تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 52 از 52

نام تاپيک: مشاوره خرید سرور برای رندرینگ تا 7 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و آقای نایت لورد، جناب حسام خان می خواستم بگم که منم در حال بستن یه همچین سیستمی هستم

چند تا سوال تو ذهنم ایجاد شد

سوال 1 . تو لیست اول که لیست خیلی خوبیه نوشته شده گرافیک ضربدر چهار، یعنی چهار تا کارت گرافیک؟؟؟؟؟ برای رندر لازمه؟؟؟؟

سوال 2 . من چند روزیه که یه ایده ای ب سرم زده (قابل توجه جناب نایت لورد) اونم اینه که از اونجایی که رندر ارتباط مستقیم با تعداد هسته ها داره
    آیا بهتر نیست به جای 2697 دوازده هسته ای، که قیمتش حدود 8.100.000 تومان در میاد، دو تا سی پی یو 10 هسته ای یا 8 هسته ای رو روی یه مادربرد با دو سوکت سی پی یو بست؟؟؟
    (به عنوان مثال دو تا سی پی یو 2670 ده هسته ای قیمتش حدود 10 تومن در میاد) ، (یا دو تا 2650 هشت هسته ای که کمتر از ده تومن در میاد) نتیجتا از لحاظ اقتصادی می صرفه
    حالا مزایای این کار چیه؟ با دو تا سی پی یو که اسم بردم به تعداد هسته 16 یا 20 هسته می رسیم و با مجموع کش 40 یا 50 مگابایت
    معایب هم به قیمت بالای مادربرد دو سوکته، ایجاد حرارت بالا و البته نایابی مادربرد میشه اشاره کرد.
    حالا داش حسام یه نقطه ابهام برام هست اونم اینه که با سرچ گوگل ( البته سرچ که چه عرض کنم گوگلو سوراخ کردم انداختم دور گردنم)
    با سرچ گوگل یه مادربرد با دو سوکت سی پی یو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 3.200.000 تومان (در ایران) توی مشخصه های فنیش نوشته بود Dual Intel Xeon E5-2600 Series _up to 135W TDP

سوال 3 . آیا منظور از اون (آپ تو 135 وات) یعنی کلا هر دو سی پی یو، روی هم رفته 135 وات؟؟؟؟ یا اینکه هر کودوم 135 وات؟؟؟؟ چون این مسیله خیلی مهمه، اگه منظور هر دو سی پی یو روی هم 135 وات باشه کلا باید این قضیه رو که من گفتم بیخیال شد. چون یدونه 2670 خودش ب تنهایی 115 وات مصرف داره.

سوال 4 . اگه این قضیه مادربرد دو سوکته شدنی باشه، این برند مادربردی که من پیشنهاد دادم برند خوبیه؟؟؟؟ اگه برند های دیگه ایم هست (دو سوکته) لطفا معرفی کنید.

بازم سوال دارم که فکر کنم بعد از نظر حسام خان مطرح کنم بهتر باشه
    ضمنا قیمتها رو از فروشنده های ایرانی بدست آوردم زیاد روش حساب نکنین برای بدست آوردن قیمت از سایت های اصلی که به دلار نوشته استفاده کنین.

یه خواهش عاجزانه هم از استاد حسام دارم اونم اینه که لطفا من رو دقیق راهنمایی کنید چون رسیدن به نهایت قدرت سخت افزار (برای تولید انیمیشن) برام فوق العاده حیاتیه.
    خیلی خیلی سپاس گذارم.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست گرامی؛

این تاپیک واسه خیلی وقت پیشه و لیست پیشنهادی همین الان، مورد تایید نیست به هیچ عنوان!

1- نمی بینم چنین چیزی رو که می فرمایید!

2- بستگی به بودجه ی شما داره! مادربرد دو سوکت در حال حاضر موجوده! از برند ایسوس که شبهه سرور هست! نیازی نیست مادربرد تمام سرور سوپر مایکرو برای کار رندرینگ خریداری کنید!

3- هر کدوم 135 وات!

4- برای شما سوپر مایکرو توصیه نمی کنم. ایسوس رو ترجیح میدم!

و نکته ی پایانی اینکه لطفاً تاپیک مجدد بزنید یا در پیغام خصوصی مطرح بفرمایید تا بررسی کنم. اینجا در تاپیک دیگران مناسب نیست!

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •