فکر کنم برای استفاده از ویستا زود باشه.تازه به xp عادت کردیم.
برای اولین بار که ویستا رو نصب کردم اصلاً حال نداد و بعد یه ساعت سرو کله زدن باهاش مجبور شدم دوباره xp رو نصب بکنم
فکر کنم برای استفاده از ویستا زود باشه.تازه به xp عادت کردیم.
برای اولین بار که ویستا رو نصب کردم اصلاً حال نداد و بعد یه ساعت سرو کله زدن باهاش مجبور شدم دوباره xp رو نصب بکنم
آقا فکر کنم زمان ریلیز همگانی این ویندوز 29 ژانویه باشه ( یعنی دو روز دیگه) چون یه ایمیل مایکروسافت فرستاده بود که 29 ژانویه رو آغاز جشن های ویندوز ویستا معرفی کرده بود.
اگه اینطوری باشه 30 ام نسخه Oem رو دانلود میکنیم![]()
--------------------------------------------------
لينكتون خراب است!
چند صفحه قبل من ضمیمه کردم فایل رو
چرا کسی جوابمو نمیده ؟
بابک جان دستت درد نکنه ولی ایکاش اینقدر که زحمت کشیدید فایلها رو توی یه جای دیگه بغیر از رپید شیر لعنتی آپلود می کردی من همیشه با این آپلودسنتر مشکل دارم
![]()
![]()
![]()
سلام گلم حجمش کمه 1.37 بزنی
نهایتا 10 دقیقه طول میکشه
تا یه دونش دانلود بشه
باز اگر تونستم جای دیگه اپلواد می کنم اما قول نمیدم
جون همین جوریش دهنمو مسواک کرد
![]()
![]()
babake_tanha2000, جان من به شما پيشنهاد ميکنم که هر فايلی رو ميخواهيد آپلود کنيد تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنيد چون هم محدوديت نداره و هم لينک مستقيم ميده!![]()
MaFia, جان شما الان خودتون که ويستا داريد چگونه داريد فارسی تايپ ميکنيد؟ از EN2FA استفاده ميکنيد؟
دوستانی که این ویندور را نصب کرده و به راحتی ان را کرک کرده اند . من را راهنمایی کنند که نسخه کامل ان به همراه توضیحاتی درباره کرک کردن ان را از کجا تهیه کنم ؟ کدام فروشگاه ؟اگرلطف کنید یک ادرسی بدهبد؟
اين سؤال ما جواب نداشت؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)