تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 696 از 827 اولاول ... 196596646686692693694695696697698699700706746796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,951 به 6,960 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت هارد لپ تاپ من خیلی کمه و همیشه اذیت میکنه لپ تاپ لنوو z500 با کانفیگ I5 3230 / 6/ 1 / 2GB دارم.
    وقتی IDM یک فایل 1 گیگابایتی رو دانلود میکه و تکه های دانلود شده رو یکی میکنه اگر درحال تماشای فیلم باشم لگ میندازه و سرعت سیستم کم میشه به طوری که بازکردن یک پوشه و یا درایو هم کمی طول میکشه
    با برنامه HD Tune بررسی کردم مشکلی نداشت
    سرعت کپی درایو به درایو زیر 27 مگ هست و ...

هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 2TB هم تازه خریدم و سرعت انتقال زیر 30 مگ هست، اوایل کپی 30 بعدش تا 20 هم میاد پایین
    روی هاردها کار خاصی انجام ندادم
    پایین آمدن سرعت ترانسفر دیتا تا 20MB/s فقط بخاطر 5200rpm بودن هارد دیسک مورد نظر نیست . همانطوریکه در عکس هم میبینید Ave. Transfer rate در حدود 77.3MB هست . پایین بودن سرعت ترانسفر دیتا میتواند به سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل کردید هم مربوط باشد . پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگر با استفاده از برنامه TeraCopy تست کنید . البته برای Copy/Paste حتماً از برنامه TeraCopy استفاده کنید که کارایی را بالاتر میبرد .
      محتوای مخفی: TeraCopy 

دقت کنید که در پایان عملیات Copy/paste ، سرعت ترانسفر دیتا در قسمت پایین برنامه نوشته میشود . بعنوان مثال در عکس زیر برای ترانسفر حدود 19GB از سیستم به هارد اکسترنال با میانگین سرعت 46MB/s انجام شده .

2. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

پایین آمدن سرعت ترانسفر دیتا تا 20MB/s فقط بخاطر 5200rpm بودن هارد دیسک مورد نظر نیست . همانطوریکه در عکس هم میبینید Ave. Transfer rate در حدود 77.3MB هست . پایین بودن سرعت ترانسفر دیتا میتواند به سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل کردید هم مربوط باشد . پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگر با استفاده از برنامه TeraCopy تست کنید . البته برای Copy/Paste حتماً از برنامه TeraCopy استفاده کنید که کارایی را بالاتر میبرد .
      محتوای مخفی: TeraCopy 

دقت کنید که در پایان عملیات Copy/paste ، سرعت ترانسفر دیتا در قسمت پایین برنامه نوشته میشود . بعنوان مثال در عکس زیر برای ترانسفر حدود 19GB از سیستم به هارد اکسترنال با میانگین سرعت 46MB/s انجام شده .

ممنون از توجهتون

متاسفانه فعلا دسترسی به سیستم دیگری جهت تست هارد ندارم
    با تراکپی فایل 3.5 گیگابایتی را با سرعت 48 مگ کپی کرد و پوشه ای با حجم 126 گیگ را با سرعت 63 مگابایت بر ثانیه کپی کرد

خودم هم حدس میزنم ایراد از سیستم و هارد اون باشه
    آیا راه حلی برای تست صحت این موضوع و برطرف کردنش به ذهنتون میرسه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توجهتون

متاسفانه فعلا دسترسی به سیستم دیگری جهت تست هارد ندارم
    با تراکپی فایل 3.5 گیگابایتی را با سرعت 48 مگ کپی کرد و پوشه ای با حجم 126 گیگ را با سرعت 63 مگابایت بر ثانیه کپی کرد

خودم هم حدس میزنم ایراد از سیستم و هارد اون باشه
    آیا راه حلی برای تست صحت این موضوع و برطرف کردنش به ذهنتون میرسه؟
    سرعت Copy/Paste (که تا 63MB/s هم رفته) برای چنین هارد دیسک اکسترنالی کاملاً مناسب هست و مشکلی ندارد .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از هارد اکسترنال میشه جای هارد اینترنال استفاده کرد؟مثلا ویندوز نصب کرد روش؟کار خاصی باید انجام بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

سرعت Copy/Paste (که تا 63MB/s هم رفته) برای چنین هارد دیسک اکسترنالی کاملاً مناسب هست و مشکلی ندارد .
    من دو گزینه رو طبق آموزشی که در اینترنت دیدم دستکاری کردم
    یکی USB Legacy Support رو در بایوس مادربرد از Enable به Disable تغیردادم، که باعث 2 برابر شدن سرعت کپی شد.
    و یکی هم در قسمت Device Manager >> Disk Dreves >> WD My Passport 0820 USB Device در بخش Properties >> Policies گزینه Removal policy را از Quick removal (Default) به Better performance تغیر دادم، که تغیر محسوسی نداشت.

میشه درمورد این گزینه ها توضیح بدید و اینکه آیا مشکلی بوجود میاد با تغیرشون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من روی هاردم یک دکمه بک اپ دارم و طریق استفاده اش را بلد نیستم.یعنی اگر من ان دکمه را بزنم خودش بک اپ میگیره و اگر بخواهم از ان بک اپ استفاده کنم باید چه کارکنم.خواهشا راهنمایی کنید و هاردم مسیلیکون پاور است.ممنون دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.من روی هاردم یک دکمه بک اپ دارم و طریق استفاده اش را بلد نیستم.یعنی اگر من ان دکمه را بزنم خودش بک اپ میگیره و اگر بخواهم از ان بک اپ استفاده کنم باید چه کارکنم.خواهشا راهنمایی کنید و هاردم مسیلیکون پاور است.ممنون دوستان
    سلام .

من این مدل را ندارم ولی نحوه استفاده از نرم افزار بکآپ گیری و همچنین تنظیمات مربوط به بکاب گیری با استفاده از دکمه در User manual موجوده . بطور خلاصه پس از نصب برنامه SP widget میتونید از قسمت my document میتونید از اطلاعات موجود در my document بکآپ بگیرید و یا اینکه اطلاعات بکآپ گرفته شده را restore و یا Sync کنید.

البته از اطلاعات موجود در هر جایی غیر از my document هم میتوان بکاپ گرفت . برای اینکار باید از قسمت Folder Backup اقدام کرد .

و همچنین طبق عکس زیر میتونید اطلاعات بکاپ گرفته شده را restore و یا Sync کرد .

برای تعریف Taskـهایی که میتوان با استفاده از دکمه تعبیه شده روی هارد دیسک اکسترنال انجام داد باید به قسمت Task Backup این برنامه مراجعه و Task جدیدی را تعریف کرد و یا Task فعلی را تغییر داد.

سلام
    از هارد اکسترنال میشه جای هارد اینترنال استفاده کرد؟مثلا ویندوز نصب کرد روش؟کار خاصی باید انجام بشه؟
    سلام .
    میتونید روی هارد دیسک اکسترنال هم ویندوز (مثلاً Windows To Go - یک قابلیت در Win8 Enterprise) و یا هر سیستم عامل دیگری هم نصب کنید . نکته مهم این هست که سیستم باید بوت از USB را پشتیبانی کند .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برنامه wd smart ware pro با معمولیش چه فرقی داره؟ چون من نمی‌تونم اونو ارتقا بدم. user manual هم خوندم ولی زیاد به درد نخورد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برنامه wd smart ware pro با معمولیش چه فرقی داره؟ چون من نمی‌تونم اونو ارتقا بدم. user manual هم خوندم ولی زیاد به درد نخورد.
    سلام .

نوع عادی فقط امکان بکآپ گیری روی بعضی از هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال را دارد ؛ این برنامه حتی از مدلهای Elements هم پشتیبانی نمیکند (که تولید شده توسط کمپانی WD هست) . ولی در نسخه های Pro از هر هارد دیسک اکسترنالی (مثلاً Elements) و حتی از برندهای دیگری مثل Seagate و ... پشتیبانی میکند و میتوان بکاپها را روی آنها ذخیره نمود . همچنین نسخه های Pro قابلیت بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از Personal Dropbox را هم دارد .

داره خودمونی میشه lego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام
    دوستان میخوام هارد اکسترنال 3TB با بودجه 400,000 بخرم چی پیشنهاد میدید؟
    هدفم ذخیره موسیقی و فیلمه ک روی هارد لپتاپم جا نمیشه .
    بعدا میخوام HTPC راه بندازم امکانش هست هارد داخلشو به HTPC جابجا کنم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •