تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 34 اولاول ... 212728293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 337

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید گیرنده دیجیتال کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام آقا من امروز یه xvision 3100 گرفتم درایورها و توتال مدیا رو هم نصب کردم ولی وقتی توی توتال ندیا روی tv میزنم و کشور رو هم iran انتخاب میکنم وقتی next میزنم پیام میده the device not available or being used by another application.plaese close any application that may be using the device and try again

در حالی که هیچ برنامه ای از این سخت افزار استفاده نمیکنه که ببندمش

از --- viewer هم که استفاده میکنم راحت سخت افزارو میشناسه ولی اصلا کانال پیدا نمیکنه تو فضای باز هم امتحان کردم نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

دوستان قیمت کف 4100 الان چنده تو سایتا 42 تا 49 میفروشن

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام آقا من امروز یه xvision 3100 گرفتم درایورها و توتال مدیا رو هم نصب کردم ولی وقتی توی توتال ندیا روی tv میزنم و کشور رو هم iran انتخاب میکنم وقتی next میزنم پیام میده the device not available or being used by another application.plaese close any application that may be using the device and try again

در حالی که هیچ برنامه ای از این سخت افزار استفاده نمیکنه که ببندمش

از --- viewer هم که استفاده میکنم راحت سخت افزارو میشناسه ولی اصلا کانال پیدا نمیکنه تو فضای باز هم امتحان کردم نشد
    شما برید تو انگلیسی ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شاید از درایور باشه شایدم از وین.

سلام

دوستان قیمت کف 4100 الان چنده تو سایتا 42 تا 49 میفروشن
    تو وبلاگ مادیران بپرس. سرچ کنید میاد.

4. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آیا میشه لیست کانال های سرچ شده تو برنامه total media رو به یک سیستم دیگه انتقال داد؟
    مساله اینه که این برنامه تو یه سیستم بدون مشکل با x vision 4100 20 تا کانال دیجیتال رو سرچ کرده و پخش هم مشکلی نداره اما تو سیستم دوم و محل دوم با اینکه برنامه total media و درایور درست نصب شده اما با آنتن داخلی خودش سیگنال نداشته و تو جستجو هیچی پیدا نمیکنه ... (تو اتاق بدون پنجره) به ناچار یه آنتن هوایی بدون تقویت کننده تهیه شد که باز هم تو محل اولی با برنامه total media حتی با اینکه انتن توی اتاق بود کل 6 تا خط سیگنال پر شده و معلومه آنتن هیچ مشکلی نداره اما تو محل دوم با اینکه آنتن به فضای باز برده شده و هیچ ساختمان بلندی هم اطرافش نیست و سیگنال دیجیتال برای تلویزیون وجود داره اما هنوز موقع سرچ هیچ کانالی پیدا نمیشه!
    الان میخوام در صورت امکان لیست کانا لهای ذخیره شده تو سیستم اول با برنامه total media رو به سیستم دوم منتقل کنم شاید تصویر بیاد ... چون یکی از دوستان هم با مدل 4100 مشکل سرچ داشتند که تونستن با مدل 3100 راحت کانالها رو بیارند و بعدش با 4100 تصویر هم دریافت شد... تو محل نصب برنامه یک پوشه بنام UI_Framework هست که ظاهرا تنظیمات کانالها توش هست ... آیا میشه با کپی این پوشه لیست کانالها رو منتقل کرد؟ تو خود برنامه که قسمتی برای ورود یا خروج لیست کانال پیدا نکردم.
    ممنون.
    Last edited by birak; 28-07-2014 at 02:15.

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

^

مینونی از توتال مدیایی که مشکل نداره کانالها را بکاب(ایکسپورت)کنی در بعدی ایمپورت کن

اینها در تنظیمات برنامه موجوده

7. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مساله اینجاست که الان خود دستگاه روی این سیستم در دسترس نیست ... 4100 رو برای دوستم خریده بودم که رو سیستم خودم راحت نصب و حتی با آنتن داخلی خیلی عالی همه کانالها رو گرفت و بعد از اینکه تحویلش دادم تو محل جدید حتی با آنتن هوایی هم نتونسته سرچ کنه ... الان فقط برنامه total media با فرکانس تنظیم شده روی سیستم موجوده و اصلا نمیشه تو زیر شاخه های setup برنامه برای export لیست کانال رفت و ارور میده که دستگاه متصل نیست و از تنظیمات میاد بیرون ... به هر حال لیست کانالهای سرچ شده باید یه جایی توی کامپیوتر یا پوشه های خود برنامه توی یک فایل ذخیره شده باشه که بشه با انتقالش لیست کانالها هم منتقل بشه ... میخواستم فایلش رو براش ایمیل کنم اما اگه نشه که ناچارم کارت رو دوباره بگیرم و بعد از export کردن به سیستم جدید برگردونم ...

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببین شما اول باید یک عکس از دایوس منیجر بزار (در سیستمی که مشکل داری)چون باید درایور خودش را نصب کنی الان مال من ویندوز 8.1 است درایور مربوطه را از سایت مادیران گرفتم وبه راحتی کار میکند البته دستگاه من 3100 است

این عکس از ایوس منیجر من که شناخته شده است

در مورد بکاب کانال هم گفتم در سیستمی که مشکل نداره نداره بکاب بگیر و در سیستم مشکل دار ریستور کن

شما فعلا عکس از دایویس منیجر بزار

10. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات و عکس
    بله درایور درست نصب شده و توی device manager هم کارت IT 9135 شناخته میشه. برنامه هم هیچ پیغام خطایی نمیده راحت میره تو جستجوی کانال که اونم از قبل کشورش رو ایران هست ... ویندوز هم XP و روی یه سیستم دیگه که اونم XP هست تو مکان دیگه راحت با سیگنال کامل حتی با آنتن خودش کار میکنه.
    حدث میزنم مشکل بخاطر ضعیف بودن بیش از حد سیگنال تو محل دوم باشه که فعلا نه با آنتن خودش جواب داده نه آنتن هوایی شاخه ای دنا مدل بدون بوستر که براش گرفتیم.
    برنامه total رو هم یک بار پاک کردم مجدد نصب کردم چیزی نتونست سرچ کنه ... میخوام بک آپ لیست کانال رو به سیستم جدید import کنم بلکه تصویر بیاد ... عجیبه وسط شهر با آنتن هوایی هم سیگنال برای گیرنده دیجیتال اونقدر ضعیف باشه که حتی نتونه یه دونه کانالو سرچ کنه! آنتنش هم سالمه چون تو محل اولی حتی از توی اتاق هم عالی گرفت و سیگنالش کل 6 خط پر شد با اینکه تو فضای بسته بود! اگه هم بازم جواب نداد باید سیستم رو بیارم محل اولی ببینم چطور جواب میده.

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

^

من یادم است در دفترچه این گیرنده نوشته شده بود باید سیستم خوبی داشته باشی تا بتونی براحتی از این دیجیتال استفاده کنی(هم رم هم سی پی یو و هم هارد )بالا باشد با سیستم های قدیم مشکل دارند
    اما در مورد سیگنال هم در توتال مدیا و هم DVBViewer سیگنال مشخص است که چقدر انتن پر است
    من حتی با مدیا سنتر هم در 7 و هم در 8 تصویر گرفتم

شما اگر یک سرچی در نت بکنی نرم افزارهای دیگری هم میابید که با انها هم تست کنید

و از همه مهمتر در درجه اول اتصال فیش های انتن هم بالا هم پایین را دوباره چک کنید که اتصالی نداشته باشد که خیلی تاثیر گذار است(برای من که اینطور بوده)

13. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی های دوستان
    سیستم دومی که کانال سرچ نمیکرد بلاخره درست شد ... سیستم نه خیلی قدیمیه نه جدید... cpu پنتیوم 4 (2.6GH) با رم 512 و به اندازه کافی قوی هست که راحت با این برنامه کار کنه و نهایتا شاید تو تایم شیفتینگ که سیستم خیلی قوی میخواد کم بیاره... برنامه dvbviewer و progdvb رو هم نصب کردم هیچکدوم هیچی نتونستن سرچ کنند ... فکر میکنم مشکل از سیگنال ضعیف فرستنده دیجیتال تو محل دومی بود ... دوباره آنتن هوایی رو کندم همه اتصالات رو چک کردم اتصالات سیمها رو هم خیلی دقیق محکم کردم و آنتن رو بردم یه قسمت دیگه یه کمی بالاتر نصب کردم ... تونست 20 تا کانال دیجیتال رو پیدا کنه و همه رو بدون فریز نشون میده ... (البته کانال نسیم رو تو هیچکدام از محل ها پیدا نکرد نمیدونم اونم اصلا تو سیستم دیجیتال پخش میشه یا نه) ... سیگنال آنتن هم تو بعضی کانال ها 3 خط و بعضی تا 5 خط پر میشه و دیگه از این بالاتر نمیره ... تو محل اولی آنتن هوایی با ابنکه تو اتاق بود کل 6 تا خط سیگنال تو همه کانالها تو برنامه total media پر میشد و حتی با آنتن خودشم همه کانالها رو راحت میگرفت ... به هر حال نشون میده فرستنده دیجیتال هنوز بعضی جاها (حتی وسط شهر) اونقدر قوی نیست. فعلا که خدا رو شکر به کار افتاد امیدوارم با یه باد و بارون همش قطع نشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •