تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 1298 اولاول ... 2206206707107167177187197207217227237247307708201220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام دوستان من الان نشستم 50 صفحه آخر این تایپیک رو با دقت خوندم حالا یه سوال دارم: من نزدیک یک ساله وایمکس مبین نت دارم سرویسم 128 دو ساله هست اما همیشه سرعت دانلودم رو 130 کیلو بایت در ثانیه بوده و هست منتها چند ماهی هست شبانه داغون شده میاد رو 50 نهایت 70 درصورتی که چند ماه اولم فرقی با روز نمیکرد. تنها چیزی که برام مهمه شبانه رایگان هست که میخام حداقل 200کیلوبایت در ثانیه رو بهم بده دیگه. بنظرتون وایمکس رو بفروشم این طرح بهاره بدون مودم رو بگیرم با پول وایمکسم!؟؟ من بهارستانم و فیبر نوری البته اینم بگم تا سه ماه پیش حتی مخابراتم رو خط ما نت نمیداد اما یک ماه پیش زنگ زدم مخابرات محلمون و گفتن خطتون رو مخابرات تقویت کرده و میتونید فقط و فقط از مخابرات سرویس بگیرید. میترسم ریسک کنم مودمم رو بفروشم اینو بگیرم بعد اینم خوب نباشه کلا بدبخت شم وایمکسم هنوز 6 ماه اعتبار داره اما شبانه واسم مهمه که اذیتم میکنه ساعتشم که شده 3 تا 7
    یکی بگه من چیکار کنم بهتره؟ تازه مودم adsl هم ندارم هنوز.
    ببشخید زیاد شد
    سلام بر شما ...
    برای خطوط فیبر نوری تا پورت 2 مگ برای کاربران باز است در سرعت شبانه و روزانه تغییری در سرعت وجود ندارد و شبانه هم شما با سرعت 192KB میتوانید دانلود کنید...احتمالا منظور مخابرات این بود که به منطقه شما پورت خالی واگذار شده است... من چند سالی بود که از وایمکس استفاده میکردم اما متاسفانه کیفیت این سرویس پایین آمده و به نوعی یک فناوری سوخته به حساب میاد و جای پیشرفت ندارد.
    مخابرات در طرح های جدید مودم رایگان هم همراه سرویس به مشترکین واگذار میکند...البته مودم رایگان شامل قرارد 1 ساله میباشد.

2. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لطف کنید راهنمایی کنید.یکی ازم سوال کرد که ار مخابرات adsl بگیرم یا از این شرکتا.بیشتر برای وبگردی میخواد و دانلود هم انچنان نداره.به همین خاطر نمیخواد زیاد هزینه کنه.ضمنا اصفهان هم زندگی میکنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بر شما ...
    برای خطوط فیبر نوری تا پورت 2 مگ برای کاربران باز است در سرعت شبانه و روزانه تغییری در سرعت وجود ندارد و شبانه هم شما با سرعت 192KB میتوانید دانلود کنید...احتمالا منظور مخابرات این بود که به منطقه شما پورت خالی واگذار شده است... من چند سالی بود که از وایمکس استفاده میکردم اما متاسفانه کیفیت این سرویس پایین آمده و به نوعی یک فناوری سوخته به حساب میاد و جای پیشرفت ندارد.
    مخابرات در طرح های جدید مودم رایگان هم همراه سرویس به مشترکین واگذار میکند...البته مودم رایگان شامل قرارد 1 ساله میباشد.

تشکر بابت پاسختون. من طرح یک ساله میخام اما میترسم خوب نباشه و پولم هدر بره. بنظرتون بهتر نیست اول یک ماهه بگیرم بعد خوب بود یک ساله بگیرم؟ مودمم که باید جدا بخرم چون با مودم رایگان شبانه 90 درصد رایگانه و خوب نیست. هر مودی که بگیرم خوبه ؟ مثلا اگه یه کارکرده پیدا کردم هرچی بود بخرمش؟ مشکلی پیش نمیاد؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

لطف کنید راهنمایی کنید.یکی ازم سوال کرد که ار مخابرات adsl بگیرم یا از این شرکتا.بیشتر برای وبگردی میخواد و دانلود هم انچنان نداره.به همین خاطر نمیخواد زیاد هزینه کنه.ضمنا اصفهان هم زندگی میکنند.
    سلام... پیشنهاد میشه از شرکت های خصوصی مثل های وب یا پارس آنلاین استفاده کنید.

تشکر بابت پاسختون. من طرح یک ساله میخام اما میترسم خوب نباشه و پولم هدر بره. بنظرتون بهتر نیست اول یک ماهه بگیرم بعد خوب بود یک ساله بگیرم؟ مودمم که باید جدا بخرم چون با مودم رایگان شبانه 90 درصد رایگانه و خوب نیست. هر مودی که بگیرم خوبه ؟ مثلا اگه یه کارکرده پیدا کردم هرچی بود بخرمش؟ مشکلی پیش نمیاد؟ مرسی
    بهتر است شما طرح یک ماه را استفاده کنید در صورتی که مناسب شما نبود انصراف بدید... یک مودم کارکرده هم میشه خرید و از آن استفاده کرد... البته با 50 هزار تومان هم میشه یک مودم بی سیم معمولی آکبند تهیه کرد.

6. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام... پیشنهاد میشه از شرکت های خصوصی مثل های وب یا پارس آنلاین استفاده کنید.

بهتر است شما طرح یک ماه را استفاده کنید در صورتی که مناسب شما نبود انصراف بدید... یک مودم کارکرده هم میشه خرید و از آن استفاده کرد... البته با 50 هزار تومان هم میشه یک مودم بی سیم معمولی آکبند تهیه کرد.
    پس از هر مودم ads میشه خرید و استفاده کرد. من نمیدونم هنوزم روی خط من مخابرات میده یا پر شده ظرفیتشون. حالا با این شرایط بنظرتون اول مودم بخرم بعد برم واسه خرید طرح یا برعکسش؟
    و اینکه طرح بهاره پولش اصلا روی قبض نمیاد؟ حتی اگه بخام حجم اضافه بخرم؟ میخام نیاد روی قبض. آخه خیلی برام مهمه این. دست آخر بعد از اینکه لطف کردید جواب سوالاتم رو دادید یه لینکی چیزی واسه ثبت نام یا خرید طرح بهاره بهم بدید.
    نهایت سپاس از شما و دوستانی که منو راهنمایی کردن رو دارم. موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

پس از هر مودم ads میشه خرید و استفاده کرد. من نمیدونم هنوزم روی خط من مخابرات میده یا پر شده ظرفیتشون. حالا با این شرایط بنظرتون اول مودم بخرم بعد برم واسه خرید طرح یا برعکسش؟
    و اینکه طرح بهاره پولش اصلا روی قبض نمیاد؟ حتی اگه بخام حجم اضافه بخرم؟ میخام نیاد روی قبض. آخه خیلی برام مهمه این. دست آخر بعد از اینکه لطف کردید جواب سوالاتم رو دادید یه لینکی چیزی واسه ثبت نام یا خرید طرح بهاره بهم بدید.
    نهایت سپاس از شما و دوستانی که منو راهنمایی کردن رو دارم. موفق باشید
    بله مودم مهم نیست ... فرقی ندارد بهتر است بعد از ثبت نام مودم را تهیه کنید... برای پرداخت 2 روش وجود دارد روی قبض و پرداخت آنلاین حتی شما اگر در صورت خرید ترافیک اضافی گزینه پرداخت روی قبض هم انتخاب کنید بازم این امکان وجود دارد که به صورت آنلاین هزینه را پرداخت کنید.

از لینک زیر برای ثبت نام مراجعه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله مودم مهم نیست ... فرقی ندارد بهتر است بعد از ثبت نام مودم را تهیه کنید... برای پرداخت 2 روش وجود دارد روی قبض و پرداخت آنلاین حتی شما اگر در صورت خرید ترافیک اضافی گزینه پرداخت روی قبض هم انتخاب کنید بازم این امکان وجود دارد که به صورت آنلاین هزینه را پرداخت کنید.

از لینک زیر برای ثبت نام مراجعه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطف کردی. فقط نوع مشترک رو بزنم حقیقی یا حقوقی؟ چه فرقی دارن؟ راستی این طرح بهاره رو که بگیرم یک ماهش هم شبانه رایگان 99 درصد داره دیگه؟ و اینکه اگر بعد یک سالشو بگیرم میتونم سال بعد هم تمدیدش کنم با شبانه رایگان یا نه مثلا ممکنه واسه تمدید دوباره شبانه رو بردان؟ دیگه جواب اینارو که لطف کردی میرم واسه ثبت نام. مرسی

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود
    سرویس 10 مگ مخابرات همچنان شبانه هم همین سرعتو داره ؟
    یا به زودی اینم میترکه و افت میکنه به نظر دوستان ؟
    شلوغ که بشه فکر کنم افت سرعت کنه شدیدا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

درود
    سرویس 10 مگ مخابرات همچنان شبانه هم همین سرعتو داره ؟
    یا به زودی اینم میترکه و افت میکنه به نظر دوستان ؟
    شلوغ که بشه فکر کنم افت سرعت کنه شدیدا
    خدا نکنه
    فعلا که خوبه
    بعضی وقت ها بهتر از روزانم هست.
    ولی در آینده بعید نیست که سرعتش افت کنه
    برای پرداخت 2 روش وجود دارد روی قبض و پرداخت آنلاین
    طرح بهاره فقط پرداخت آنلاین داره
    Last edited by zxzxcvcv; 26-06-2014 at 10:29.

12. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

لطف کردی. فقط نوع مشترک رو بزنم حقیقی یا حقوقی؟ چه فرقی دارن؟ راستی این طرح بهاره رو که بگیرم یک ماهش هم شبانه رایگان 99 درصد داره دیگه؟ و اینکه اگر بعد یک سالشو بگیرم میتونم سال بعد هم تمدیدش کنم با شبانه رایگان یا نه مثلا ممکنه واسه تمدید دوباره شبانه رو بردان؟ دیگه جواب اینارو که لطف کردی میرم واسه ثبت نام. مرسی
    مشترک حقیقی را باید انتخاب کنید... حقوقی برای شرکت ها است... شما هر طرحی را بگیرید بعد از اتمام طرح بازم هم امکان تمدید وجود دارد با همان شرایط قبلی...کلیه طرح ها شامل شبانه رایگان میباشند...

14. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •