تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1318 از 1746 اولاول ... 318818121812681308131413151316131713181319132013211322132813681418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,171 به 13,180 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه سوال دیگه بعضی از چمپ ها هستند شروع کننده ی تیم فایت هستند مثل shen و ramuss و .. اینا باید از چه موقعیتی برا حمله استفاده کنند؟ مثلا به کی حمله کنن؟ مثلا خیلی از مواقع من یا تیمم نمیدونیم حمله کنیم در این شرایط یا نه مثلا من یه بازی دیدم 30-10 بودن بعد 41-42 بردن با اختلاف 10k پول با اینکه خیلی feed داده بودنو خیلی ضعیف بودن چجوریه؟استراتژیه حمله ها چجوریه؟ مثلا تیم ما با تیم مقابل هی دوره هم میچرخیم کسی حمله نمیکنه البته مثلا چون eune کلا adc میره جلو FTW کله تیمو به باد میده
    Shen و Rammus عموما TF رو شروع نمیکنن
    یا Assassinها میرن سراغ apc یا adc تیم مقابل یا کسی که CC داره یه بلایی سر تیم طرف میاره (Thresh, Blitz) یا اینکه شیر تو شیره

2. این کاربر از xSoushiantx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

ّFIRST BLOOD NASUS FROM TWITCH
    Last edited by GL & HF; 20-07-2014 at 04:49.

4. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه last slayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

باو مرد حسابی اصلا چمپ نوب نداریم که دریون جزو سخت ترین هاست چمپیون نوب داریوش هست فیورا هست اینا واقعا خیلی مسخره هستن
    کلا داداش ما با هر چمپ تاپی جز رنگار مشکل داری نه؟امیدوارم مشکلت به جانگلر ها نکشه باز نیای بگی جانگلر فقط رنگار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما که فقط حرف میزنی آخه کجا دنیا Akali میره TOp جلوی داریوش ؟ مگر اینکه خونه شما اینجوری باشه

جکس هم یکی از مسخره ترین چمپ ها هست ؛ جکس کلا هر چقدر هم نرف بشه بازم خاصیت خودش رو داره ، شما Useless هستی ، به بقیه چی کار داری ؟!؟

من کی گفتم اکالی می ره جلو داریوش اکالی می ره مید شما نمی فهمید به من چی کار دارید
    یکی گفت اکالی همه رو با دوتا اتک می زنه منم جواب دادم اگر راست می گی با اکالی برو جلو داریوش حالا نه اوایل گیم اواخر گیم بازم داریوش اکالی رو حشره می کنه
    منظورم این بود که بازی اکالی رو تو چلنجر ببین در هشتاد درصد مواقع تیمش می بازه بازی با اکالی کار هر کسی نیست نیاز به استراتژی و مهمتر از اون زمان بندی درست داره حتی تو این مواقع هم بازم کاری از پیش نمی بره چون سریع می بره اون وقت می گن دمیج اکالی رو باید اورد پایین اون وقت جون من یکی بگه اکالی رو چرا باید برداشت !!!!

جکسم بازی باهاش کار هرکسی نیست برای یک نوب خوب معلومه اول دبیلیو می زنه بعد کیو اما برای یک ادم درست حسابی که متاسفانه هنوز من نتونستم بشم باید اول کیو اتکدست بین دو اتک دست باید دبیلیو بخوره بعد فرار خارج از این جکس به خواطر اسپید تو اتک دستش مجبوره لاینو پوش بده که این جوری تو دام جانگلر میوفته حالا با این وضعیت تانک بودنشو برداشتن جانگلر بیاد کمک تاپ کار جکس کلا تمومه مگه چه قدر شانس بیاره

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد جکس درست صحبت کنید

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

جال اینجاست اولین نفر تو draft pick همیشه jax بن میشه (نرمال)

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

Euw server

10. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmaddiss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

رفتم بوت بازی کردم 2 min تو base ایستاده بودم امدم بیرون بن شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

خب مثل اینکه معیار سنجش چمپ های نوب طی چند روز گذشته توسط لول بازهای غیور ایرانی کشف شد. هر چمپی رو که یک نفر نمیتونه کانتر کنه و جلوش ضعف داره جزو دسته چمپ های نوب قرار می گیره.

13. این کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل سایت‌های بازی‌ آنلاین رفع شد
    دریافت اطلاعات دقیق‌تر برای بررسی اختلال جدید

ایتنا- چندی پیش اعتراض‌هایی از سوی کاربران اینترنت کشور درباره اختلال در پروتکل UDP مطرح شد.
    مشکل سایت‌های بازی‌ آنلاین رفع شد

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در پروتکل UDP برای جلوگیری از تبادل ترافیک‌های غیر مجاز، اقداماتی را در شبکه انجام می‌دهیم که تمام کشورهای همسایه انجام داده‌اند.

به گزارش ایتنا از فارس،‌ چندی پیش اعتراض‌هایی از سوی کاربران اینترنت کشور درباره اختلال در پروتکل UDP مطرح شد و برخی کاربران این گلایه خود را در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات منعکس کردند.

UDP مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه اینترنت است.

آن زمان با اعلام رفع این اختلال از سوی واعظی، در اردیبهشت‌ماه موضوع حل شد.

اکنون بار دیگر موضوع اختلال این پروتکل مطرح شد و وزیر ارتباطات وعده داده که این موضوع را بررسی خواهد کرد.

در این باره محمود خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس،‌ در خصوص علت اختلال پروتکل UDP، اظهار داشت: پیش از این گلایه از اختلال این پروتکل روی سایت‌های بازی‌های آنلاین بود که مسائل را حل کردیم. در زمینه این پروتکل کاری در شبکه انجام می‌دهیم که جلوی ترافیک‌های غیر مجاز را بگیریم کاری که در همه کشورهای همسایه انجام دادند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: همچنین از آقای وزیر و مجموعه‌ای که صفحه وزیر را به‌روز می‌کنند خواسته‌ایم اطلاعات بیشتر و جزئی‌تری از کاربری که اعتراض دارد را ارائه کند تا مشکل را پیدا کنیم.

15. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •