12 ماه از قرارداد استیون جرارد باقی مونده و برندن راجرز سرمربی لیورپول گفته که تابستان قرارداد جدیدی با این بازیکن امضا می کنه.
sky SPORTS
12 ماه از قرارداد استیون جرارد باقی مونده و برندن راجرز سرمربی لیورپول گفته که تابستان قرارداد جدیدی با این بازیکن امضا می کنه.
sky SPORTS
Last edited by Sara; 03-05-2014 at 18:27.
لذت بخش لذت بخش و لذت بخش
دیدن این لیورپول جوان و شاداب حتی زودتر از چیزی که انتظارش رو داشتیم تنها با عبارت لذت بخش توصیف میشه
تبریک میگم به دوستان لیورپولی خودم در این انجمن به ویژه آرمان عزیز
راجرز یک معلم واقعیه و لیورپول نشون داد میشه با بازیکنهایی که دربین اونها بازیکنان کاملا معمولی و درجه 2 هم دیده میشه شانه به شانه تیمهای سرتا پا اسکناس و ستاره پیش رفت
این لیورپول قهرمان واقعی این دوره بود و راجرز هم قطعا بهترین مربی این فصل
من جز تقیدم صادقانه ترین ستایشهای خودم به بازیکنان و سرمربی تیم محبوبم کار دیگه ای نمیتونم بکنم
امیدوارم نمودار پیشرفت این تیم همچنان روند صعودی داشته باشه
با کمی تقویت در بعضی خطوط به ویژه هافبک طراح و مدافعین کنار به راحتی میشه در لیگ قهرمانان مدعی بود
لیورپول به دنبال امکان پذیر کردن انتقال جیووینکو به تیمه، سال بعد قرارداد این بازیکن تموم میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سوارز با قراردادی به ارزش 88 میلیون یورو به بارسلونا پیوست![]()
واقعا متاسفم که لیگ برتر بازیکن بزرگی مثل سوارز رو از دست داد. رسانه های انگلیسی خوشحال باشن که قاتل تیمشون رو بیرون کردن. متاسفانه لیورپول هم داره اشتباه تاتنهام فصل قبل رو تکرار میکنه و پول فروش سوارز رو خرج بازیکن های معمولی میکنه. به جای یه فوق ستاره حداقل باید یه بازیکن ستاره بگیرن نه بازیکن های معمولی مثل مارکویچ و لالانا و ریکی لمبرت.
هر سه اون بازیکن ها در هر صورت قرار بود به لیورپول بیان و اومدنشون ربطی به انتقال سوارز نداشته.
Players come and go... Legends stay forever
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)