تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 218 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ميتونيد از برند سيگيت با مدل نامبر ST1000DM003 (يكترابايت) انتخاب كنيد .

این هاردو از کجا میتونم گیر بیارم تو سایتها که گشتم نبود

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هاردو از کجا میتونم گیر بیارم تو سایتها که گشتم نبود
    این مدل کمیاب نیست . یکی از سایتهایی که این مدل را موجود دارند را برای شما پیغام خصوصی میکنم . اگر نه میتونید حضوری از بازار خریداری کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این مدل کمیاب نیست . یکی از سایتهایی که این مدل را موجود دارند را برای شما پیغام خصوصی میکنم . اگر نه میتونید حضوری از بازار خریداری کنید .

اگه شما بودی یه هارد ssd 64 رو میگرفتی یا همین هارد Seagate واسه هارد اول

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه شما بودی یه هارد ssd 64 رو میگرفتی یا همین هارد Seagate واسه هارد اول
    اگر من بودم : از آنجائیکه حجم ذخیره سازی (با حداقل قیمت) برای من خیلی مهم هست SSD درایو به کار من نمیاد . کار خاصی هم با سیستم انجام نمیدم که بگم کاشکی سرعتش بیشتر از این بود .

اگر برای شما سرعت اهمیت زیادی دارد میتونید SSD درایو بخرید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام .

موردي كه ميفرماييد مربوط به Sequential Transfer rate هست كه تاثير چنداني در كارايي سيستم عامل و نرم افزارها ندارد . عامل مهم Access & Seek Time/IOPS هست كه مدلهاي قديمي از اين لحاظ بهتر هست . براي مقايسه تستهاي ايندو هارد ديسك را ضميمه ميكنم .

WD1003FZEX

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WD1002FAEX

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم

میشه این مدل Seagate 7200.14 و هم چنین وسترن بلو را هم قراد بدید

یه مقایسه ای هم بین این ۴تا از بابت Sequential Transfer rate داشته باشید البته باتصویر

ضمنا به ترتیب از دو نظر (Sequential Transfer rate و Access & Seek Time/IOPS ) بین این چهار مدل (البته اگه مدلای دیگه ای هم میشناسید که قابل رقابت هستند هم خودتون تو ایت رتبه بندی اضافه کنید) رتبه بندی ای داشته باشید

اگه ای لطف را بکنید خیلی ممنون میشه

ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

واسه ارشیو عکس و فیلم نیاز به هارد 1 ترا دارم . ممنون میشم گزینه مناسب واسه این کار را بهم معرفی بفرمائید. هارد فعلیم وسترن هست ولی بعضی اوقات زمانی که به سیستم وصل میکنم یه صدای تق تق میکنه و شناخته نمیشه!!! با اینکه در این سه سال مراق بودم که ضربه ای نخوره ولی نمیدونم چرا این مشکل واسش پیش اومده . واسه همین ترجیحا نمیخوام از برند WD خرید کنم

از راهنمایی و توجه دوستان بسیار سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

واسه ارشیو عکس و فیلم نیاز به هارد 1 ترا دارم . ممنون میشم گزینه مناسب واسه این کار را بهم معرفی بفرمائید. هارد فعلیم وسترن هست ولی بعضی اوقات زمانی که به سیستم وصل میکنم یه صدای تق تق میکنه و شناخته نمیشه!!! با اینکه در این سه سال مراق بودم که ضربه ای نخوره ولی نمیدونم چرا این مشکل واسش پیش اومده . واسه همین ترجیحا نمیخوام از برند WD خرید کنم

از راهنمایی و توجه دوستان بسیار سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید
    سلام .
    اگر منظور شما هارد دیسک اکسترنال پرتابل هست بنظرم Seagate Backup plus گزینه مناسبی هست . البته این مدل ضد ضربه و آب نیست ولی کیفیت خوبی دارد . اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد حداقل خواهد بود . چند نکته درباره نحوه نگهداری و استفاده از هارد دیسکهای اکسترنال را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .

ممنونم

میشه این مدل Seagate 7200.14 و هم چنین وسترن بلو را هم قراد بدید

یه مقایسه ای هم بین این ۴تا از بابت Sequential Transfer rate داشته باشید البته باتصویر

ضمنا به ترتیب از دو نظر (Sequential Transfer rate و Access & Seek Time/IOPS ) بین این چهار مدل (البته اگه مدلای دیگه ای هم میشناسید که قابل رقابت هستند هم خودتون تو ایت رتبه بندی اضافه کنید) رتبه بندی ای داشته باشید

اگه ای لطف را بکنید خیلی ممنون میشه

ممنونم
    WD Blue حداکثر یکترابایتی هست و منطقیتر این هست که با مدلهای یکترابایتی Seagate 7200.14 مقایسه بشود . با توجه به تستهای ضمیمه شده میتوان گفت که هارد دیسک Seagate ST1000DM003 عملکرد بهتری در مقایسه با هارد دیسک WD WD10EZEX دارد . دقت کنید که این هارد دیسکها در شرایط یکسان و روی یک سیستم که مشخصات آن تغییر نکرده تست نشده اند و در نتیجه احتمال تحت تاثیر قرار گرفتن عملکرد این هارد دیسکها به خاطر مشخصات متفاوت سیستمها وجود دارد.
      محتوای مخفی: ST1000DM003 

محتوای مخفی: WD10EZEX 

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام .
    اگر منظور شما هارد دیسک اکسترنال پرتابل هست بنظرم Seagate Backup plus گزینه مناسبی هست . البته این مدل ضد ضربه و آب نیست ولی کیفیت خوبی دارد . اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد حداقل خواهد بود . [/SPOILER]
    دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی متشکرم. خودم هم در ابتدا نظرم روی همین مدلی بود که شما اشاره فرمودید ولی گفتم چون واسه ارشیو میخوام ترجیحا ضد ضربه و اب باشه بهتره و ریسک از دست دادن اطلاعاتم پایین میاد واسه همین این مورد رو صرف نظر کردم . به نظر جنابعالی هارد Adata DashDrive Durable HD710 و یا Silicon Power Armor A80 میتونه ضمن مقاوم بودن در برابر ضربه از نظر سرعت انتقال و ... گزینه های مناسبی باشن؟

با سپاس فراوان
    Last edited by ali_ab; 13-06-2014 at 17:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی متشکرم. خودم هم در ابتدا نظرم روی همین مدلی بود که شما اشاره فرمودید ولی گفتم چون واسه ارشیو میخوام ترجیحا ضد ضربه و اب باشه بهتره و ریسک از دست دادن اطلاعاتم پایین میاد واسه همین این مورد رو صرف نظر کردم . به نظر جنابعالی هارد Adata DashDrive Durable HD710 و یا Silicon Power Armor A80 میتونه ضمن مقاوم بودن در برابر ضربه از نظر سرعت انتقال و ... گزینه های مناسبی باشن؟

با سپاس فراوان
    تفاوت چشمگیری از نظر سرعت ترانسفر دیتا در مقایسه با دیگر مدلهای پرتابل موجود در بازار ندارند . برای ضد ضربه و آب مدلهایی که نوشتید گزینه مناسبی بنظر میرسند ولی از آنجائی که اطلاعات برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم مثل یک مدل معمولی نگهداری و استفاده کنید .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تفاوت چشمگیری از نظر سرعت ترانسفر دیتا در مقایسه با دیگر مدلهای پرتابل موجود در بازار ندارند . برای ضد ضربه و آب مدلهایی که نوشتید گزینه مناسبی بنظر میرسند ولی از آنجائی که اطلاعات برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم مثل یک مدل معمولی نگهداری و استفاده کنید .
    ممنونم از توجه و راهنمایی شما . فرموده شما رو متوجه نشدم . منظورتون اینه که اطلاعات رو روی دی وی دی رایت کنم؟

با سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •