تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 215 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من یک مشکل بد دارم. چند روزی میشه که وقتی به اینترنت وصل میشم پس از چند ثانیه صدای شماره گیری از سیستم میاد . من نمیدونم این چه برنامه ای هستش که این کارو میکنه ولی من می ترسم برنامه مخرب باشه. جالب اینه که کاسپراسکای و نود 32 به این شماره گیری خودکار گیر نمیدن. کسی میتونه کمک کنه؟
    ببينيد يك برنامه هست به نام Dialer كه اين امكان رو داره كه بدون اطلاع شما شماره از پيش تعيين شده اي را كه عمدتا هم اروپايي هستند را شماره گيري كنه و شما نا خواسته با هزينه هنگفت تماس بين المللي مواجه ميشويد.اين برنامه عمدتا از طريق بازديد از سايتهاي مستهجن وارد سيستم ميشوند(البته منظور من شما نيستيد.اين برنامه اغلب از اين طريق وارد سيستم ميشود).شما بايد anti spyware هاي قوي روي سيستمتون نصب كنيد و مرتب هم سيستم خودتون رو اسكن كنيد.اين توضيح كلي بود براي شماره گيري بدون اطلاع يوزر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان سیستم من riskware invader گرفته چیکار کنم پاک بشه و همچنین
    Spyware.Cyberlog-X
    لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام لطفا مرا در مورد پاک کردن ويروس win32/nuvens.ct راهنمايي کنيد زون آلارم نميتواند بصورت اتوماتيک از سيستم حذفش کند در ضمن عملکرد ويروس روي سيستم ريستور ويندوز است
    متشکر

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان این اصلا به نظرمن ویروس نیست چون توی اداره ما هم تمام سیستمها همن طوری یک برنامه حفاظتی
    سطح یک که از طریق داس کار میکنه و در سیستم هم دیده نمیشه .
    می گید نه یک فایل prompet در startup شما هست که هر چه پاک کنید اتوماتیک بر میگرده .
    امتحان کنید
    کسی نمیدونه اسم این برنامه چیه.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اين ويروس Folder Option را حذف ميكنه و وارد ريجستري هم كه بشي يا هر دستوري تو Run اجرا كني كامپيوتر ريست مي شه. اگه كسي ميتونه ياري كنه. ممنون ميشم
    سلام دوست عزیز

اسم ویروس Brontok است برای از بین بردن آن ابتدا فایل زیر را داونلود و اجرا کن و سیستمت را با آن اسکن کن تا کرم را

حذف کند اگر اجرا نشد در حالت Safe Mode آن را اجرا کن .اگر آنتی ویروس روی سیستمت نصب است هنگام اسکن آن

را خاموش کن ولی پس از تمام شدن اسکن و حذف کرم آن را آپدیت کن و سیستمت را با آنتی ویروس هم چک کن.

لینک:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

7

سلام رايانه من به ويروس winlogon.exe وservices.exe و eksplorasi.exe آلوده شده و كاسپارسكي هم نميتونه پاكش منه و نميشه انتي ويروس جديدي هم نصب كرد چون هنگام نصب رستارت ميشه .كمكم كنيد.چطور نابودش كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_oxid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من این ویروسو داشتم......اول به هر بد بختی بود با کاسپر آپدیت شده پاکش کردم که رو سیستم من حدود 300 تا فایل آلوده پیدا کرد......بعد از ریشه یه ویندوز نصب کردم مشکلم رفع شد

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام،ديروز سيستم من يه ويروسي گرفته بود به اسم Trojan.Win32.Zapchast.cp ،با استفاده از كسپرسكي و ديسك نجات اينو كاملا پاك كردم،اما...اين ويروس حالت Safe mode منو از بين برده،جوري كه هر وقت مي خوام برم توي Safe mode با اين پيغام روبرو مي شم:
    Press ESC to cancel load SPTD.sys
    اگه كليد ESC‌ رو هم بزنم،هيچ اتفاقي نمي افته كمك كنيد،چه جوري اين Safe mode رو مثل اولش كنم

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان سیستم من riskware invader گرفته چیکار کنم پاک بشه و همچنین
    Spyware.Cyberlog-X
    لطفا کمک کنید
    براي پاك كردن Spyware.cyber-x‌بهتره از يه ضدجاسوس مثل spyware terminator‌ يا spyware doctor‌ استفاده كني.
    در ضمن Risk-ware Invader يك ويروس خاص نيست،بلكه آنتي ويروس كسپرسكي به هر فايلي كه مشكوك باشه،و ازش رفتار مشكوكي رو ببينه،به شما هشدار ميده و ميگه risk-ware invader پيدا كردم.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام رايانه من به ويروس winlogon.exe وservices.exe و eksplorasi.exe آلوده شده و كاسپارسكي هم نميتونه پاكش منه و نميشه انتي ويروس جديدي هم نصب كرد چون هنگام نصب رستارت ميشه .كمكم كنيد.چطور نابودش كنم؟

شما به یک آنتی ویروس نیاز دارید که احتیاج به نصب نداشته باشد و من بهترین آنتی ویروس را برای این منظور به شما

معرفی میکنم.

Dr.Web CureIt! همان آنتی ویروس دکتر وب است با این تفاوت که ...

1. این نسخه از آنتی ویروس کاملا مجانی است.

2. احتیاج به نصب نداره و فقط کافیه روی آیکون که همون فایل دانلود شده است کلیک کنید تا باز بشه.

3. قابلیت آپدیت و پاک کردن ویروسها و تروجانها را دارد.

4. قابلیت استفاده از هوش مصنوعی دکتر وب در این نسخه نیز وجود دارد.

5. دیگه خودتون امتحان کنید تا متوجه بقیه امکاتانش بشید.

لینک دانلود....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5.37 MB هم حجم داره.

فقط به این نکته توجه کنید که شما هر وقت که خواستید آخرین نسخه با آخرین آپدیت های دکتر وب را داشته باشید

باید دوباره همین Dr.Web CureIt را از لینک بالا دانلود کنید. اما با این تفاوت که این آپدیت های دکتر وب هر روز به این

لینک بالا اضافه میشن.

Last edited by Persian.Boy; 28-01-2007 at 18:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •