تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 98 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    خسته نباشید.
    حدود 3300000 تومان دارم. میخوام یه دوربین برای عکاسی بگیرم. خودم نظرم روی 60d یا d7000 نیکون هست.
    ولی میترسم بعد یکی دو سال مجبور به ارتقا بشم ولی به علت قدیمی شدن این دو مدل . مجبور بشم با قیمت خیلی پایینی بفروشمش و کلی ضرر کنم.
    گزینه های بالاتر 70d و d7100 هست که بودجم نمیرسه.البته شاید تا 6 ماه دیگه بتونم بودجم را به 4500000 برسونم ولی بعدش تا یکی دوسال نمیتونم برای خرید لوازم جانبی پول جور کنم.
    من قبلا با دوربین های کامپکت عکاسی میکردم البته فقط با مود دستی... و الان میخوام به صورت جدی تر وارد عکاسی بشم.
    یه راه حل دیگه اینه که یه 700d کنون یا d5300 بگیرم و بعدا ارتقاش بدم که زیاد ضرر نکنم ولی میترسم کیفیت و امکاناتش راضی کننده نباشه.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    Last edited by abas65; 13-06-2014 at 10:54.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام.
    خسته نباشید.
    حدود 3300000 تومان دارم. میخوام یه دوربین برای عکاسی بگیرم. خودم نظرم روی 60d یا d7000 نیکون هست.
    ولی میترسم بعد یکی دو سال مجبور به ارتقا بشم ولی به علت قدیمی شدن این دو مدل . مجبور بشم با قیمت خیلی پایینی بفروشمش و کلی ضرر کنم.
    گزینه های بالاتر 70d و d7100 هست که بودجم نمیرسه.البته شاید تا 6 ماه دیگه بتونم بودجم را به 4500000 برسونم ولی بعدش تا یکی دوسال نمیتونم برای خرید لوازم جانبی پول جور کنم.
    من قبلا با دوربین های کامپکت عکاسی میکردم البته فقط با مود دستی... و الان میخوام به صورت جدی تر وارد عکاسی بشم.
    یه راه حل دیگه اینه که یه 700d کنون یا d5300 بگیرم و بعدا ارتقاش بدم که زیاد ضرر نکنم ولی میترسم کیفیت و امکاناتش راضی کننده نباشه.
    اگه تا حالا فقط با کامپکت ها کارکردید، ساده ترین DSLR هم در زمینه کیفیت شمارو راضی میکنه!

بنظر من Canon EOS 700D + 18-55 IS STM رو بگیرید با حدود قیمت 2200~2300 تومن!
    و باقی مبلغ رو برای لوازم جانبی هزینه کنید!
    چون بعد از مدتی که حرفه ای تر شدید، باید لنز هایی جداگانه ای تهیه کنید که قیمت بالایی دارند.
    یا فیلتر های UV و پولار و ...

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه تا حالا فقط با کامپکت ها کارکردید، ساده ترین DSLR هم در زمینه کیفیت شمارو راضی میکنه!

بنظر من Canon EOS 700D + 18-55 IS STM رو بگیرید با حدود قیمت 2200~2300 تومن!
    و باقی مبلغ رو برای لوازم جانبی هزینه کنید!
    چون بعد از مدتی که حرفه ای تر شدید، باید لنز هایی جداگانه ای تهیه کنید که قیمت بالایی دارند.
    یا فیلتر های UV و پولار و ...

ممنون از پاسخ خوبتون.
    درست میگی . اگه همه پولم را بدم و یه 70دی بگیرم بدون تجهیزات کار زیادی نمیتونم انجام بدم.
    نظرتون در مورد d5300 چیه؟؟ میگن از نظر عکاسی از 700d بهتر عمل میکنه.. آیا درسته؟؟البته فقط با نسبت 3:2 عکس میگیره که میترسم با این مسئله به مشکل بر بخورم...
    و اگه یه 60d دست دوم پیدا کنم چطوره؟؟

بقیه دوستان هم اگه نظری دارن خوشحال م
    یشم کمکم کنند.
    Last edited by abas65; 13-06-2014 at 19:22.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون از پاسخ خوبتون.
    درست میگی . اگه همه پولم را بدم و یه 70دی بگیرم بدون تجهیزات کار زیادی نمیتونم انجام بدم.
    نظرتون در مورد d5300 چیه؟؟ میگن از نظر عکاسی از 700d بهتر عمل میکنه.. آیا درسته؟؟البته فقط با نسبت 3:2 عکس میگیره که میترسم با این مسئله به مشکل بر بخورم...
    و اگه یه 60d دست دوم پیدا کنم چطوره؟؟

بقیه دوستان هم اگه نظری دارن خوشحال م
    یشم کمکم کنند.
    بنظر من Canon بهتره!
    یعنی رنگ عکس های کنون بهنظر من بهتره.

اینم مقایسه 700D با 60D و D5200 (متاسفانه 5300 تو لیست نبود به همین دلیل با 5200 مقایسه کردم)

بنظر من 700D رو بگیر!
    اگه از فروشنده مورد اطمینانی، 60D پیدا کردی، میتونه گزینه مناسبی باشه البته 100 سالم و با کارکرد کم!(شاید زیر 30 هزار شات)
    ولی کلا من از خرید قطعات دست دوم میترسم...

6. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    خسته نباشید.
    باسلام به شما دوست من
    اگر شما صرفا برای عکاسی دارید دوربین تهیه میکنید و فیلم برداری حرفه ای نمیخواهید انجام بدید به نظر من یک عدد 60D و یا معادل نیکونی اش را تهیه کنید . مطمئن باشید دلیلی برای تعویض اش تا 5 سال آینده نخواهید داشت.
    من به شخصه یک دوربین 400D داشتم از سال 85 و یک 5D mkII از سال 90 تا همین چند وقت پیش غیر از عکس های خاص بیشترش رو با 400D می انداختم حتی عکسها رو تا سایز 40*60 هم چاپ کردیم و نمایشگاه هم برگزار کردیم.
    نمیگم تفاوت کیفی ندارند. بر عکس خیلی هم متفاوت هستند. اما برای اکثر ماها که عکس ها رو حتی بزرگتر از 20*30 چاپ نمیکنیم واکثر اوقات توی مانیتور به آنها نگاه میکنیم. بی معنی است.
    شما اگه یه 40D دست دوم هم پیدا کنید مطمئن باشید بیشتر از نیاز و توانتون برای عکاسی در اختیارتون قرار میده.
    پس اگر فیلم برداری با فکوس ممتد، وای فای، سرعت عکاسی پیاپی بیشتر، سیستم فوکوس پیشرفته تر و سنسور جدیدتر براتون کاربرد نداره (برای من که کاربرد نداره) و میخواید عکاسی کنید و لذت ببرید من بهتون 60D رو به جای 700D (نه 70D) پیشنهاد میدم چون بدنه بهتری داره و مطمئن باشید بیشتر از 2-3 سال جواب کارتون رو میده.اگر میخواید 700 بگیرید بعد بفروشید بهتره 600 یا 650 یا حتی 1100 بگیرید که ارزونتره.
    70D دوربین بسیار خوبی است مخصوصا برای فیلم برداری. اما خوب بسیار گرون تر هم هست.

9. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان برای خرید مموری sdhc کدوم مارک رو پیشنهاد میکنن؟

داره خودمونی میشه ksksks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

سلام دوستان
    من همیشه استعدادی در زمینه عکاسی داشتم و به پیشنهاد اشنایان تصمیم گرفتم کم کم یاد بگیرم به نطرتون دوربین canon 350d با دو لنز کانون 300-75 و کانون 55-18 به قیمت 600 هزار خوبه؟(دست دومه) و اگه نه در این رنج چه چیزی پیشنهاد می کنید بم؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    گیلان شهر لیسار

پيش فرض

نیاز عکاسیتو برطرف میکنه ولی چه مدت میخواد کار کنه خدا میدونه من خودم600d دارم تو دو سال استفاده خونگی میینم یواش یواش داره اسقاطی میشه بهتره یه دورین جدید تر بگیری مثل 550d با 18-55که فکر کنم بتونی تا 1میلون یدونه خوبشو پیدا کنی یا 600dتا 1.3میلیون پیدا کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان برای خرید مموری sdhc کدوم مارک رو پیشنهاد میکنن؟
    مموری رو از دوربین فروش نباید بخرید!
    برند هایی مثل کوداک و سونی و ... رو بیخیال باید بشی!
    در مقابل کیفیت نه چندان بالا، قیمت فضایی دارند!

من حالا 2 تا مموری دارم:
    8 ماهه از Adata SDHC Card UHS-I 16GB CLASS 10 استفاده میکنم (دیجیکالا 38 میفروشه).
    از حدود 10~11 ماه قبل هم از Transcend SDHC Card 16GB Class 10 دارم استفاده میکنم.
    هر 2 عالی هستند و مشکلی نداشتند.
    البته Adata خیلی بهتر هست و مموری اصلی که استفاده میکنم همین Adata هست.

ولی یه مموری کوداک هم داشتم که برای 8 گیگش فکر کنم 42 تومن پول داده بودم ولی سرعتش از ترنسد هم کمتر بود! حتی به زور به 10 مگابایت میرسید، در حالی که این ترنسد خیلی راحت 17 مگابایت سرعت رایتشه.
    *مموری ریدر من USB2.0 هست و نمیتونم سرعت بالاتر رو تست کنم به همین دلیل این Adata هم حدود سرعتش همون 20مگ هست برای من ولی اگه مموری ریدرت USB3.0 باشه سرعتش خیلی بیشتره...

**درضمن بجای یه مموری حجم بالا، 2 تا حجم پایین بگیر! مثلا بجای یه16 گیگ ، 2 تا 8 گیگ بگیر.

14. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •