ایفون بعد از یه مدت ممکنه واستون تکراری بشه ...اگه اهل تنوع و شخصی سازی گوشی نصب انواع تم. لانچر و کیبورد و ...هستی اندروید بگیری خیلی بهتره ...آیفون محدوده و خیلی ساده هست ..شما نمیتونی تم زیادی روش نصب کنی و یا کیبوردشو تغییر بدی ولی همه چیز در آندروید قابل تغییره ... نسخه های جدید اندروید خیلی روونتر شده اصلا" شما هیچ لگ یا تاخیری مشاهده نمیکنید

جواب بصورت نقل قول
عین می مونه بگید روت کردن واسه اندروید ضرر داره!! جز اینکه گارانتی شرکتی و اصلی گوشی هارو از بین می بره هیچ ضرری نداره دوست خوبم! لطفا با اطلاعات درست راهنمایی کنید! ما اندروید رو روت میکنیم تا به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشیم تا بتونیم شخصی سازی بیشتری اعمال کنیم! همین عمل برای ios هم وجود داره و ما جیلبریک میکنیم تا به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشیم تا بتونیم امکاناتی از قبیل نصب بازی برنامه های کرک شده پولی ، تم ایکون و ... نصب کنیم! تنها ضرری که برای شرکت ها داره اینه که عرض کردم! دسترسی به فایل های سیستمی و ایجاد تغییر دلخواه که طبیعیه هر ارائه دهنده ای دوست نداره این اتفاق بیافته! وگرنه چندین ساله کاربر ios هستم و از بدو خرید دستگاه هام جیلبریک کردم تا به الان که ios 7.1.2 اومده و اونم جیلبریک کردم! نه آسیبی به دستگام رسیده نه ضرری متوجه ام شده! برخی از افراد هم که به مشکل بر میخورند ( فرقی نداره چه روت اندروید باشه چه جیل ios ) چون طبق دستور عمل کار نکردند و برخی نکات رو رعایت نکردند!