می تونه درام باشه
می تونه بلید زیر درام باشه
می تونه مصرفیت پر شده دازه از مخزنش می آد رو درام
احتمال مورد سوم بیشنتر. بیشتر تونرهای تو باز روی دستگاه کار نمی کنن و این مشکل رو به وجود می آرن.
می تونه درام باشه
می تونه بلید زیر درام باشه
می تونه مصرفیت پر شده دازه از مخزنش می آد رو درام
احتمال مورد سوم بیشنتر. بیشتر تونرهای تو باز روی دستگاه کار نمی کنن و این مشکل رو به وجود می آرن.
سلام دوستان
من تازه کارتریجمو شارژ کردم.اما کاملا بی کیفیت کپی و پرینت میگیره.عکس صفحه ای که پرینت گرفتم رو میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هر قطعه ای که باید عوض بشه رو میشه راهنمایی کنید
ممنونم
راه حلش پیش خودم بود.پودر اشتباهی ریختم.باید برای کارتریج 78،پودر 1005 میریختم![]()
سلام دوستان
یک پرینتر HP 1320 روی ویندوز 7 دارم . که درایور مخصوص ویندوز 7 رو دانلود و نصب کردم(upd-pcl6-x32-5.8.0.17508 و upd-pcl5-x32-5.7.0.16448 هر دو درایور روتست کردم). در حال حاضر مشکل اینه که پرینترش خیلی بد کار میکنه (پرینت رو با تاخیر می گیره یا اصلاَ نمی گیره یه فایل جدید پرینت میگیرم پرینت چند دقیقه پیش رو میگیره و ... از تنظیمات کیفیتش رو هم کم کردم ولی فایده نداشت ) مشکلش از چیه؟ خیلی لازم دارم !
![]()
سلام
خسته نباشید
پرینتر من با هر روشن و خاموش شدن یکبار تست میزنه ، یا اگه تعداد پرینت ها زیاد شد بازم اون وسط یه تست میزنه
قبلا اینطور نبود الان یکی دوماهه که اینطور شده
hp officejet 7000 E809a
تنظیماتش مشکلی پیدا کرده؟؟
ممنون
خوب داره خودشو کالیبره می کنه .
یه بار که کامل بکنه دیگه تا هد رو در نیاری کاری ندار باهات
مشکل پرینتر نمی تونه باشه مشکل کامپیوترته
دوستانی که اطلاع دارند،لطف کنند هزینه شارژ 1102 HP چقدره؟برای مصرف خانگی ارزش داره؟(البته استاد تاپیک فرموده بودند فقط401 که اونم قیمتش دوبرابر 1102 هست که کم نیست)
کلا مزیت و عیب این پرینتر چیه؟
این قیمت تونر 85a که توی سایتها زده حدود170-190 تومن هست،برای یکبار هست؟اگه نه برای چند بار هست؟
با سلام من یه اپسون 1410 جدید گرفتم با تانک و کلیه وسایل که اماده به کار بود ولی کارتریجاش گذاشته نشده بود کارتریجارو وصل کردم ولی هر چقدر پرینت می گیرم هیچ عملی انجام نمیده یه ارور میده که نمیدونم چک کنید که هکه قسمت ها کانکت شددن. تو قسمت مانیتور هم نشون میده و میگه printer ready ولی وقت پرینت گرفتن هیچ عملی انجام نمیده ...از اساتید کسی هست کمک کنه
درود
پرینتر Canon Lasershot lbp 1120 در ویندوز 7 ،64 بیتی توی قسمت Devices در قسمت unspecified نشون داده میشه و زمانی که میخوام پرینت بگیرم تو لیست پرینترها نشون داده نمیشه. آیا مشکل از ساپورت نکردن ویندوز 64 بیتیه؟ اگر نه به نظرتون مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)