کاملا من با شما موافقم البته ممکنه از هیپوفیز هم باشه ولی این آقا بره پیش متخصص بهتره![]()
کاملا من با شما موافقم البته ممکنه از هیپوفیز هم باشه ولی این آقا بره پیش متخصص بهتره![]()
chi saf bere pishe motekhases? pezeshke omoomi chekaras? barge choghondare?!
momkene hichit nabashe aziz, momkene afsordegi dashte bashi ya hezar oyek bimarie jesmi-medical e dige
age vaghean azyatet mikone boro pishe pezeshke omoomi(age lazem bashe mifrestat pishe motekhases baade sharhe hal moayene azmayeshate gharbalgari
khosh bashid
سلام.اين مشكل رو اغلب نوجوان ها دارن ولي يكى از علل اون ميتونه كم خونى يا استفاده از دخانيات باشه
چون لاغر هم هستید و اینکه حالت بی حالی دارین احتمال میره که از کم خونی هم باشه.
ازمایش خون رو بدید.
سلام .
دوست عزیز تقریبا علت بیشتر بی حالی و عدم حوصله برای انجام کاری و خواب دوستی در جوانان آنمی (کم خونی) است که با یک تست ساده هماتوکریت(hct) می توانید به آن پی ببرید . مرجع معمولی برای آقایان0/41 تا 0/51 و برای زنان 0/36 تا 0/45 می باشد.(واحد لیتر بر لیتر) .
سلام :صبحها بعد از صبحانه ات یه لیوان آب سرد را با یک قاشق غذاخوری سرپر سرکه سیب خانگی مخلوط کن و سه جرعه سه جرعه بخور ببین چه میشه .من همیشه دلم میخواست تلفن را قطع کنم آیفون را هم خاموش کنم و فقط بخوابم و کسی کاری به کارم نداشته باشه همش از گردش و بیرون رفتن فرار میکردم اما حالا خدارا شکر خیلی خوبم وقتی بچه هام میگند ما را ببر بیرون بلافاصله یه لیوان معجونم را میخورم و می دوم.امتحانش ضرر نداره
راهکاری ندارم برات
فقط یه پیشنهاد میتونم بدم:
بیا شیراز از زندگیت لذت ببر![]()
توی این چهار - پنج سال حتمن مشکل ایشون حل شده دوستان...!
سلام .
منم همیشه خستم . سرم سنگینه گوشام بعضی وقتا داغ میکنه . نفسمم تند میشه بعضی( وقتا مخصوصا موقع خاب) .
چشمامم همیشه خابالوده خستس . ولی خابم نمیاد .
تغذیه و خوابم هم کاملا درسته .
همه ی ازمایش هامم دادم همه اش درس بوده هیچ مشکلی نداشتم.
سلام، برای مشکلتون تاپیک جدید بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)