اون عکس اولی که relocated sector داره هاردتون و به روش نرم افزاری قابل حل نیست
در مورد دوم حتی سیف ریمو هم بکنید بازم ازتون میخواد در هنگام اتصال فرمت کنید ؟ اطللعات مهمشو بکشید بیرون یک چک دیسک بکنید هارد رو نشد یک دور فرمت کنید ببینید چی میشه
اون عکس اولی که relocated sector داره هاردتون و به روش نرم افزاری قابل حل نیست
در مورد دوم حتی سیف ریمو هم بکنید بازم ازتون میخواد در هنگام اتصال فرمت کنید ؟ اطللعات مهمشو بکشید بیرون یک چک دیسک بکنید هارد رو نشد یک دور فرمت کنید ببینید چی میشه
من منظورتون رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدید ؟
واقعا ممنونم از پاسخگویی سریعتون.
نه ولی چون یه مقدار جای کابلش بدجاس کابل توش لق میزنه.
پرروز دستشون خورده بود که خراب شد.
ریکاوی کردم که این مشکلا پیش اومد.
الان هارد وسترن گرین رو چیکار میتونم بکنم؟؟
هیچ راهی برای درست شدنش نیست؟
اطلاعاتمو جابه جا کنم؟
متشکرم.
پ.ن:
الان وقتی ازش جا به جا میکنم تو اون هارد اکسترنا(که با ساتا وصله)از 110 مگ شروع میکنه و کم میشه تا 25 و گه گاهی هم رو 13 میاد.
Last edited by m.mohebbi; 30-06-2014 at 14:37.
جواب قسمت دوم سوالم رو درباره هارد 500 گیگ نگفتید؟ایا چون هارد من 2 پلاتر و حجم اون بالا هست صدای هدش بیشتره یا به خاطر خرابی هد؟و ضمنا از کجا متوجه بشم هد هاردم خرابه؟و چرا گاهی اوقات موقع روشن شدن هارد صدای قارت هد شنیده نمیشه؟؟؟؟
ضمنا در برنامه hd tune تو تب health قسمتی هست که از سلامت هد هارد مطمئن بشی؟
اقا ata royalfalcon اگه شما جواب منو میدونید لطفا منو راهنمایی کنید؟؟
امروز بعد 16 روز دیتاش عدد 6 رو نشون میده
به یه تعمیر کار گفتم،گفت تا وقتیhealth عددش 100ه مشکلی نیست؟؟!!!
می شه یکی دقیقا بگه این خطای کالیبراسیون چیه و چه مشکلی ابجاد می کنه(صدا می کنه،سرعت کم می شه یا...؟؟)
سلام. هارد اگه موتورش ضعیف باشه یا مثلا هدرش کند کار کنه .تو تست نرم افراز معلوم میشه ؟ اصلا این مشکلات امکانش هس پیش بیاد .
تعداد پلاتر زیاد تر میشه چون تعداد هد زیاد تر است صدای هارد زیاد تر میشه
راهی برای تست هد نیست از روی علائمش میتونید بفهمید مثل تیک تیک پشت سرهم هنگ سیستم یا دیتکت نشدن هارد
تو پست های قبلی هم عرض کردم به نظر من هارد شما ایراد نداره ولی برای اطمینان به یک مرکز معتبر هارد رو نشون بدید برای اون موضوع هم عرض کردم با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید و نتیحرو بگید
یک ارور است به نام calibration که معمولا مربوط به هد است
اگه این اتفاق بیفته تو کار ویندوز هم کندی سیستم احساس میشه و مشکلاتی مثل فریز شدن هنگ کردن یا دیتکت نشدن هارد یا هنگ و ریست سیستم رو دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)