تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 755 اولاول ... 183583633673679680681682683684685686687693733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم موافق نظر دوستان هستم
    یه بسته کاغذ AA یا به قول معروف دبل آ بخر اگر با اون هم مشکل داشتی باید تعمیر شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام.مدل پرینتر من hp laser jet M1005 MFPاست.چند سال پیش که به کامپیوتر وصل بود کاملا سالم بود ولی بعدش که به لپ تاب متصلش کردیم و پس از نصب درایورش متن رو پرینت میگیره ولی عکس رو هرگز پرینت نمیگیره و گیر میکنه میشه لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.مدل پرینتر من hp laser jet M1005 MFPاست.چند سال پیش که به کامپیوتر وصل بود کاملا سالم بود ولی بعدش که به لپ تاب متصلش کردیم و پس از نصب درایورش متن رو پرینت میگیره ولی عکس رو هرگز پرینت نمیگیره و گیر میکنه میشه لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟؟
    به یه کامپیوتر دیگه با یه کابل یو اس پی دیگه وصل کن ببین همین مشکل باقی می مونه؟
    حدس می زنم از پرینتر نباشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به یه کامپیوتر دیگه با یه کابل یو اس پی دیگه وصل کن ببین همین مشکل باقی می مونه؟
    حدس می زنم از پرینتر نباشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با لپ تاب دیگه حتی عکس رو هم پرینت میکنه ولی وقتی به لپ تاب خودم وصل میکنم دوباره برا عکس گیر میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی بکنین.بنده می خواستم یه کار خونگی راه اندازی کنم ابتدا می خواستم یه لیزری سیاه سفید بگیرم بعدش به خودم گفتم اگه احیانا یه موقعی خواستم عکسی چاپ کنم بهتر یکباره یدونه جوهر افشان بگیرم.بعدش می خواستم یدونه a4 بگیرم گفتم شاید یه موقعی خواستم تبلیغی چیزی بزنم آ3 بگیرم شاید بیشتر بدردم بخوره.الان یه راهنمایی از دوستان الان نظرم مابین اپسون l 800 واپسون 1410 هستش یکیش آ3 و اون یکیم آ4 الان توش موندم که ایا ارزش داره نزدیک دوبرابر پول بدم برای آ3؟دوستانی که دستی بر اتش دارن خواهشا کمک کنن.راستی یه سوال دیگه.اصلا کیفیت چاپ عکس پرینترهای لیزری به جوهر افشان نمیرسه؟حتی با کاغذهای عروسکی؟یعنی اینقدر دی پی ای مهمه برای چاپ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با لپ تاب دیگه حتی عکس رو هم پرینت میکنه ولی وقتی به لپ تاب خودم وصل میکنم دوباره برا عکس گیر میکنه.
    [
    خودت داری می گی دیگه کامپیوترت مشکل داره نه پرینترت
    احتمال داره تو پارتیشنی که ویندوز نصب کردی خیلی پر هست. امکان داره درایورش به مشکل خورده باشه.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی بکنین.بنده می خواستم یه کار خونگی راه اندازی کنم ابتدا می خواستم یه لیزری سیاه سفید بگیرم بعدش به خودم گفتم اگه احیانا یه موقعی خواستم عکسی چاپ کنم بهتر یکباره یدونه جوهر افشان بگیرم.بعدش می خواستم یدونه a4 بگیرم گفتم شاید یه موقعی خواستم تبلیغی چیزی بزنم آ3 بگیرم شاید بیشتر بدردم بخوره.الان یه راهنمایی از دوستان الان نظرم مابین اپسون l 800 واپسون 1410 هستش یکیش آ3 و اون یکیم آ4 الان توش موندم که ایا ارزش داره نزدیک دوبرابر پول بدم برای آ3؟دوستانی که دستی بر اتش دارن خواهشا کمک کنن.راستی یه سوال دیگه.اصلا کیفیت چاپ عکس پرینترهای لیزری به جوهر افشان نمیرسه؟حتی با کاغذهای عروسکی؟یعنی اینقدر دی پی ای مهمه برای چاپ؟
    به هزینه شارژ هر بار کاتریج هات فکر کردی ؟
    پرینتر حجم کاریش مشخصه، برای چاپ تراکت و تبلیغات باید کار هات رو بدی چاپخانه.

9. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من یه لیرزی سیاه و سفید آ 4 بگیر خیلی بهتره مدل کنون یا اچ پی
    من خودم همین دو سه ماه پیش مشکل شما را داشتم اون وقت یه پرینتر چهار کاره آ4 بود تقریبا 900 تومان در حالیکه یه پرینتر آ3 بود حدود سه میلیون
    به نظر من که با اون دومیلیونی که میخای بذاری روی پولت و بری یه پرینتر آ3 بگیری خیلی کارهای بهتر میشه کرد که درآمدش قطعا از چاپ برگ آ3 بیشتره

11. این کاربر از m-a14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با تشکر از حسن نیت دوستان و راهنماییهای مفیدتان.ایشالله بتونم جبران کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •