تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید گوشی تا 1,400,000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

والا خودم درگیرم چی انتخاب کنم. منتظرم کسی یه علت قابل توجهی بگه تا من نظرمو از وان به اون تغییر بدم.

کیفیت عکاسی که تنها معیار من نیست. کیفیت بدنه- کیفیت قطعات و... هم مطرحه. البته شروع کننده این تاپیک من نیستم فقط خواستم با یه تیر دو نشون بزنیم و اینکه از ایجاد تاپیک همسان خودداری بشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید
    فقط خواهشا نیایید بگید من این گوشی رو دارم یا داشتم بهترین عالیه فلانه بهمانه
    اگر گوشی هارو دو یا سه تا شو باهم تست کردید و عملا اختلافی می بینید ذکر کنید.

متشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

والا خودم درگیرم چی انتخاب کنم. منتظرم کسی یه علت قابل توجهی بگه تا من نظرمو از وان به اون تغییر بدم.

کیفیت عکاسی که تنها معیار من نیست. کیفیت بدنه- کیفیت قطعات و... هم مطرحه. البته شروع کننده این تاپیک من نیستم فقط خواستم با یه تیر دو نشون بزنیم و اینکه از ایجاد تاپیک همسان خودداری بشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید

متشکر
    شما برو نمایندگی الجی و اونجا جی2 را از نزدیک بگیر دستت و باهاش کار کن.تست باطریش از زد1 و اس4 خیلی بهتر و چون بیشتر قسمت جلوش صفحه نمایش هست اگه روشن دستت بگیری نمای خیلی خوبی داره.
    درباره وان هم بهت بگم که درسته که بدنش فلزی هست ولی فلز نرم است و از پلاستیک زودتر خش میگیره. من رفتم نمایدگی ها اچ تی سی و اون جا دیدم مدلهایی که روی میز هست و مردم باهش ور رفتن خیلی خش خشی شده .
    Last edited by ulsss; 25-07-2014 at 00:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید

متشکر
    نه اونجوریام که فکر می کنید خش پذیر نیستش. پس شما آیفون 5 اس رو ببینی چی میگی؟ بدنش مثل پنیر می مونه آیفون 5 اس دوستم از دستم افتاد از فاصله خیلی کم مچاله شد گوشه سمت راست پشت گوشی. هم خندم گرفت هم گریم گرفت و همچنین خش پذیری آیفون روی سطوح معمولی هم خیلی زیاده.
    گاهی بعضیا میگن گوشیم افتاد اصلا طوریش نشد یا یکی میگه از فاصله کمی افتاد تیکه تیکه شد. باید گفت اون نقطه ای از گوشی که با زمین در لحظه افتادن برخورد میکنه خیلی فرق داره که کجاش باشه. گاهی گرانیگاهشه گاهی گوشش پس نمیشه گفت. باید شرایط استاندارد باشه و چند گوشی رو در یک شرایط تست کرد.

این گوشی اتفاقا خیلی سفت و سخته. بله باید حق بدیم دیگه فلزی باشه یه ذره باید بیشتر مراقب بود. دوست من بیشتر از 1 ساله که داره و بد سلیقه تمام عیاره اما خیلی کم دیدم خشاشو یعنی خش به اون معنی نداره فقط آرم بیتس ادیوشو یه هفته بعد خریدش پاک شد.

من htc ها رو خودم روت می کنم. دو تا گوشی از اچ تی سی هم داشتم که هر کدوم ایرادات خاص خودشو داشتن. راس میگی باید رو برند ال جی هم یه ذره متمرکز شم ببینم چه جوریاس
    متشکرم ازت
    Last edited by 09123456789; 25-07-2014 at 15:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این سایت ببینید واسه معرفی lg G2 هستش
    کلیم بنچمارک گذاشته تقریبا توی گوشای هم قیمت خودش بهترین عملکرد داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واسه دیدن بنچمارک ها برید صفحه 5

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •