دوستان الان پینگ این شرکت چطوریاست؟
آقا دو تا از دوستام در دو نقطه متفاوت در ایران (یکی شهر کرمان و دیگری شهر سوسنگرد) میخواستن مستقیم از فن آوا سرویس بگیرن. بالاخره بد از کلی انتظار و بدبختی امور نمایندگان شهرستان ها رو گیر آوردم گفتن که ما فقط امتیاز و لایسنس به نماینده ها میدیم و به ندرت شعبه خودی در شهرهای دیگه داریم. برای بقیه نماینده ها ما فقط تامین کننده هستیم و نقشی در سیاست های قیمتگذاریشون نداریم! و این قیمت های توی سایت هم برای تهران و البرز هست.
بهشون میگم اینجوری که به اعتبار شرکت صدمه وارد میشه. گفتش متاسفانه زیرساخت به ما اجازه حضور مستقیم در خیلی از جاها رو نمیده و همینطور امکانات ما محدوده. ما هم میدونیم مشکلات رو ولی چه میشه کرد...
هیچی دیگه... کرمانیای عزیز باید با قیمت های گزاف بسازن (برای 512- قیمت 110 هزار تومان) سوسنگردیا هم یه نماینده از بین خودشون انتخاب کنن که بیاد گردن بگیره نمایندگی بزنه توی شهر. بقیه مناطق دشت آزادگان هم مخابرات اجازه نمیده :|
کلا عجب مملکت گل و بلبلی داریم
یه چندروزیه یه دفعه بعضی سایتا باز نمیشه،لینکای دانلود هم بعضیاش دانلود نمیشه
باید مودمو هی خاموش کرد 5دقه بعد روشن
فکر کنم فن آوا هم داره گند میزنه![]()
واسه همه isp ها این طوری می شه
سلام
سرویسهای نامحدود فن آوا هم مثل سرویسهای نامحدود شاتل، مصرف منصفانه داره یعنی اگر زیاد دانلود کنیم سرعت دانلود رو میارن پایین ؟
میبنم که چندوقتیه با فن آوا به مشکل خوردید!
از یه جهت خوشحالم که داره فنا آوا داره اون حقیقت خودش بهت نشون میده از یه جهت ناراحت که چرا کیفیت خوب نیست...
یاده این پستت افتادم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز بود فن آوا گرفته بودی فکر میکردی عالی! من هرچی میگفتم مشکل داره شما قبول نمیکردی!
لطفا از این به بعد زود قضاوت نکن...
نه
سرعت اسمی میده دیگه هرچقدر میتونی دانلود کن
من هم بالاخره فن آوا گرفتم.
نمایندگی اش با همون قیمت های رو سایت حساب کرد و دو روزه هم وصل کرد.
تا الان که خوب بوده 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم سرعت حدودا 120 ....
امیدوارم همینجوری بمونه ..........![]()
این هم از قیمتهای اینترنت فن آوا تو شهر ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)