تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1559 از 2365 اولاول ... 55910591459150915491555155615571558155915601561156215631569160916592059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,581 به 15,590 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام جمیدجان اسمم سپهره من 1سیستم غول میخوام باکیفیت خیلی خوب وقدرت پرتاب زیاد وبلندی صدای عالی ماشین جنسیس کوپه است 2تا هدیونیت هم برام سوغاتی آورده دایی گرامی حالا اسمشونونگاه میکنم ومیگم بهت مشکل بودجه هم اصلا نیست فقط 1چیزتضمین شده میخوام

2. این کاربر از hotman88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام جمیدجان اسمم سپهره من 1سیستم غول میخوام باکیفیت خیلی خوب وقدرت پرتاب زیاد وبلندی صدای عالی ماشین جنسیس کوپه است 2تا هدیونیت هم برام سوغاتی آورده دایی گرامی حالا اسمشونونگاه میکنم ومیگم بهت مشکل بودجه هم اصلا نیست فقط 1چیزتضمین شده میخوام
    با سلام,آقا پیشاپیش مبارک
    داداش فقط نصب کردی به جا منم یه موزیک Armin van Burren هم گوش کن
    محتاجیم به دعا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حمیدجان هدیونیت ها clarion dxz955 مال خودم وcz703e برای خواهرم سوغاتی آورده شده اگر هرکدوم به درداین سیستم من میخوره بگو اگرم نه که بگو چی بگیرم که تاییدش میکنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام,آقا پیشاپیش مبارک
    داداش فقط نصب کردی به جا منم یه موزیک Armin van Burren هم گوش کن
    محتاجیم به دعا
    ممنونم قابلتونداره

6. این کاربر از hotman88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوباره
    چنتا سوال ممنون میشم حمیدخان جواب بدین
    برای پرشیا دوگانه سوز میخوام ی سیستم کیفیتی بذارم
    محصولات helix ک تو ایران هست قابل اطمینانه؟کلا برند خوبی هست نسبت به سایرین؟
    کامپوننت رو بجای باندهای فابریک بذارم بهتره یا رو تاقچه mdf یا فرقی نداره اصن
    پخش پایونیر 7250 اس دی دارم از ماشین قبلیم خوبه واس این سیستم یا عوض بشه؟ مرسی

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

ماشین تویوتا کرولا 1997 اما چند ماه بعد کرولای 2010 . خب شما چه پیشنهاد میکنید؟ از لحاظ بکوب، چیزی نمیخوام که مغز سرم رو بکوبونه، اما باس نرمی داشته باشه. ممنون.
    سلام
    هدیونیت کنوود u456 قیمت حدود270
    باند بیضی : audio system co 609/dls1073 قیمت حدود 450 تا 500
    امپ دو کانال پایونر 5602 قیمت 300
    سلام لطفا آمپیلی که یه جفت باند 6995s و یک ساب 1300 وات پایونیر رو ساپورت میکنه لطفا
    چرا همه آمپیلی ها روی 4 اهم 60 یا 65 rms دارن ولی باندها اکثرا 80 یا 100 rms ؟
    مگه این آمپیلی ها رو این شرکتا نمیسازن من هرچی نگاه کردم اکثر آمپیلی ها 60 یا65 یا 70 rms رو 4 اهم داشتن ولی باندهای آمپیلی خور همون شرکتها 80 یا بیشتر rms دارن؟!!!!!!!!!!!
    سلام
    نه اینطور نیست ....
    امپلی ها توان های بیشتری هم دارن....
    به عنوان مثال gladen xl250c4 چهار خروجی 250وات روی 4 اهم داره...
    شما 8604 پایونر یا hertz ep4x بگیرید کارتونو راه میندازه.
    درود به همه اساتید عزیز.
    من یک جفت باند پایونیر 6991 دارم و یک جفت6960 کنوود.اول میخاستم بدونم چطور باندایی هستن ؟
    تا اخر تابستون میخام برم بانه میخوام ی پخش خوب و یک امپیلی خوب ک ی صدای مناسب و باکیفیت بدن بهم رو بخرم واسه این دو جفت باند.
    اساتید محترم چی پیشنهاد میکنن بهم؟
    به نظرتون دوتا امپیلی دو کاناله بگیرم چون باندام فرق میکنه (واسه تنظیماتش ) یا یدونه چهار کاناله کارمو راه میندازه؟
    قیمتشم بگیدلطفا.ممنون
    سلام معمولا باندای درست حسابی اونجور جا ها گیر نمیان ....
    نیاز به دو عدد امپ 2 کانال نیست / یه 4 کانال کافیه فقط باید گین رو متناسب با باندهاتون درست تنظیم کنید تا فشار نیاد
    مارک مکسیدر یا هکتور یا گلد اسکای نگیرید .... مارک متفرقه هستن
    پخش هم چیزی که تو بازار راحت پیدا میشه : الپاین/کنوود/پایونر/جی وی سی / سونی ....
    اگر زیاد نمیخواید هزینه کنید یه jbl938 یا jvc7158 تهیه کنید . قیمتشون حدود 200
    پخش هم کنوود یا پایونر .... مثل u356 قیمت 230

سلام

نصب یک پروسسور مثل بیت وان یا بیت تن توی یک سیستم معمولی جواب میده ؟
    مثلا من اگه با اجزا موجود
    هدیونیت : 2 دین رویال چینی
    مپ اسپیکرها : infinity 7541 a
    امپ ساب : کنوود 8105d
    کامپ برا جلو : SPS-600C
    کامپ عقب : spr 60c
    یه بیت تن یا بیت وان بخرم و نصب کنم ( با توجه به اینکه تو شهر ما ممکنه کسی هم پیدا نشه تنظیمش کنه ) جواب میده ؟
    سلام
    جسارتا فعلا پخش رو عوض کنید ...
    پروسسور هم بیشتر برای نتورک ....
    حیف اون spr 60c که با اون پخشه !
    سلام یک باند میخواستم بهم معرفی کنید تا 200تومن که نیاز به آمپلی نداشته باشه صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه.باتشکر
    سلام
    jbl 938 یا jvc7158

9. 7 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    هدیونیت کنوود u456 قیمت حدود270
    باند بیضی : audio system co 609/dls1073 قیمت حدود 450 تا 500
    امپ دو کانال پایونر 5602 قیمت 300

jbl 938 یا jvc7158
    سلام حسین جان.
    چند سوال داشتم اگر توضیح بدین ممنون میشم.
    ا1-ز بین دو باندی که معرفی کردی کدوم بهتره؟ آیا از باندهای پایونیر 6975 و کنوود 718 و باند جدید 693.11i كاپا بهتر هستن و کلا چه خصوصیات برجسته ای دارن؟ میخواهم بهترین باند را بگیرم.
    2-به این سیستم چرا نباید ساب ووفر نصب کنم؟ البته توی خونه یه ساب ووفر 8 اینچی ژاپنی (فکر کنم مارکش اکسپلاد باشه دارم!)
    3-آیا این آمپ توانایی اتصال به ساب و بلندگوها رو داره؟ 4- میشود کامپوننت و باند را باهم نصب کرد؟ و اینکه نصب کامپوننت راحت است؟ چون نصاب حرفه ای سراغ ندارم. 5- من الان روی ماشینم یه ساب ووفر 8 اینچی که کیفیت خوبی داره + دو باند بیضی که نمیدونم اسمش چیه اما صدای نسبتا خوبی داره به علاوه یک تیوتر دارم. این سیستم چه مشکلی داره؟ صدا که کم باشه احساس میکنم بم بم خیلی زیاده تا حدی که صدای خواننده کمتر شنیده میشه . اما حجم رو که زیاد کنم صدا تقریبا بهتر میشه.
    Last edited by Highbury; 22-07-2014 at 13:40.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=white boy;8310083]

شما اختیار دارید حمید جان
    ماشین 405 هست .
    درضمن اگه واقعا افزایش جزئی تو بودجه بتونه انتخاب های بهتری برای من داشته باشه . میتونم بودجه رو تا 1200 هم برسونم.
    سلام
    پیشنهاد من
    کامپوننت هلیکس E62Cقیمت 425+اسپیکر بیضی هلیکس مدل E69X قیمت 240+آمپلیفایر هلیکس MA40FX قیمت 580 تومن
    حمید خان یه فروشنده بهم کامپوننت ناکامیچی پیشنهاد داد ، میخواستم 703 کنوود رو بگیرم ولی گفت این رو بگیر
    دو مدل داشت یکی 210 یکی 240 که ظاهرشون مثل هم بود فقط جنس صفحه یکی براق بود یکی دیگه کاغذی
    به نظرت بگیرم اونو یا از کنوود سری جدید بگیرم ؟
    نه نه نه فیکه پیام جان.ناکامیچی حدود 7 ساله که برندش رو فروخته و تو دنیا دیگه اون برند حرفه ای نیست.چقدر میخواید برای کامپوننت هزینه کنید؟
    سلام دوباره
    چنتا سوال ممنون میشم حمیدخان جواب بدین
    برای پرشیا دوگانه سوز میخوام ی سیستم کیفیتی بذارم
    محصولات helix ک تو ایران هست قابل اطمینانه؟کلا برند خوبی هست نسبت به سایرین؟
    کامپوننت رو بجای باندهای فابریک بذارم بهتره یا رو تاقچه mdf یا فرقی نداره اصن
    پخش پایونیر 7250 اس دی دارم از ماشین قبلیم خوبه واس این سیستم یا عوض بشه؟ مرسی
    بله برند خوبیه. فعلا تو رنج پائین جایگزین گلیدن هست تا بارش بیاد .قابل اطمینان هم هست.
    اگر بشه ووفرش رو جای فابریک نصب کرد مشکلی نداره فقط تیویتر باید کنارش باشه.
    فعلا پخش رو نگه دارید

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام من یه باند پاییونیر گرد ts r1650 پشت سمند انداختم پخشم جی وی سی هستش اصلا صداش جالب نیستش زیاد میکنی خر خر میکنه بیسش رو هم نمیشه زیاد کردش نمیدونم چیکار کنم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سپهر جان.خوشحال هستیم که انجمن p30 رو برای مشاوره انتخاب کردید.
    حقیقتش جنسیس یه خودروی پیچیده از نظر سیستم هست.پخش رو که کلا نمیتونیم دست بزنیم. باید همون پخش خودش رو از طریقه یک پروسسور عالی مثل ماسکونی یا Bit Oneمرتبط کنیم با بقیه قسمتها.از اون به بعدباید ببینم چه قطعاتی میشه براش تهیه کرد.متاسفانه الان تو بازار جنسها جور نیست. به من کمی فرصت بده تا یه تحقیق بکنم.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •