تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1545 از 2365 اولاول ... 54510451445149515351541154215431544154515461547154815491555159516452045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,441 به 15,450 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام .همان طوری ک فرمودید ساب هلیکس b12w رو خریدم میخوام تو باکس بزارم اما نمیدونم چه باکسی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . بجای کامپوننت . باند کنوود718ex گرفتم ولی رو این موندم ک این امپلی روشون ج میده یا ن چهار کانال پایونیر 8604
    .گیج 4 رو پیدا کردم ممنون .
    این اکسسوری چی هست ؟
    فقط خدا خدا میکنم این ساب خوب جواب بده . ممنون از راهنمایاتون .
    Last edited by kasra k2; 07-07-2014 at 14:54.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

نظرتون در مورد باند JBL GTO938

چییه که فکر کنم به عنوان به صرفه ترین باند 2013 معرفی شده چییه برای وصل کردن به پخش2650 پایونر تا 200 هزار تومان چییه آیا برای دوستم این باند را بخریم یا یه باند دیگه پیشنهاد کنید؟

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام . اقا پدرم جوگیر شده سیستمم رو دید میخواد ی نیمچه سیستمی واسه خودش ببنده . براش ی کنوود 7100 گرفتم. ایکاش مل من بود . بهرحال . میخوام این باندو ب ی امپ دوکانال خوب ببندم .با قیمت مناسب .
    و این ک بین این باند 7100 و 718 EX و 6975 v2 کدومشونبهتر هستن ؟ هنوز 7100 رو باز نکردم فقت پولش رو دادم دست مقازه داره تا امپلی رو بگیرم و باهم ببندم .
    ممنون میشم این رو هم جواب بدید .
    با تشکر فراوان
    Last edited by kasra k2; 07-07-2014 at 19:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    لطفا منو در خرید co 609 plus راهنمایی کنید که از کجا میشه خرید و قیمتش چنده . و اینکه از لحاظ کیفیت صدا مناسب هست یا شما عزیزان پیشنهاد دیگری دارین که بدین

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    لطفا منو در خرید co 609 plus راهنمایی کنید که از کجا میشه خرید و قیمتش چنده . و اینکه از لحاظ کیفیت صدا مناسب هست یا شما عزیزان پیشنهاد دیگری دارین که بدین
    سلام عزیز ، پیشنهاد میکنم حتما این باند رو تهیه کن . صدای اصلی این باند رو شنیدم واقعا باکیفیته . ولی سعی کن از کاربرای این تاپیک چیزی نخری ، چون سر رفیق منو بدجور کلاه گذاشتن که الان چندوقته دنبال جمع آوری مدرک برای شکایت هستم
    رفیقم بیخیال شده........اما من دارم مدارکی جمع میکنم که از یارو شکایت کنم........به کمک یکی از آشناهامون که قاضی هستن هرطور شده برای طرف پرونده درست میکنم تا حساب کار دستش بیاد

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    د،ست عزیز من این کواکو دارم خیلیم راضیم ازش کیفیت خوبی داره همین آقا حمید زحمتشو کشید خرید ،واسم

7. 3 کاربر از 212vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

آقا حمید سلام
    یه ساب خوب گلیدن یه آمپ بم معرفی کنین واس سیستمم تا۶۰۰ ۷۰۰
    تو باکس میخوام
    باکسو باید طراحی کرد یا گلیدن آماده داره
    میخواستم خروجییه اگزوز ساب بیاد تو اتاق خوب میشه اینطوری؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .همان طوری ک فرمودید ساب هلیکس b12w رو خریدم میخوام تو باکس بزارم اما نمیدونم چه باکسی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . بجای کامپوننت . باند کنوود718ex گرفتم ولی رو این موندم ک این امپلی روشون ج میده یا ن چهار کانال پایونیر 8604
    .گیج 4 رو پیدا کردم ممنون .
    این اکسسوری چی هست ؟
    فقط خدا خدا میکنم این ساب خوب جواب بده . ممنون از راهنمایاتون .
    سلام
    مبارکتون باشه.
    برای تهیه باکس خود کارخونه پیشنهاد داده.
    اگر موزیک کیفیتی گوش میدی باکس سیلد بسازید.اگر بیشتر موزیکهای دارای فرکانس پائین مثل رپ گوش میدید باید باکس پورتد تهیه کنید.
    به نظر من اشتباه کردید کامپوننت نگرفتید. چون شما ساب داری نیاز به یه اسپیکر 9*6 نداشتید.
    اکسسوری شامل پک برق یا کابل برق و منفی+کابلهای RCA+ کابل اسپیکر+فیوز و فیوز هلدر و ....میشوند.
    انشاءالله صدای خوبی میگیرید.فقط باکس رو باید دقیقا بر اساس مشخصات کارخونه بسازید. محکم و بودن هیچ گونه روزنه ا هوائی در پنلها. خوب با چسب چوب آببندی کنید.تو باکس سیلد میتونید حدود 40% از الیاف مصنوعی هم استفاده نمائید.
    نظرتون در مورد باند JBL GTO938
    چییه که فکر کنم به عنوان به صرفه ترین باند 2013 معرفی شده چییه برای وصل کردن به پخش2650 پایونر تا 200 هزار تومان چییه آیا برای دوستم این باند را بخریم یا یه باند دیگه پیشنهاد کنید؟

اگر اورجینالش رو گیر آوردید تهیه نمائید.حدود 100 وات هم باید براش ورودی در نظر بگیرید.
    سلام . اقا پدرم جوگیر شده سیستمم رو دید میخواد ی نیمچه سیستمی واسه خودش ببنده . براش ی کنوود 7100 گرفتم. ایکاش مل من بود . بهرحال . میخوام این باندو ب ی امپ دوکانال خوب ببندم .با قیمت مناسب .
    و این ک بین این باند 7100 و 718 EX و 6975 v2 کدومشونبهتر هستن ؟ هنوز 7100 رو باز نکردم فقت پولش رو دادم دست مقازه داره تا امپلی رو بگیرم و باهم ببندم .
    ممنون میشم این رو هم جواب بدید .
    با تشکر فراوان
    اسپیکر 7100 کن وود اسپیکر بدی نیست فقط بد درایو هست. آمپ خوب میخواد من فکر کنم تقریبا با 5602 راه بی افته.
    سلام به همه دوستان
    دوست عزیز هنوز بار جدید گلیدن نیامده.اینطور که من از دوستانم سوال کردم احتمالا تا اواخر مرداد ماه شاید هم زودتر بیاد تو بازار.
    یه اسپیکر 9*6 کیفیتی هست.منتها باید آمپلیفایر خوب براش تهیه کنید.کمترین آمپ 5602 هست. نصب و تنظیمات هم خیلی تو کیفیت صدا موثره. همچنین پخش مورد استفاده و اینکه اگر خروجی پخشتون Hi Volt باشه که چه بهتر.
    آقا حمید سلام
    یه ساب خوب گلیدن یه آمپ بم معرفی کنین واس سیستمم تا۶۰۰ ۷۰۰
    تو باکس میخوام
    باکسو باید طراحی کرد یا گلیدن آماده داره
    میخواستم خروجییه اگزوز ساب بیاد تو اتاق خوب میشه اینطوری؟
    مخلصم وحید جان.خوبی شما؟
    تو این رنج باید MX12 بگیری. با باکس فابریکش هست بدون باکس هم هست(البته فعلا که نیامده کلا عرض میکنم).قبلا فکر کنم حدود 400 و خورده ای بود.از اون بهتر RS12 هست.400 وات RMS اگر از آمپاهی خودش بگیری که خب خیلی بهتره ولی بحث هزینه هم هست.
    در غیر اینصورت میتونی یه 5602 پایونیر رو بریج کنی بدی بهشون.
    در مورد اینکه پورت بیاد داخل اطاق احتمالا از روی طاقچه منظورتون هست درسته؟بله میشه این کار رو کرد ولی به نظر من لازم نیست.اگر باکس پورتد باشه حجم بیس خوبی داره و کفایت میکنه.ماشینتون چی بود؟

10. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم یه پخش با خروجی خوب و قیمت مناسب و یک آمپ مونو و یک ساب برام معرفی کنید مرسی...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

از کجا می شه فهمید که باند JBL GTO938 اصل است وباید ساخت کجا باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •