تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1195 از 1783 اولاول ... 1956951095114511851191119211931194119511961197119811991205124512951695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,941 به 11,950 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما داری قیمت حجم رو با سرعت مقایسه میکنی!!!
    Last edited by WANG; 27-07-2014 at 06:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از انلاین خبری ندارم ولی فک کنم میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایندگیهاشو چک کن
    هیچ مدرکی نمیخاد
    میتونی ندی؟؟
    اگه واس شبانش میخای بگیری الان 20 تا لینک همزمان گذاشتم دانلود !!
    درود
    سرویس 12مگ گرفتی؟ از کدوم شهر تشریف داری؟
    من از 5شبنه تا حالا منتظر رانژه هستم یکبار تو پنل زدن رانژه لینک نداشته فرستادن خرابی...حسابش کن هنوز شروع نشده به مشکل خورده. فقط در صبانت از این خبرا هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای رانژ از من 10 تومن گرفت
    سلام دوست عزیز
    من هم درحال حاضرتربت زندگی می کنم فعلا دارم ازهمون یوزروپسورد مخابرات که مشهد داشتم رو خط مخابرات اینجا استفاده می کنم اما می خوام عوض کنم
    این جور که ازصحبت های شما متوجه شدم شما الان باسرویس 12 مگ وچندین لینک هم زمان وچندیدن کانکشنه می تونید به نهایت سرعت شبانه برسید پس پهنای باند بازه فقط باید با روش های مختلف به نهایتش رسید درسته؟
    این سرویس رو چند گرفتید ؟پرش لینک با توجه به پهنای باند بالا دارید یا نه؟اگه می شه نوع مودم تون رو هم بگید
    پیشاپیش ازراهنماییتون نهایت تشکررو دارم

4. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود
    سرویس 12مگ گرفتی؟ از کدوم شهر تشریف داری؟
    من از 5شبنه تا حالا منتظر رانژه هستم یکبار تو پنل زدن رانژه لینک نداشته فرستادن خرابی...حسابش کن هنوز شروع نشده به مشکل خورده. فقط در صبانت از این خبرا هست.
    اره
    مشهد
    رانژه 4 تا 7 روز
    ولی اکثرا تا 4 روز ردیفه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما داری قیمت حجم رو با سرعت مقایسه میکنی!!!
    Last edited by sorooshfm; 27-07-2014 at 08:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ونگ جان هر چی فکر میکنم نمیتونم محتوا برای شبی ۱۶ یا ۲۰ گیگ گیر بیارم شما چی دانلود میکنی آخه ماهی ۵۰۰ یا ۶۰۰ گیگ رو کجا جا میدی؟! هارد ۲ ترابایت هم داشته باشی ظرف ۴ ماه پر میشه

دقیقاه 2 هفته 140 گیگ شده
    اون موقع که 2 گیگ دانلود میکردیم هارد پر بود 1 ترا ....حالا که دیگه.......
    هنوز تعداد زیادی تورنت مونده
    فقط مجبوریم چرت و پرت و فیلم و هرچی گیر میاد بزاریم دانلود ....واس خودمون .دوستان....بعدشم اکثرشونو پاک میکنم !
    بره همین میگم جو نگیرتون 12 بگیرین ...واقعا زیاده
    عقده ای شدیم دیگه ...اینقد کم بوده

8. 4 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان سوالی که باعث شد من درباره ثابت بودن عدد attenuation بپرسم به این علت بود که زمانیکه من روی 6 مگ بودم و وضعیت سیم کشی داخلیم بد بود عدد attenuation بیشتر بود از زمان حال که وضعیت سیم کشی داخلیم رو مرتب کردم و روی 10 مگ اومدم.چون خودم هم میدونستم که این عدد باید ثابت باشه این سوال رو پرسیدم.اینجا هم دو عکس مربوط به تنظیمات داخلی مودم در زمان 6مگی و 10 مگی را میزارم تا خودتون ببینید این عدد تغییر کرده.دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند متشکر میشوم که جواب بدهند.
    این attenuation میزان تاثیر نویز بر روی خط هست که با سیمکشی جدید بهتر شده و snr کیفیت خط هست فکر نکنم چیز پیچیده ای باشه، هر چه snr بیشتر و attenuation کمتر باشه قدرت اون خط مناسبتره
    فرمایش شما کاملا متین است اما من فکر میکردم عدد attenuatoin فقط با تغییر کردن فاصله مشترک تا مرکز مخابرات تغییر میکنه.اما الان میبینم اینطوری نیست؟دوستانی که اطلاعات کاملتری دارند جواب صحیحتر را بفرمایند.
    ببینید. attenuation یا میرایی خط ارتباط مستقیمی با نویز نداره. نویز رو تو سیستم‌های مخابراتی به صورت مستقیم اندازه‌گیری نمی‌کنن و زیاد براشون مهم نیست. بلکه فقط نسبت قدرت سیگنال اصلی به سیگنال مزاحم یا نویز در کیفیت و کارکرد اون شبکه مخابراتی اهمیت پیدا می‌کنه که تو مودم‌های ADSL بهش می‌گن SNR. این نسبت SNR هر چی بزرگتر باشه یعنی سیگنال اصلی نسبت به نویز قدرت بالاتری داره و راحت‌تر دریافت می‌شه و راحت‌تر از سیگنال مزاحم تفکیک می‌شه. و در ضمن به طور مستقیم به طول کابل‌کشی ارتباطی نداره. بلکه به تعداد منابع ایجاد نویز مثل کابل برق، دستگاه‌هایی که سیم‌پیچی دارن و این جور چیزا ربط داره.

میرایی خط اما مستقیم به طول کابل‌کشی مربوطه با یک ملاحظه. اگه جنس کابل‌کشی از مبدا تا مقصد تغییری نکنه میرایی خط فقط به طول کابل‌کشی مربوطه. میرایی هم میزان افت قدرت سیگنال در واحد طول مثلاً یک کلیومتره. هر چی این عدد بیشتر باشه یعنی سیگنال در طول یه مسیر مشخص مثلاً یه کیلومتر میزان بیشتر دچار افت قدرت می‌شه.

این که با تغییر کابل‌کشی داخل خونه میزان عدد میرایی کمتر شده هم دقیقاً به اون ملاحظه‌ای که گفتم ربط داره. معمولاً کابل‌هایی که مخابرات واسه کابل‌کشی استفاده می‌کنه کیفیت خیلی بهتری دارن و میزان میرایی سیگنال تو اونا نسبت به کابل‌های درپیتی که تو کابل‌کشی خونه‌های استفاده می‌شه خیلی کمتره. مثلاً یه کابل مسی استاندارد برای خط تلفن شهری، تو هر 1 کیلومتر حدود 13.8 دسیبل افت ایجاد می‌کنه. اما کابل‌های بی‌کیفیت استفاده شده تو خونه‌ها احتمالاً تو هر 100 متر 20 تا 30 دسیبل میرایی داشته باشن.

حالا این دوستمون که کابل‌کشی خونه‌اش رو عوض کرده و از کابل با کیفیت‌تری استفاده کرده میرایی خطش از 53 دسیبل به 44 دسیبل کاهش پیدا کرده که مربوط به کیفیت پایین کابل قدیمی بوده.
    Last edited by bilmazlar; 27-07-2014 at 11:14.

10. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فیلترینگ خراب شده!!!! فیسبوک باز میشه بدون چیز شکن

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من هم مجددا به کاربران صبانت اضافه شدم ...
    سرویس 12 مگ غرب تهران

من فقط با بعضی از لینکهای سرور داخلی و خارجی مشکل دارم در صورتی که همین لینکها روی یک isp دیگه بطور عادی دانلود میشه ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من هم مجددا به کاربران صبانت اضافه شدم ...
    سرویس 12 مگ غرب تهران

من فقط با بعضی از لینکهای سرور داخلی و خارجی مشکل دارم در صورتی که همین لینکها روی یک isp دیگه بطور عادی دانلود میشه ....

درود خدا بر این وضعیت . عالیه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

14. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •