تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: کپک زدن رب گوجه :|

  1. #1
    کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor
    پست ها
    1,888

    پيش فرض کپک زدن رب گوجه :|

    سلام
    یه مدته رب گوجه ها تو یخچالمون کپک میزنه
    به نظرتون چرا اینطوری میشه؟
    راه حل برطرف کردنش چیه؟
    ممنون

  2. 3 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥
    پست ها
    1,860

    پيش فرض

    سلام .
    دختر نیستم بخدا ،پسرم 25 سالمه ولی خو از خونه داری کمی تا حدودی ابری سررشته دارم .
    سعی کن رب گوجه در دار بگیری مثل رب مزمز .
    وقتی قاشق توی رب میزنی باید قاشق خشک باشه و اب و یا روغنی نباشه .
    اگه این موارد رو رعایت کنی ربت کپک نمیزنه .
    علاوه براینا میتونی بعد از استفاده از رب گوجت یه لایه نازک نمک بپاشی که سالم بمونه .

  4. 6 کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor
    پست ها
    1,888

    پيش فرض

    سلام
    حالا مگه حتما باید خانوما تو اینجور موارد اطلاعات داشته باشن
    ولی بازم دست شما درد نکنه...حتما رعایت میکنیم

  6. 2 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island
    پست ها
    2,577

    پيش فرض

    به به...کپک زد؟
    راه حلش اینه که یه ذره ( به اندازه 1 سانت ) روغن مایع بریزید روی رب...روغن در بالا شناور شده و از کپک جلوگیری میکنه + خاصیت رب هیچ تغییری نمیکنه.....

  8. 5 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #5
    كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)
    پست ها
    9,766

    پيش فرض

    سلام .
    بالا بودنِ دمایِ یخچال هم خیلی تاثیر داره در افزایش سرعتِ رشدِ کپکها و فاسد شدنِ غذا در یخچال .
    دمایِ یخچال بهتره از 6 درجه بالاتر نباشه و از 4 پایینتر نباشه .
    درضمن بعضی از مردم عادت دارند دربِ یخچال رو میکنند داروخونه !!! . باید توجه داشته باشند که روی دارو چی نوشته در مورد دمایِ نگهداریِ اون دارو .
    اگر دماش بالاتر از دمای یخچاله پس نباید در یخچال نگهداری بشه .
    درضمن رب گوجه اسیدی هست .
    بعد از خرید بریزینش توی یک ظرف شیشه ای درب دار مثل شیشه ی مربا .
    تا میتونین از ظرف و لیوان پلاستیکی و فلزی استفاده نکنید
    ظرفهای شیشه ای بهداشتی ترین ظرفها برای نگهداری غذا و پخت و پز هست چه روی اجاق و چه در ماکروفر .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-04-2014 at 21:28.

  10. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #6
    داره خودمونی میشه !SaMiRa!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    همین حوالی
    پست ها
    108

    پيش فرض

    یک راه حل دیگه اینکه بعد از باز کردن داخل نایلون بگذارید ، یکم پهنش بکنید در فریز قرار بدید .
    یخ نمیزنه اصلا فقط یکم سفت میشه .

  12. 4 کاربر از !SaMiRa! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #7
    حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت
    پست ها
    2,056

    پيش فرض

    من همیشه رب های شیشه ای میگیرم چون خود قوطی فلزی باعث کپک زدن مشه تازه اینجوری وقتی رب توی یخچال هست درش بسته است
    توی رب هم یه قاشق پلاستیکی گذاشتم که مجبور نشم هر قاشقی رو به رب بزنم
    دمای یخچال بالا باشه پایین باشه اینجوری هیچ اتفاقی برای رب نمی افته

  14. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #8
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    پست ها
    17

    پيش فرض

    من با همون شیشه میگذارم تو فریزر.

  16. این کاربر از meher.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #9
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    پست ها
    34

    پيش فرض

    یه تکنیک دیگه : رب رو که میخواهید توی شیشه ای خالی کنید بهتره اون شیشه و درب فلزی اون رو چند دقیقه در آب بجوشانید بعد از سرد شدن رب را در آن خالی کنید و سریع درب آن را بسته در یخچال بذارید دیگه کپک نمیزند امتحان کردم

  18. 3 کاربر از rahmaniyat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #10
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    پست ها
    23

    پيش فرض

    مورد روغن رو مامانم هر سال میکنه اصلا کپک نمیزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •