جناب حمیدپور بینهایت متشکرم، پرینتر مال یکی از دوستانم هست پاسخ شما و جناب خضوعی عزیز رو منتقل کردم تا انشالله مشکلش حل شه، نه ایشون دست به آچار نیستند و طبق فرمایشتون گفتم مشکل از درامه و باید به تعمیر کار مراجعه کنه.
بینهایت متشکرم.
جناب حمیدپور بینهایت متشکرم، پرینتر مال یکی از دوستانم هست پاسخ شما و جناب خضوعی عزیز رو منتقل کردم تا انشالله مشکلش حل شه، نه ایشون دست به آچار نیستند و طبق فرمایشتون گفتم مشکل از درامه و باید به تعمیر کار مراجعه کنه.
بینهایت متشکرم.
سلام من پرینتر م رو چند وقت پیش دادم بیرون شارژ کردم خوب بود استفاده می کردم تا چند روز پیش که این شکلی کپی میگیره؟؟این خط برای چیه؟؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by single_2008boy; 20-07-2014 at 13:15.
درود
دوست من عکس به حدی کیفیتش پایینه هیچ چیز معلوم نیست
نمونه ات هم حتما A4 باشه که ما بدونیم خطی که میفرمایید طولی یا عرضی ! ر
من احساس میکنم قسمت ضایعات پودر پر شده و سر ریز میشه روی کاغذ
Last edited by TousanRayan; 20-07-2014 at 14:03.
سلام دوستان
بعد ریست پرینترم مدل scx3400 سامسونگ با این مشکل مواجه شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل از چی میتونه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
درود
توی اچ پی ها این نوع سیاههی و نقطه ای از اتصال مگنت به بدنه و دستگاه هست شما اتصالات و فنر ها را چک کنید ( منظورم انهایی که با دستگاه باید اتصال برقرار کنه را چک کنید )
ممنون از راهنمایی تون ولی پرینتر من سامسونگه ..چک کردم و دوباره کارتریجو با دقت انداختم.می تونه مشکل از ریست کردن باشه؟
نه فقط و فقط عیب را در کارتریج جستجو کنید
از اقای خضوغی عم نظر بخواهید
سلام بر همه
من با سامسونگ زیاد اشنا نیستم ولی این خطی که انداختی منظورت رو نمی فهمم چون بریدی کاغذ رو توی طول یا توی عرض کاغذ؟
اگر عرض کاغذ باشه مشکل اتصال داری
اگر طی طول کاغذ داره ایراد داره مشکل فوم یا درام حتی بلید می تونه باشه ((تو این حالت ایا شما همین اثر رو روی درام می بینی) یعنی درام کثیفه الان؟
درود
کاشکی مدل پرینتر یا کارتریجتون را هم اعلام کنید
اگه خودتون میخواهید سرویسش کنید راهنمایتون میکنیم
بعد از بازکردن کارتریج کاملا متوجه خواهید شد ایراد کار کجاست
در این پرینتر شما من حدس میزنم کارتریج تون از نوع 85 یا 35 یا 36 اچ پی یا مدلهای مشابه کانن هه که در این صورت مدل خود دستگاه هست و تست و اگر با پودر نا مرغوب پر بشه
قسمت ضایعات خیلی زودتر از تمام شدن شارژش پر میشه
اگه دوقسمت کارتریج را از هم باز کنید مشخص تره
یک توضیح کلی و سرسری شارژ یا سرویس را در ذیل مینویسم به امید یزدان به درد بخوره ( تا چند ساعت دیگه یک مدل را خودم باز بسته میکنم و عکس میگیرم و امشب در همین صفحه قرار میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)