تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بوت کردن دی وی دی در ویندوز 7

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض بوت کردن دی وی دی در ویندوز 7

سلام دوستان من لب تابم خودکار اپدیت شد و ری استارت شد و تاچ پدش درست کار نمیکنه یعنی نمیتونم باهاش کلیک کنم خراب شده بعد از بالا اومدن مجدد ویندوز. حالا میخوام ویندوز جدید نصب کنم هر چی ری استارت میکنم دی وی دی ویندوز برای نصب کردنش رو بوت نمیکنه باید چیمار کنم؟ اما تو کامپیوتر اگه دی وی دی ویندوز رو بزارم ری استارت کنم خود کار دی وی دی رو بوت میکنه چیکار کنم؟ راستی ویندوز فعلیم هم اوریجینال هست و خیلی هم کنده یعنی برای بالا اومدن ویندوز من باید یه سر بخوابمو بیدارشم که تازه بازم وقتی بالا اومده هنگه من عجله دارم لطفا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان من عجله دارم لطفاا ج بدین زود تر ممنون از کسانی که جواب منو میدن

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام
    این پست را ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

والا متوجه نشدم چی شد اخه مشگل من با اون دوستمون فرق داره من نمیتونم دی وی دی رو بوت کنم الان من دی وی دی رو تو کامپیوتر میزارم و بعد از ری استارتم به صورت خودکار ویندوز بالا نمیاد و دی وی دی باز میشه و راحت میزنم اینستال ویندوز و نصب میشه اما توی لب تابم بعد از ری استارت دوباره ویندوزم بالا میاد و دی وی دی بوت نمیشه حالا چیکار کنم؟ دوستان من عجله دارم لطفا سریعتر

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

قبلا میگفتیم عجله داریم یکی جواب میداد الان خودمونو بکوشیمم کسی جواب نمیده اقایون من تو بد دردسری هستم و لب تابم هم برام ضروریه و باهاش کار دارم لطفا کمک کنید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز ابتدا مدل لپ تاپتونو ذکر کنید .

توی تاپیکی که دوستمون لینک دادن توضیحات کامل نوشته شده بود . اگر با دقت می خوندین مشکلتون حل می شد .

اما چون عجله ای و با سرعت !! خوندین من یه بار خلاصه کار هایی که باید انجام بشه رو می گم :

۱ - اولا UEFI حتما غیر فعال . در تنظیمات بایوس بگردین و گزینه ی UEFI رو غیر فعال کنین .
    در برخی بایوس ها قابلیت غیر فعال سازی UEFI به طور مستقیم وجود داره ( یعنی یه گزینه داره که نوشته UEFI یا OFF باشه یا On )
    در برخی بایوس ها باید اولویت UEFI پایین تر قرار بگیره ( مانند Lenovo ها در صورتی که بوت روی Legacy support باشه باید بزارین روی Legacy first. در سایر مدل ها هم باید دنبال چیزی مشابه Legacy باشین )

۲ - Secureboot حتما غیر فعال :

البته Secureboot زمانی قابل دسترسی هستش که UEFI فعال باشه . اما ممکنه بایوس شما این قابلیت رو نداشته باشه که UEFI رو غیر فعال کنین ( و یا شما پیداش نکردین ! ) لذا Securebootرو غیر فعال کنین .

۳ - Quickboot , Fast Boot و سایر گزینه های مشابه غیر فعال . ( در صورت وجود در منوی بوت است )

در لپ تاپ های Samsung گزینه ی Quickboot وجود داره که پس از روشن شدن لپ تاپ هارد رو بوت می کنه و به تنظیمات اولویت بوت توجهی نمی کنه . لذا اگر دیدین غیر فعال کنین

۴ - اولویت بوت دی وی دی بالاتر از هارد قرار بگیره .

این موردی هست که خیلی ها فراموش می کنند . در منوی بوت حتما DVD Drive رو بالاتر قرار بدین

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من لب تابم asus g53sx هست و ایا میتونم قابلیت های نرم افزاری گیمینگی که روی ویندوزم از اول نصب بود رو توی ویندوز جدیدم قرار بدم؟ من الان وین 7 دارم اما میخوام 8.1 نصب کنم ایا میشه؟ من توی بایوس
    UEFI رو دیسیبل قرار دادم اما از Secureboot چیزی نمیدونم باید کجا برم ...... اما بازم ممنون که حوصله کردی جوابمو دادی مرسی عجله دارم فقط بگو از این به بعد چه گزینه هایی رو باید تغییر بدم تا دی وی دی بوت شه؟
    بازم ممنونم ازت یه دنیا که جوابمو دادی

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان من منتظرماااا ....لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •