طریقه آپدیت ال ای دی سونی رو میشه بگین؟
من یک فایل آپدیت با پسوند بین از اینترنت گرفتم ولی با فلش به تلویزیون وصلش میکنم هیچی نمیشه و نشونش نمیده
طریقه آپدیت ال ای دی سونی رو میشه بگین؟
من یک فایل آپدیت با پسوند بین از اینترنت گرفتم ولی با فلش به تلویزیون وصلش میکنم هیچی نمیشه و نشونش نمیده
دوست عزیز
طبق گفته خود سایت سونی
هنگامی که شما دانلود کرده اید فایل به روز رسانی ، شما می توانید آن را بر روی تلویزیون خود نصب کنید. فقط مراحل ساده زیر را دنبال کنید .
این پروسه می تواند به 5 دقیقه طول بکشد و در طول نصب تلویزیون خود را قبل از تبدیل خوداز پشت آنرا خاموش کنید.
روشن کردن تلویزیون
اطمینان حاصل کنید که هر دستگاه USB متصل به تلویزیون شما وجود ندارد بعد قرار دادن دستگاه USB خود را که شامل آبدیت فایل به حافظه USB و به تلویزیون وصل و آن را روشن کنید.
بر روی صفحه نمایش دستورالعمل ها را دنبال کنید
شاخص POWER سبز خواهد شد به مدت 30 ثانیه و به دنبال آن PIC OFF / شاخص TIMER به آرامی چشمک می زنند ، و نشانگر STANDBY قرمز است
پس از چند دقیقه، تلویزیون خاموش خواهد شد و پس از آن کامل بروز رسانی می شود . دستگاه USBرا حذف کنید و با خاموش کردن تلویزیون
هنگامی که بروز رسانی سیستم عامل به اتمام است، یک پیام بر روی تلویزیون نمایش داده می شود
Last edited by matinpour; 31-05-2014 at 22:49.
دوستان به نظرتون سونی ex520 خوبه یا d5500 سامسونگ؟
دوست عزیز
دنبال مدلهای قدیمی نروید سعی کنید از مدلهای جدید انتخاب تان را انجام دهید.
سلام دوست عزیز
دقیقا همین مشکل رو ما هم داریم
اگر مشکلتون رو حل کردید همینجا بگید تا ما هم استفاده کنیم
ضمنا من برای تست یک گیرنده دیجیتال اکسترنال رو به همین تلویزیون وصل کردم و تست کردم، صدای شبکه 3 کاملا واضح بود و چنین مشکلی نداشت.
سلام
من به تازگی متوجه چند تا خش نستا بزرگ رو پانل تلوزیون شدم.آیا راهی واسه برطرف کردنش هست؟
بعید میدونم درست بشه. به نظرم دلتونو بد نکنید و حساس نشید روی این موضوعات و از کیفیت تصاویر لذت ببرید.
تلویزیون ما خودش درست شد...تلویزینت رو اصلا تعمیرگاه نبری چون منم به سرم زده بود ببرمش تعمیر که خودش درست شد.1 ماه پیش زنگ زدم نمایندگی و گفتن مشکل از فرستنده مرکزی هستش و ربطی به تلویزیون داره..خودش صداش خوب شد
با سلام من یک led 40 اینچ سونی دارم مدل ex520 وتا حالا ابدیت نکردم روش آبدیت را توضیح دهید واز کجا ابدیت میشه گرفت واخرین ورژن کدام است در ضمن با کابل LAN میشه ابدیت کرد توضیح دهید
Last edited by metallica2005; 07-07-2014 at 20:09.
کسی نیست جواب بده کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)