تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1144 از 1291 اولاول ... 144644104410941134114011411142114311441145114611471148115411941244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,431 به 11,440 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

امروز یه یارو بهم زنگ زدن بهم گفت: " میخوام بدونم دلیل اینکه از ما باعنوان گرانفروشی شکایت کردین چیه؟؟؟؟ "

منم بعداز اینکه گفتم تواین چند ماهه وایمکس ایرانسل چقدر ... شده بازم همه چیزو ربط داد به سازمان تنظیم مقرراتو ارتباطات و زیرساخت و .... :

میگه : " علت اینکه یه مقدار ( این یه مقداری که گفت من خیلی آتیشی شدم...) افزایش قیمت داشتیم به خاطر افزایش نرخ مالیاتو خدمات ارزش افزوده بوده ( انگار تو این مملکت فقط اینا مالیات میدن...!) " گفتم: چرا سرعت و کیفیت اینقدر اومده پایین؟ گفت: علتای زیادی داره ممکنه تعداد کاربرا تو محدوده ای که شما هستین زیاد باشن... مثلا ما کاربرایی داریم که ماهانه بالای 200 ، 300 گیگ دانلود دارن (... ) یه همچین کاربرایی تمام پهنای باندو میگیرن و نتیجهش میشه اینکه سرعت واسه شما میاد پایین. گفتم: خب بالاخره ما نباید به اندازه ی پولی که میدیم بتونیم استفاده کنیم؟ شما دارین واسه 3گیگ 27 تومان میگیرن درحالیکه ما اصلا نمیتونیم باسرعتی که باید دانلود کنیم... میگه: اگه میبین خدایی ناکرده ما از شما پول اضافی میگیریم و داریم به قول خودتون گرانفروشی میکنیم و نمیتونین با همون سرعتی که هزینشو میدین دانلود کنین، خوب بیاین تعرفه های دیگه باسرعت کمترو امتحان کنین که هزینه ی کمتری هم متقبل بشین. منم گفتم: احتمالا تاحالا تو این فرومای گفتگو نرفتین که ببینین حتی از سرعت 128 کیلوتون هم شاکی هستن... بعدشم گفت: شما وقتی اومدین از ما سرویس اینترنت وایمکسو گرفتین باما قرارداد بستین و بایدبه چیزایی که توقرارداد اومده توجه کنین و پایبندباشین. گفتم: این قراردادی که میگین مگه 2طرفه نیست؟؟ شماهم باید بهش عمل کنین یانه؟...

آخراش هم بعد از حدود20 دقیقه ... دوباره سازمان تنظیم مقررات: " شما اگه تو همون سایت تنظیم مقررات هم برین میبینین که نوشته سرعتی که اپراتورها ارائه میدن متغیره و حتما نباید همیشه همون سرعت باشه... مثلا سرعت 2مگی که ما ارائه میدیم ممکنه از 30 تا همون 250 متغیر باشه... پرسیدم : خب حالا تو این وضعی که هست بهبودی ایجاد میشه؟؟؟ گفت: بله ماداریم اقداماتی جهت افزایش کیفیت و خدمات رسانی انجام میدیم ( انشاالله ... )...

خوب این نتیجه ی شکایتی که من روز 12 فرستادم واسه سازمان تنظیم مقررات و خلاصه ی گفتگوی من با این نمیدونم چیکاره ی ایرانسل بود... همینطور که متوجه میشین ماها حالاحالا باید از این اوضاع رنج ببریم... مثل اینکه تنها کاریکه این سازمانیا انجام میدن اینه که متن شکایتو ارجاع بدن به متشاکی، همینو بس... واقعا ازاینکه این سازمانهای نظارتی اینجوری با مشکلات مردم رفتار میکنن متاسف شدم...
    واقعا جای تاسف داره واسه سازمان تنظیم مقررات که اینجور شکایت هارو پیگیری میکنه. ایرانسل میدونه کسی جلودارش نیست داره سو استفاده میکنه . خودمون باید تحریمش کنیم و واسه اعتراض همه بچه های وایمکس دارن یک ماه یا حداقل چند روز دیرتر شارژ کنن یا یه فکر دیگه . چرا فقط اون حال مارو بگیره؟! باید هماهنگ بشیم باهم تا دیگه از این اشتباهات نکنه . اینجور ادامه بدیم چیز فرضمون میکنن

ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2

2. 2 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سرعت تا 2 ظهر خوب بود اما الان باز سرعت افتضاح سایت به زور وا میشه و سرعت دانلود 5 تا 7 شد ................
    آره ساعت اداری خوبه بعدش خرابه :mad:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقایون به نظر من اینکه اعتصاب کنیم، دیرتر شارژ کنیم یا شارژ نکنیم فایده ای نداره... خیلیا هستن که به این افزایش قیمتو کاهش سرعتو بقیه چیزا اصلا اهمیت نمیدن. آخرش هم خود ما سرمون بی کلاه میمونه، یکی مثل من اینترنت لازمم. سراغ adsl که به هیچ عنوان نمیشه رفت دلیلشو که خودتون میدونین.... این ایرانسل انگار یه خورده منطق گراست که اگه یخورده فشار بیشتر از طرف کاربراشون روشون باشه به نظر میرسه یه کارایی کنن...

بهتره که شماهم برین توسایت تنظیم مقررات ازشون شکایت کنین. شاید این آقایون سازمانی وقتی ببینن شکایت از این اپراتور زیاد شده یه حرکتی کنن. تنها کاری که میشه کرد تا به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب از نظر من همینه... البته اگه کسی نظر بهتری داره بگه تا استفاده کنیم

این اطلاعات لازم واسه نحوه ی شکایته که کاربر محترم fafool70 قرار دادن:

" دوستان اینجا برید واسه شکایت برید به این آدرس complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c قسمت سرویس رو فناوری اطلاعات بزارید و نوع شکایت وایمکس و شرکتم خدمات ارتباطی ایرانسل انتخاب کنید. صفحه بعدش اطلاعات رو کامل کنید و توضیح بدین که این اپراتور هر چند ماه فقط سرویس هارو گرون میکنه و کیفیت رو بالا نمیبره . و بگید استانهارو با قیمت جداگانه حساب میکنه ! ... "

یادتون نره که بعد از زدن دکمه ارسال شکایت باید کدپیگیری بهتون بده...

5. 2 کاربر از pr1nc3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سرعت 512 نامحدود ایرانسل چطوره ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان پینگ رو سرور ایران و خارج باید چقدر باشه واسه من داخلی 140 تا 230

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام

وای مکس برای پی سی هم به درد میخوره و برای لپتاپ دیگه؟ ولی بیشتر کاربردش در لپ تاپه که در جای دیگه بری میشه استفاده کرد مگه نه؟
    برای کامپیوتر اگه بخوای هر جا بری استفاده کنی میشه استفاده کرد؟ دستگاهشو باید برد؟ مثلا جای دیگه بخوای با یه کامپیوتر دیگه استفاده کنی ازش. چطوریه عایا؟

وای مکس مبین نت و ایرانسل همه جا کار میکنه؟ کدوم بهتره؟ سرعتش هم مثل همین adsl هر جور سرعتی داره دیگه مگه نه؟ قیمت مودما چند؟

از همه چیش یه راهنمایی کنید دیگه واسه خودم نیست واسه یکی دیگس خودمم اطلاعات میخواما درست بلد نیستم خخخخ

ممنون بکس. ال خداحافظ

وایمکس برای کسانی که تلفن برای adsl ندارند خوبه و 3 نمونه مودم داره .... مودم یو اس بی که این مودم رو رایتل داره 95 هزار تومان و ایران سل داره 120 هزار تومان و اندازه ی کول دیسک یا همون فلش مموریه ولی آنتن دهی ضعیف تری نثبت به مودم وای فای داره و مودم دوم مودم رو میزی هست که مبین نت و ایرانسل دارند و دارای وای فای هم هست و هم می تونی لب تاپ رو بهش وصل کنی و هم می تونی از وای فای اون تبلت و لب تاپ و گوشی هوشمند و دستگاه های دارای وای فای رو تا 100 متر بهش وصل کرد و برد سیگنالش 100 متره ...
    و قیمت مبین نت اون 220 هزار و قیمت ایرانسل اون 200 هزار تومانه
    و مودم سوم مودم وای فای هست که اندازه ی کیف پول کوچیکه و توی جیب جا میشه و اون بدون نیاز به برق کار میکنه و شارژی هست و نگهداری شارژ آن در مبین نت 3 ساعت و ایرانسل 8 ساعت هست و کلیه ی دستگاه های اطراف تا 100 متر رو پشتیبانی می کنه از تبلت گرفته تا گوشی و لب تاپ و فقط سیگنال اینترنت رو روی دستگاه می فرسته و قیمت رایتل 220 هزار و ایرانسل 260 هزار و مبین نت 360 هزار تومانه
    و هر کجا که آنتن بده کار می کنه و بستگی به شهر و منطقه شما داره و مبین نت برخی جاها آنتن میده و برخی جا ها ایرانسل باید توی نقشه در سایت هر دو شرکت محل خودتو مشخص کنی ببینی آنتن دهی داره یا خیر
    و از نظر سرکت خیلی خیلی از adsl سرعت کمتری داره من 2 مگابایت داشتم سرعت 600 بود و 5 سال داشتم تا خط تلفنمون مشکل پیدا کرد و 2 ماهه وایمکس ایرانسل دارم 512 و سرعتش خیلی کمه در کل وایمکس سرعتش 1 پنجم adsl هست ..... و هزینه ی اشتراک وایمکس خیلی گرون تره ... امیدوارم جواب خوبی داده باشم و هر سوالی بود پیام خصوصی کنید .....

9. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ترین سرویس دهنده های adsl و وایمکس در این ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می بینید که ایرانسل همش دوم شده

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام ... من هم افت سرعت بعد از ساعت ١٢ ظهر دارم ( چند ماهه) سرويس ام ١ مگ محدود دارم و سرعت دانلود ام فقط صبح ها روي ١٢٠ هست و باقي روز روي٢٠ - ٨٠ هست ... پشتيباني هم كه كار خاصي نميكنه و فقط ميگه سرعت شما ميتونه بين ١٦ تا ١٢٨ باشه :|
    امروز رفتم براي لينك راديويي ثبت نام كردم.... ز دست اين دزد راحت شدم...
    سرويس لينك راديويي ( wifi ) يك مگابيت ٥ گيگ ترافيك ضريب اشتراك ١ به ٢ .... ماهي ٤٠ تومن

Sent from my iPad using Tapatalk

12. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام ... من هم افت سرعت بعد از ساعت ١٢ ظهر دارم ( چند ماهه) سرويس ام ١ مگ محدود دارم و سرعت دانلود ام فقط صبح ها روي ١٢٠ هست و باقي روز روي٢٠ - ٨٠ هست ... پشتيباني هم كه كار خاصي نميكنه و فقط ميگه سرعت شما ميتونه بين ١٦ تا ١٢٨ باشه :|
    امروز رفتم براي لينك راديويي ثبت نام كردم.... ز دست اين دزد راحت شدم...
    سرويس لينك راديويي ( wifi ) يك مگابيت ٥ گيگ ترافيك ضريب اشتراك ١ به ٢ .... ماهي ٤٠ تومن

این لینک رادیویی چی هست ؟! کدوم شرکت ارائه میده؟!

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

این لینک رادیویی چی هست ؟! کدوم شرکت ارائه میده؟!

واي فاي با برد بالا هستن .... معمولا شركت هايي كه adsl ارائه ميدن wifi هم دارن .
    فقط تنها بدي كه داره هزينه زياد آنتنnano هست ( ٣٠٠ تومن )

15. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •