تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1542 از 2365 اولاول ... 54210421442149215321538153915401541154215431544154515461552159216422042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,411 به 15,420 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان. پخش DEH-P4050UB دارم.قدیمیه ولی فکر می کنم کار منو راه میندازه.الان یه جفت 6975 درجه 2 روشه که می خوام عوض کنم و باند آمپیلی خور روش بندازم.
    اساتید اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید که چه باندی با بودجه ی 300-400 بهترین گزینس.اگه اطلاعاتیم درباره کامپوننت هم بدید ممنون میشم چون شنیدم که شفافیت صداش از باند بهتره.
    به نظر من آلپاین SPG-69c3 گزینه خوبیه.
    در مورد کامپونتت لطفا تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه بفرمائید.
    مرسی از جوابتون ولی من گفتم یه باند در حدود 300-400 تومن که آمپلی خور باشه.این باندی که شما معرفی کردی فکر نکم چیزی که من می خوام باشه.حالا اگه بخوام یه باند با کیفیت خوب یا کامپوننت بگیرم حداقل چه مقدار بودجه می خواد؟بهترین گزینه کدومه؟ممنون
    Last edited by nimajoon; 03-07-2014 at 00:41.

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام خدمت آقا حسین و بقیه دوستان
    آقا حسین آمپ های کنوود از نظر کیفیت ساخت و کیفیت صدا چطورن؟
    Last edited by Kingdom of heaven; 03-07-2014 at 15:43.

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ساب گرند زیرو مدل GZRW 300x در حال نصب بر روی باکس T-Line برای استفاده در سینمای خانوادگی.

منبع:صفحه گرند زیرو در صفحات اجتماعی.
    بعضی وقتا چیزای جالبی میذارن

4. 4 کاربر از Kingdom of heaven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از جوابتون ولی من گفتم یه باند در حدود 300-400 تومن که آمپلی خور باشه.این باندی که شما معرفی کردی فکر نکم چیزی که من می خوام باشه.حالا اگه بخوام یه باند با کیفیت خوب یا کامپوننت بگیرم حداقل چه مقدار بودجه می خواد؟بهترین گزینه کدومه؟ممنون
    سلام
    تو این رنج 718 هست ولی منم پیشنهاد نمبکنم.اینفینیتی کاپا 693.11 هم جدید آمده.من هنوز تست نکردم ولی شخصا از اینفینیتیها و جی بی الهای جدید خوشم نمیاد.چون فیکش زیاده و ممکنه سرتون کلاه بزان جای کالای اصل.قیمتش حدود 470 هست.

سلام خدمت آقا حمید گل
    این بار هنوز از ایتالیا نرسید آقا----- فرمودن که اواخر تیر میرسه اگه قراره اون موقع برسه من قطعاتم رو انتخاب کنم که یه موقع قطعه ای تعداد محدود آوردن زودی تموم نشه
    فقط من یه ذره عجولم واسه همین پخش رو 9887 با یه آمپ 4کانال ممفیس که تقریبا 1.5 شد خرج کردم حالا 2.5 تومن دیگه مونده که میخوام از گلیدن خرید کنم.ساب هم اس کیو ایکس 12 اینچ گلیدن بگیرم چطوره میشه روش حساب کرد؟ مونو چی بگیرم؟
    ماشین ال ایکسه.
    سلام مخلصم.
    والا منم خیلی پیگر هستم. خیلی از دوستان منتظرند و به من سپردند که زمانی که برسه خبرشون کنم. قرار بود تا آخر تیر برسه ولی احتمالا میره برای اواسط مرداد.
    نه در مورد خرید عجله نکن. چون گفتند این بار جدید کامل و یه جورائی پرو پیمون هست و تقریبا هرچی آلمانیها تولید کردن و تو انبارهاشون موجود بوده آوردن.شما که تا حالا صبر کردی این یک ماه هم روش.
    ساب SQX12 معرکه هست.1.1 گرفته از اتو های فای.من 10 ش رو شنیدم هنوز صداش تو گوشمه.اگر پولدار بشم حتما یدونه میخرم.ضمنا این سری مدل Dual Coil قراره بیاد که راحتر با آمپلیفایر مچ بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بزار بار برسه ببینم آمپ چی میاد خدمتتون عرض میکنم.
    سلام دوستان
    برای پژو پارس می خوام یه سیستم جمع کنم، برام کیفیت و شفافیت اهمیت داره.
    چه ترکیبی (ساب، کواک، کامپ، ...) با چه مارکهایی پیشنهاد می کنید؟
    ترجیحا کنوود، جی وی سی، پایونر نباشه. مارک با کیفیت می خوام. اگه حدود قیمت هم بدید ممنون میشم.
    راستی یه جفت راکفورد P1694 دارم، برای هدفی که دارم خوبه یا عوضش کنم.
    بدون شک تو این بازار اگر کیفیت صدا براتون مهمه یا گلیدن ماسکونی باید انتخاب کنید یا هلیکس.
    راکفورد رو ردش کنید بره.راکفورد فقط ساب ووفرها و آمپلیفایرهاش خوب هستند اسپیکرها و کامپوننتهاش تعریفی ندارن. من شخصا کامپوننت پاور که نزدیک 1 تومن فروخته میشد رو داشتم،جالب نبود.
    شما بفرمائید چقدر توانائی هزینه کردن دارید؟ضمنا پخش رو دارید یا اون هم جزو پروژه هست؟
    دوستان من از سیستمم زیاد راضی نیستم نه اینکه بد باشه خوبه ولی احساس میکنم اونی که باید باشه نیست

پخشم:Kenwood KDC-U3053
    آمپلی هم:Cadence CSA 1500.4 2400W چهار کانال
    2 تا بلندگو 718 معمولی
    یک عدد ساب ساند استریم مدلشو نمیدونم ممنون میشم دوستان مدلشو بگن توی عکس های زیر:
    به نظر شما پخشمو عوض کنم بهتر میشه؟؟؟
    دوستان x400 رو تایید میکنن؟یا مدل دیگه ای بگیرم؟
    718 ها کارتون رو خراب کردن.
    به نظر من شما که ساب دارید بهتر از سیستم کامپوننت استفاده نمائید.
    در مورد پخش X400 بله موافقم. میتونه جایگزین مناسبی باشه براتون.
    سپاسگزارم از پاسختون اقا حمید فقط یه سوالی؟؟؟
    فقط ساب 1.300 در میاد؟؟؟
    چون دوستم کلا میخواد زیر 2 تومن کل وسایلشو جم کنه. که شامل نصب و باکس امپ مونو و امپ برای باند ها و کامپوننت و شاید لازم باشه باتری...
    این چیزی که فرمودین خیلی عالیه ولی یه امپ واسه این خوده امپش فکر کنم 1 تومن در بیاد...
    بازم ممنون
    بله 1.300 فقط سابه. من اشتباه متوجه شدم. تصور کردم هزینه شون بالاتره.
    زیر 2 تومن خیلی نمیتوانند قدرت بالائی دریافت کنند.

6. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران ری

پيش فرض

ممنون پس اقا حمید یه لطفی این مشخصات ساب گرند زیرویی هستش که رفیقم پسند کرده به نظرتون چه امپی میتونه جواب گوش باشه؟؟
    و اینکه برای باکسش میتونید زحمتشو بکشید البته اگر به نظرتون سابش به نسبت هزینه ای که میخواد بکنه خوبه.
    کامپ هم چون جایی صداشو نشنیده نتونسته تصمیم بگیره و البته امپی که هم کامپوننت هارو جواب بده هم 718 اگه لطف کنید با قیمتش برامون یه چند مدل خوب پیشنهاد کنید.
    در ضمن بیگ تری رو کجا انجام میدن و چقدر هزینه بره؟؟؟؟
    ببخشید سوالام زیاد شد.
    بازم سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان مخصوصا حمیدخان و حسین جان

شرمنده من چند وقت یبار با کلی سوال مزاحم میشم :ی

من هنوز این یکی ماشین رو تحویل نگرفتم از اون ور هم نمدونم چیکار کنم برای این مینی سیستم(mc609 .ref 2.370)

برای فروش هم تو فروم کذاشتم اما انگار هم ادیو هم ساند بدفروشن

الان بنظرتون چیکارکنم ؟حجم صدا واقعا به نسب پولی که دادم خیلی کمه (رفیقم با یه3550+6950 فکر کنم صداش دوبرابر منه تازه امپ نداره بانداش هم 130 تومن گرفت)

میخواستم جفتشون رو بفروشم dls1073+5602 بگیرم یا میخواستم یه ml75.4 دست دوم بگیرم دوکانال به باند دوکانال بریج ساب(حسین جان فرمودن rockfoard p1 یا mx10 میشه با 220 ولت)
    اما بخاطر فروش نرفتن واقعا نمیدونم چیکار کنم
    این ججم صدا میتونه بخاطر کابل برق و rc باشه؟ کابل گیج 8 بستم(کلا سیم کشی رو عوض کنم یا فقط یه rc گلیدن یایه مارک خوب بگیرم؟)
    کمترین امپی که بشه mc609 رو درایو کرد چیه؟(بدمش به پدرم اگه قبول کنه :ی)

شرمنده خیلی زیاد شد

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام حمید جان . میدونم شاید ی خورده برات خنده اور باشه .اما خواهشا اگه میشه ی سر ب سایت aparat بزن اونجا ی ساب mtxهست ک روی ی پراید 132 نصب شده خیلی ازش خوشم اوده ولی اسم ساب شو نمیدونم .
    سایت aparat +جستجو: سیستم صوتی 132
    خواهشن اسم سابش رو بهم بگید و قیمتش چنده ؟
    Last edited by kasra k2; 03-07-2014 at 20:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بدون شک تو این بازار اگر کیفیت صدا براتون مهمه یا گلیدن ماسکونی باید انتخاب کنید یا هلیکس.
    راکفورد رو ردش کنید بره.راکفورد فقط ساب ووفرها و آمپلیفایرهاش خوب هستند اسپیکرها و کامپوننتهاش تعریفی ندارن. من شخصا کامپوننت پاور که نزدیک 1 تومن فروخته میشد رو داشتم،جالب نبود.
    شما بفرمائید چقدر توانائی هزینه کردن دارید؟ضمنا پخش رو دارید یا اون هم جزو پروژه هست؟
    ممنون از پاسختون
    دور و ور سه تومن.هد یونیت هم جزو پروژه هست.
    محصولات الپاین چطورن؟
    Last edited by alkaline; 04-07-2014 at 00:42.

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان مخصوصا حمیدخان و حسین جان

شرمنده من چند وقت یبار با کلی سوال مزاحم میشم :ی

من هنوز این یکی ماشین رو تحویل نگرفتم از اون ور هم نمدونم چیکار کنم برای این مینی سیستم(mc609 .ref 2.370)

برای فروش هم تو فروم کذاشتم اما انگار هم ادیو هم ساند بدفروشن

الان بنظرتون چیکارکنم ؟حجم صدا واقعا به نسب پولی که دادم خیلی کمه (رفیقم با یه3550+6950 فکر کنم صداش دوبرابر منه تازه امپ نداره بانداش هم 130 تومن گرفت)

میخواستم جفتشون رو بفروشم dls1073+5602 بگیرم یا میخواستم یه ml75.4 دست دوم بگیرم دوکانال به باند دوکانال بریج ساب(حسین جان فرمودن rockfoard p1 یا mx10 میشه با 220 ولت)
    اما بخاطر فروش نرفتن واقعا نمیدونم چیکار کنم
    این ججم صدا میتونه بخاطر کابل برق و rc باشه؟ کابل گیج 8 بستم(کلا سیم کشی رو عوض کنم یا فقط یه rc گلیدن یایه مارک خوب بگیرم؟)
    کمترین امپی که بشه mc609 رو درایو کرد چیه؟(بدمش به پدرم اگه قبول کنه :ی)

شرمنده خیلی زیاد شد
    سلام حسین جان / خوب هستید ؟
    یعنی حجم صدا اینقدر کمه ؟
    گین تنظیمه ؟ ولتاژ سر باطری و سر امپلی چقدره (ماشین روشن)؟ ار سی ای اینقدر ها اثر نداره ! بیشتر روی کیفیت .....
    8گیج برای سیستمی که دارید زیادی هم هست....

12. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه god12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ُسلام خسته نباشید !

من تازه میخوام ماشین بخریم از سیستم اینا هم چیزی زیاد حالیم نی

میخوام یه چیز خفن بگیرم تا سقف 2 میلیون !

کیفیت صدا خیلی مهمه برام با بلندی .. و اینکه اگه صدا رو تا اخر زیاد کنم از کیفیت کم نشه !

و بعد بهترین پخش کننده چیه ؟

Pioneer بگیرم یا AlPine ?

14. این کاربر از god12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •