اینو هم در نظر بگیر که شاید 10 مگ گرفتی اصلا شبانه نداشته باشهبعد افسوس این سرویس رو میخوری شما روی همین سرویس بمون تا تکلیف مخابرات معلوم بشه تا زمانی که سیستم جدید درست نشده هیچی سر جاش نیست تا 1ماه دیگه همه جی مشخص میشه بعدا اگه خواستی بیا 10 مگ
![]()
اینو هم در نظر بگیر که شاید 10 مگ گرفتی اصلا شبانه نداشته باشهبعد افسوس این سرویس رو میخوری شما روی همین سرویس بمون تا تکلیف مخابرات معلوم بشه تا زمانی که سیستم جدید درست نشده هیچی سر جاش نیست تا 1ماه دیگه همه جی مشخص میشه بعدا اگه خواستی بیا 10 مگ
![]()
الان تکلیف چیه ؟ من اگه بخوام بگیرم از توی سیترا نوشته استاندارد تجاری اینا شبانه دارن یا نه![]()
آره فرشاد ولی مال من یه ردیف دیگه هم داره که نوشته Night
بچه ها یه پیشنهاد دارم هرکی زیاد پول واسش مهم نیست یه سرویس 10مگ یا 5مگ 2گیگ بخره بعد اگه دید شبانه داره بجای یه سرویس دیگه روش ترافیک بخره اینجوری کمتر ضرر میکنیم و همون قیمت یا شاید کمتر در میاد.. بعد دیدید نداشت 2گیگ رو مصرف کنید برید یه سرویس دیگه روی همون شارژ کنید...
برا من هم night هستش
وقتی withfree باشه حتما night هم داره ولی وقتی nofree بود ردیف night هم درکار نیست
boy alone برو تو ibs اگه نوشته khzشبانه نداره ولی اگه نوشته استاندارد اگه شارژ کردی شبانه داره فقط این موقتیه وقتی وارد پرتک شدی همه سرویست میشهkhz و بدون شبانه
وقتی هم khz شد سرعتت اسمی میشه
Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 02:25.
اینطوری که نمیشه اگه وارد سیستم جدید بشیم نداشته باشه پس اینا برای جی میگن شبانه ها برگشتن ؟ تازه یه SMS ظهر برام اومد برای ثبت نام نوشته بود هر سرعتی بخرید دوبرابر میشه و شبانه رایگان از 1تا 7 پس این چیه اگه قراره ورداشته بشه ؟
الان من توی partakam ولی شبانم از 2 تا 6 اگه این راست بود واسه منم اینجوری میشد یا واسه فرشاد...
اینو زده استاندارد ویژه 5 مگ 1ماه 3گیگ
Standard - vizhe (5) -1m-3g
صبر کن اول ببین اونایی که شبانه دارن سرویسشون دقیقا چی بوده بعد بخر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)