بچه ها این کنترل ماشینش چرا اینجوریه اصلا رون نیست تا اخر اینجوری میمونه؟
بچه ها این کنترل ماشینش چرا اینجوریه اصلا رون نیست تا اخر اینجوری میمونه؟
آقا یکی جواب بده خواهشن. تشکر
هرچی بیشتر بازی کنی بیشتر عادت میکنی و برات راحت میشه
ضمن اینکه کلا بعضی ماشین ها هندلینگ خوبی ندارن اما بعضی خیلی عالین
داداش اینکه سیستمت اجرا میکنه یا نه مربوط به این تاپیک نمیشه
اینو تو بخش مشکلات باید بپرسید
اونجا هم دقیقا باید مدل گرافیک و cpu و مقدار رم رو بگید
اینکه سیستم شما 4.3.1 هستش یا 4.4.2 یا 3.5.2 هیچی رو مشخص نمیکنه . باید مدل قطعه ذکر بشه
Last edited by Meysam Raz; 04-07-2014 at 09:42.
مشکل نداره بازی من که این بازی روانجام دادم بدون مشکل اونم رواولترا بدون ایراد مگه مشکل شماچیه
نسخه ای که من دارم Reload یا reloaded همچین چیزایی بود چون الان خونه نیستم دقیق بگم چی هست خلاصه بعد اینکه همون اول شروع میکنم و میرم قسمت دوربین ها بازی هنگ میکنه خیلی وقتا جای های دیگه هم هنگ کرده که حتی رفتم3 Crysis رو دوباره از اول تا اخر رفتم واسه بی بازی بودنولی دوباره امدم Watch dog دوباره شاهد هنگ کردن
راستی به زودی حتی گرافیک هم عوض میکنم R9 290x دیگه جای هیچ بهونه نیست ولی ظاهرا این بازی بد ساخته شده
Win 7
Last edited by jafarr; 04-07-2014 at 14:27.
آقا من نسخه delux رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!! چیکار باید بکنم؟
ویندوز 8.1 . سیستم هم جواب بازیو
آقا من نسخه delux رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!! چیکار باید بکنم؟
ویندوز 8.1 . سیستم هم جواب بازیو
سلام دوستان. فرق نسخه ریلودد این بازی با نسخه Deluxe در چی هست. و به نظرتون اگر نسخه بلک باکس رو دانلود کنم غیر از زبان در چیز های دیگه هم با این دو نسخه که گفتم متفاوته؟
ممنون
سلام بروبچ
من دیروز خونه نبودم پسرخاله بیشعورم مرحله دوست داشتنی منو رد کرده.
میشه مراحل قبلیو بازی کرد؟
الان تو act iii mission 5 هستم.
مرحله قبلیمو میخوام.
سیوش پیدا میشه؟
Last edited by goldenmember; 06-07-2014 at 16:00.
ریلودد نسخه معتبریه که معمولا تمام زبان های بازی رو همراهش داره و نسخه اولیه بازی هستش
برای هر بازی ای که میاد نسخه deluxe همیشه یک چیزی اضافه تر داره ، حالا میتونه مرحله باشه یا هرچیز دیگه ای ( نه اینکه توی بازی اصلی تاثیر گذار باشه و لی خوب چنتا مرحله اضافی رو همه دوست دارن)
توی این بازی :
DLC آنلاکر هایی برای نسخه ریلودد هم اومد که تقریبا این دو نسخه رو برابر کرد
البته نسخه deluxe کمی مشکل توی نصب داره که طرفش نرید بهتره
به جاش میتونی بلک باکس دانلود کنی که هم از روی deluxe درست شده و هم به جز یک نصب طولانیه یک ساعته مشکل دیگه ای نداره
نمیشه مراحل قبلی رو بازی کرد مگر سیوش رو پیدا کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)