دنون 1000 خیلی فشار بیاره اون ست 400 دلاری جامو راه بندازه
دنون 1000 خیلی فشار بیاره اون ست 400 دلاری جامو راه بندازه
يعني دنون ايكس 1000 اينقدر ضعيفه؟ پس چه آمپي واسه جامو 506 خوبه؟البته ميدونم دنون 3000 و 4000 هم هست ولي يه چيزي حدود 1000 تا 1800 دلار هزينه داره و نميخوام اينقدر هزينه كنم.
اين رو هم بگم كه نهايتا 3 يا 4 درجه ولوم بگيرم.
ممنون
Last edited by vafa1353; 30-06-2014 at 11:19.
سلام دوستان عزيز. مي خواستم لطفا راهنمايي كنين منو برأي خريد يه سيستم sound bar خوب برأي نصب زير TV با كيفيت صداي خوب. در ضمن قيمتش هم مناسب باشه و اينكه از كجا اونو خريداري كنم. مرسي
نه اونقدر که شما فکر می کنی ضعیف نیست.می تونی X2000 بگیری.700 دلار قیمتشه.پیشنهاد می کنم زیر X2000 دیگه نگیری.یه آمپلی فایر خوب و قوی تو ولوم پایین می تونه یه بلندگو راه بندازه.هر چه آمپ بهتر باشه صداگیری تو ولوم های پایین لذت بخش تره.
سلام.
محصولات شرکت یاماها هست.پایونیر هست.حتی ال جی و پاناسونیک و ... هم فکر کنم امسال وارد کردن.بستگی به بودجتون داره ولی در کل یاماها متخصص این تکنولوژیه.
مرسی رایان. جایی میشناسی که بشه اونو پیدا کرد؟
مرسي rayan جان.لطف كردي داداش. حالا به نظرت بين آمپها دنون خوبه يا پايونير؟ البته گزينه هاي Marantz و Harman Kardon و Onkyo هم هست.
Last edited by vafa1353; 01-07-2014 at 15:51.
خ جمهوری نبش خ میرزاکوچک خان فروشگاه ائودیو داوود-همه محصولات یاماها داره.
تو محصولات رده پایین این شرکت ها که نام بردی دنون و پایونیر کیفیت بهتری داره البته از یاماها هم نباید غافل شد.
سلام
من جامو s606 و انکیو 608 دارم
اطاقمون مستطیلی هست و من بلندگوهای 4 و 5 رو سط اتاق نصب کردم
کمبود صدا در قسمت انتهای اتاق کاملا حس میشه
من می خوام یه جفت بلندگو تهیه کنم و بزارم انتهای اتاق و وصلشون کنم به خروجی 4-5 ( چون متریال 7-1 خیلی کم هست )
حالا دو سوال دارم
1. یک جفت بلندگو به تنهایی گیر میاد ؟
2.اتصال 4 بلندگو به خروجی 4-5 بهش فشار نمیاره ؟ ( در حد خراب کردن امپ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)