متاسفانه هنوز نصبش نکردم باید مسیر اپلود رو کجا بزنم؟
متاسفانه هنوز نصبش نکردم باید مسیر اپلود رو کجا بزنم؟
کاسپراسکی هم یه خورده به هم ریخته! جدیدا توی هر سایتی میرم این میاد>[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در تاپیک مربوطه مطرح کنید.
دوستان لطفا در پست صفحه قبلی که نوشتم راهنمایی کنید.
ممنون.
من نفهمیدم کدوم فایل متنی رو میخواستید آپلود کنید.
با MBAM اسکن کردید؟ من چند تا Ad-Ware و PUP روی سیستم شما پیدا کردم که قاعدتاً باید با MBAM پاک میشدن!
یه بار دیگه با HijackThis گزارش بگیرید تا ببینیم Ad-Ware های قبلی پاک شدن یا نه.
باHijackThis اسکن کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
البته یه وبروسی توی سیستممه به اسم اوراکو هر وفت توی اکسپلورر تب باز میکنم پیغام نصب شدن اوراکو میاد. هر کاری هم میکنم انیستال نمیشه!
اینم از من
یه بررسی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
این پست من کجاش تکراریه آخه ؟[/B]
پیام مخبر :
[B]
سلام rar گرامی.
پست ایجاد شده توسط شما طبق قوانین حــذف شد.
قسمت ابتدایی پست : اینم از من
یه بررسی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
تاپیک : آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)
دلیل حذف : پست تکراری
این پیغام به صورت اتوماتیک ارسال شده است، در صورت داشتن هرگونه سوال با اعضای تیم مدیریت انجمن مربوطه مکاتبه داشته باشید.
باتشکر
P30World
Last edited by rar; 08-07-2014 at 01:35.
برنامه HiJackThis را(در حالت ادمین) اجرا و اسکن کنید.سپس گزینه های زیر را انتخاب کنید(تیک بزنید)
محتوای مخفی: لیست
با MBAM یکبار Quick Scan انجام بدید.اگر چیزی پیدا کرد پاکش کنید.
در انتها دوباره یه گزارش از HijackThis تهیه کنید و اینجا قرار بدید. مواردی رو که مشخص کردم علامت زدم. همه رو چک میکنم.
شما الان پست خودتون رو میبینید که دست نخورده. یه چیزی هم پاک شده. خوب اون تکراریه پاک شده دیگه! الان دیگه نیستش.
=============================================
برنامه HiJackThis را(در حالت ادمین) اجرا و اسکن کنید.سپس گزینه های زیر را انتخاب کنید(تیک بزنید)
محتوای مخفی: لیست
با توجه به اینکه از ESET استفاده میکنید :
برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب و آپدیت کنید. گزینه Scan Now رو کلیک کنید و مواردی رو که پیدا میکنه حذف کنید.
گارد MBAM رو فعال نکنید (به صورت free نصبش کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)