آخه شنفتم لپ تاپ سونی که معرفی کردید بدلیل نازک بودنش بلندگوهاش زیاد عالی نیستن و مثل سری جدید فیت ها نیستن
در ثانی مگه این لپ تاپ تو بازار هنو هستش و عرضه میشه؟اگه بشه من مشتریشم
آخه شنفتم لپ تاپ سونی که معرفی کردید بدلیل نازک بودنش بلندگوهاش زیاد عالی نیستن و مثل سری جدید فیت ها نیستن
در ثانی مگه این لپ تاپ تو بازار هنو هستش و عرضه میشه؟اگه بشه من مشتریشم
دروغ میگن
ام اس ای جی ای شست بخر داش
با گارانتی رهجو نه ولی شاید با سریر باشه حتی f23b9e هم هنوز میفروشن دیجی کالا هم داشت
اگه میخوای لپ تاپ کامل بخری N550JK بگیر یا GE60
سلام
راستش اول پرسشی دارم و بعد پاسختون درخواستم رو میگم
ببینید یه لبتاپ هست فرض میگیریم رزولوشن تصویرش 1680*1050 هست و یه لبتاپ دیگه رزولوشنش 1920*1080 و به قولی فول اچدی هست
حالا اگه ما بخوایم لبتاپ رو با کابل HDMI به Led وصل کنیم که تصویر رو از Led ببینیم هم واسه بازی و هم واسه فیلم نگاه کردن(یعنی این وسط لبتاپ یه واسطه هست واسه ما و تصویر رو از جای دیگه میخوایم ببینیم)این رزولوشن لبتاپ تاثیری بر کیفیت تصویر Led واسه بازی و فیلم داره یا نه ؟؟؟
حالا اگه تاثیر داره و رزولوشن مهم هست تا سقف 2 میلیون یه لبتاپ پیشنهاد بدید که بازیهای روز رو تقریبا با کیفیت عالی بتونم اجرا کنم و همچنین از دیدن فیلم هم لذت ببرم
و اگر تاثیری نداره این رزولوشن تا 1300 پیشنهاد بدین لطفا
فقط خیلی خیلی زود لطفا راهنماییم کنید تا پول از دستم در نرفته
سلام
راستش اول پرسشی دارم و بعد پاسختون درخواستم رو میگم
ببینید یه لبتاپ هست فرض میگیریم رزولوشن تصویرش 1680*1050 هست و یه لبتاپ دیگه رزولوشنش 1920*1080 و به قولی فول اچدی هست
حالا اگه ما بخوایم لبتاپ رو با کابل HDMI به Led وصل کنیم که تصویر رو از Led ببینیم هم واسه بازی و هم واسه فیلم نگاه کردن(یعنی این وسط لبتاپ یه واسطه هست واسه ما و تصویر رو از جای دیگه میخوایم ببینیم)این رزولوشن لبتاپ تاثیری بر کیفیت تصویر Led واسه بازی و فیلم داره یا نه ؟؟؟
حالا اگه تاثیر داره و رزولوشن مهم هست تا سقف 2 میلیون یه لبتاپ پیشنهاد بدید که بازیهای روز رو تقریبا با کیفیت عالی بتونم اجرا کنم و همچنین از دیدن فیلم هم لذت ببرم
و اگر تاثیری نداره این رزولوشن تا 1300 پیشنهاد بدین لطفا
فقط خیلی خیلی زود لطفا راهنماییم کنید تا پول از دستم در نرفته
سلام
من در حدي نيستم بگم ولي تا اونجايي كه من ميدونم وقتي وصل ميكنيد به تيوي ديگه فيلم داره روي تيوي پخش ميشه و خودشو با كيفيت صفحه ي تيوي مطابقت ميده و لپتاپ اينجا مثل يه هارد عمل ميكنه
خیر تاثیر نداره. مهم رزولوشن led هست
lenovo Y50 کی وارد بازار میشه؟
دوست عزیز معلوم نیست اما اگه واقعا میخواید بخرید باید از خارج کشور تهیه کنید مثلا من خودم میخوام یه لپ تاپ گیم بخرم و از دبی هم میخرم چون در اونجا گارانتی خود شرکت سازنده هست و ارزون تر البته
سلام دوستان من یه لب تاپی میخوام تهیه کنم فقط برای فیلم دیدن طولانی مدت و وب گردی و موزیک، اهل گیم هم نیستم تا سقف 2 میلیون چی بگیرم خوبه؟ با تشکر
Last edited by mehran1350; 29-07-2014 at 19:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)