مثل نقشه تهران
    میشه یه توضیحی بدید
    کابریش با کامپیوتر پایینه اونم به علت اینکه برنامه های تقریباً کاملی روش نصب هست و طوری طراحی شده که فقط عمداً بشه روش ویروس ریخت.
    نقشه تهران رو هم فکر کنم مهیار روی گوشیش ریخته باشه.
    اما کلاً میشه از این موارد صرفنظر کرد و از خود گوشی لذت برد. (همین کاری که من الان دارم انجام میدم)

اینو بدون که همیشه، همه چیز در یکجا جمع نمیشه. وقتی گوشی چیزی هست که می خوای، باید از چیزایی که اهمیت کمتری دارن چشم پوشی کنی.

اگه برنامه ریختن اینقدر برات اهمیت داره، قیدش رو بزن و فقط برو سراغ نوکیا. حتی سونی اریکسون رو هم اصلاً پیشنهاد نمی کنم. اگه دلیلش رو می خوای، می تونم تو پیغام خصوصی بهت بگم. چون اصلاً حوصله بحث های صد تا یه غاز با عاشقای دلباختهء سونی اریکسون رو ندارم.
    (قصد توهین هم ندارم. کسی گله نکنه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

واقعا جواب خوبی بود.حق با شماست.همه چیز در یکجا جمع نمیشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کابریش با کامپیوتر پایینه اونم به علت اینکه برنامه های تقریباً کاملی روش نصب هست و طوری طراحی شده که فقط عمداً بشه روش ویروس ریخت.
    نقشه تهران رو هم فکر کنم مهیار روی گوشیش ریخته باشه.
    اما کلاً میشه از این موارد صرفنظر کرد و از خود گوشی لذت برد. (همین کاری که من الان دارم انجام میدم)

اینو بدون که همیشه، همه چیز در یکجا جمع نمیشه. وقتی گوشی چیزی هست که می خوای، باید از چیزایی که اهمیت کمتری دارن چشم پوشی کنی.

اگه برنامه ریختن اینقدر برات اهمیت داره، قیدش رو بزن و فقط برو سراغ نوکیا. حتی سونی اریکسون رو هم اصلاً پیشنهاد نمی کنم. اگه دلیلش رو می خوای، می تونم تو پیغام خصوصی بهت بگم. چون اصلاً حوصله بحث های صد تا یه غاز با عاشقای دلباختهء سونی اریکسون رو ندارم.
    (قصد توهین هم ندارم. کسی گله نکنه)
    شهاب جان سامسونگ هایی که سیستم عاملشون windows mobile هست که دیگه دست هرچی گوشی از پشت بستن.با اونا هر کاری میشه کرد
    پس بعضی وقتها همه چیز یه جا جمع میشه

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

14

وضعیت x700 چطوره؟ از نظر تبادل اطلاعات و مسئله کاربری با کامپیوتر.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

12

خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام .
    من این تایپیک رو آغاز کردم چون میخواستم x700 بخرم و انصافا دوستان استقبال کردند و کمک .
    البته بحث های دیگری هم در مورد گوشی های مختلف توسط دو ستان صورت گرفت که جالب بود و من هم استفاده کردم.الان دو سوال دارم و امیدوارم دوستان راهنمایی کنند:
    1. فروشنده به من گفت که x700 با گارانتی پیدا نمیشه و بدون گارانتی 220 تومن.البته دیروز باهاش صحبت کردم گفت بدون گارانتی هست اما رجیستر قانونیه.میخواست ببینم میشه یه گوشی بدون گارانتی باشه و رجیستر قانونی باشه؟

2. از تمامی دوستان تقاضا دارم که هر آنچه از معایب این گوشی میدونن بگن.چه تجربه شخصی خودش وچه اطلاعاتی که از سایتای مختلف بدست آوردن.
    با تشکر

عزت مزید

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شهاب جان سامسونگ هایی که سیستم عاملشون windows mobile هست که دیگه دست هرچی گوشی از پشت بستن.با اونا هر کاری میشه کرد
    پس بعضی وقتها همه چیز یه جا جمع میشه
    البته این گوشی ها زیبایی گوشی هایی مثل دی900 و ... رو ندارن. مثلاً i310 روش ویندوز موبایل نصب میشه. همه چی تکمیله ولی عکسش رو توی امضم نگاه کن. درسته که از گوشی هایی مثل N91 واقعاً سرتره ولی در مقایسه با گوشی های زیبای سامسونگ، کم میاره.

وضعیت x700 چطوره؟ از نظر تبادل اطلاعات و مسئله کاربری با کامپیوتر.
    از لحاظ کاربری با کامپیوتر دقیقاً مثل سری D هست. نرم افزارش فرق چندانی با گوشی D500 نداره فقط مموری کارت به اون اضافه شده. تبادل اصلاعات با کامپیوتر بسیار راحته فقط ریختن بازی و نرم افزارش کمی مشکله.

1. فروشنده به من گفت که x700 با گارانتی پیدا نمیشه و بدون گارانتی 220 تومن.البته دیروز باهاش صحبت کردم گفت بدون گارانتی هست اما رجیستر قانونیه.میخواست ببینم میشه یه گوشی بدون گارانتی باشه و رجیستر قانونی باشه؟

2. از تمامی دوستان تقاضا دارم که هر آنچه از معایب این گوشی میدونن بگن.چه تجربه شخصی خودش وچه اطلاعاتی که از سایتای مختلف بدست آوردن.
    با تشکر

عزت مزید
    1) بله. این امکان داره. ولی با فروشنده شرط کن که فقط به شرط رجیستر بودن می خری. قبل از پول دادن، گوشی رو باز کن و سیم کارتت رو بنداز تا مطمئن بشی. شماره سریال روی خود گوشی (زیر باتری) و روی جعبه رو نگاه کن که یکی باشن و بعد از روشن کردن گوشی، کد #06#* رو بزن و مطمئن شو سریالی که گوشی می نویسه، همونی هست که روی جلد گوشی و جعبه گوشی بود.
    به نظر من باز هم بگرد ولی اگه با گارانتی پارس قائم گیر نیاوردی باز هم همین گوشی رو بدون گارانتی بگیر و هر مشکلی پیش اومد ببر نمایندگی پارس قائم. آدرسش رو هم خودم بهت میدم. اونجا برات درستش کنن فقط هزینه اش رو پرداخت کن.
    ضمناً آمار بازگشت به گارانتی سامسونگ، نسبت به سونی اریکسون و نوکیا خیلی کمتره و این یعنی احتمال خراب شدنش هم کمتر از اونهاست.

2) راستش اون موقع که می خواستم گوشی بگیرم، خوره شده بودم که حتماً X700 بگیرم ولی پول از آسمون رسید و D820 گرفتم.!!
    در کل امکاناتش عالی بود و فکر می کنم معایب مورد توجهی نداشت که اینقدر ازش خوشم اومده بود.
    معایبش در همین حده: نداشتن رادیو - دشوار بودن نصب بازی و نرم افزار

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

انصافا x700 یه گوشی مردونه و بیزینسی توپ هست.پس گفتی قیمتش 220 تومان بدون ضمانت نامه؟؟؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

البته با زدن اون کد زیاد تاثیری نداره که ادم بفهمه رجیستر یا نه . من توی موبالستان پیام خصوصی داشتم که طرف نوشته بود گوشیم شماره پشت باتریش با جعبش یکیه ولی اون کد رو میزنه فرق داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته با زدن اون کد زیاد تاثیری نداره که ادم بفهمه رجیستر یا نه . من توی موبالستان پیام خصوصی داشتم که طرف نوشته بود گوشیم شماره پشت باتریش با جعبش یکیه ولی اون کد رو میزنه فرق داره
    samsung جان سریال زیر باتری و روی جعبه سریالهای اصلی گوشی هستن
    بعد از رجیستر دستی (تقلبی ) سریال روی حافظه گوشی یعنی اونی که با زدن کد میاد عوض میشه
    سریال روی جعبه یا زیر باتریو که نمیتونن عوض کنن
    جالب اینکه یه راه برای رجیستر کردن قانونی گوشی اینه که گوشیو ببری مخابرات و سریال زیر باتریو بدی ثبت کنن تو شبکه و بعدش هم سریال گوشیو به سریال اصلی تغییر بدی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

معایبش در همین حده: نداشتن رادیو - دشوار بودن نصب بازی و نرم افزار
    ولی تو معرفیش نوشته شده که رادیو داره؟! شما مطمئنی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •