این هاردو از کجا میتونم گیر بیارم تو سایتها که گشتم نبود
این هاردو از کجا میتونم گیر بیارم تو سایتها که گشتم نبود
این مدل کمیاب نیست . یکی از سایتهایی که این مدل را موجود دارند را برای شما پیغام خصوصی میکنم . اگر نه میتونید حضوری از بازار خریداری کنید .
اگه شما بودی یه هارد ssd 64 رو میگرفتی یا همین هارد Seagate واسه هارد اول
اگر من بودم : از آنجائیکه حجم ذخیره سازی (با حداقل قیمت) برای من خیلی مهم هست SSD درایو به کار من نمیاد . کار خاصی هم با سیستم انجام نمیدم که بگم کاشکی سرعتش بیشتر از این بود .
اگر برای شما سرعت اهمیت زیادی دارد میتونید SSD درایو بخرید .
ممنونم
میشه این مدل Seagate 7200.14 و هم چنین وسترن بلو را هم قراد بدید
یه مقایسه ای هم بین این ۴تا از بابت Sequential Transfer rate داشته باشید البته باتصویر
ضمنا به ترتیب از دو نظر (Sequential Transfer rate و Access & Seek Time/IOPS ) بین این چهار مدل (البته اگه مدلای دیگه ای هم میشناسید که قابل رقابت هستند هم خودتون تو ایت رتبه بندی اضافه کنید) رتبه بندی ای داشته باشید
اگه ای لطف را بکنید خیلی ممنون میشه
ممنونم![]()
با سلام به دوستان عزیز
واسه ارشیو عکس و فیلم نیاز به هارد 1 ترا دارم . ممنون میشم گزینه مناسب واسه این کار را بهم معرفی بفرمائید. هارد فعلیم وسترن هست ولی بعضی اوقات زمانی که به سیستم وصل میکنم یه صدای تق تق میکنه و شناخته نمیشه!!! با اینکه در این سه سال مراق بودم که ضربه ای نخوره ولی نمیدونم چرا این مشکل واسش پیش اومده . واسه همین ترجیحا نمیخوام از برند WD خرید کنم
از راهنمایی و توجه دوستان بسیار سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام .
اگر منظور شما هارد دیسک اکسترنال پرتابل هست بنظرم Seagate Backup plus گزینه مناسبی هست . البته این مدل ضد ضربه و آب نیست ولی کیفیت خوبی دارد . اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد حداقل خواهد بود . چند نکته درباره نحوه نگهداری و استفاده از هارد دیسکهای اکسترنال را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
WD Blue حداکثر یکترابایتی هست و منطقیتر این هست که با مدلهای یکترابایتی Seagate 7200.14 مقایسه بشود . با توجه به تستهای ضمیمه شده میتوان گفت که هارد دیسک Seagate ST1000DM003 عملکرد بهتری در مقایسه با هارد دیسک WD WD10EZEX دارد . دقت کنید که این هارد دیسکها در شرایط یکسان و روی یک سیستم که مشخصات آن تغییر نکرده تست نشده اند و در نتیجه احتمال تحت تاثیر قرار گرفتن عملکرد این هارد دیسکها به خاطر مشخصات متفاوت سیستمها وجود دارد.
محتوای مخفی: ST1000DM003
محتوای مخفی: WD10EZEX
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی متشکرم. خودم هم در ابتدا نظرم روی همین مدلی بود که شما اشاره فرمودید ولی گفتم چون واسه ارشیو میخوام ترجیحا ضد ضربه و اب باشه بهتره و ریسک از دست دادن اطلاعاتم پایین میاد واسه همین این مورد رو صرف نظر کردم . به نظر جنابعالی هارد Adata DashDrive Durable HD710 و یا Silicon Power Armor A80 میتونه ضمن مقاوم بودن در برابر ضربه از نظر سرعت انتقال و ... گزینه های مناسبی باشن؟
با سپاس فراوان
Last edited by ali_ab; 13-06-2014 at 17:46.
تفاوت چشمگیری از نظر سرعت ترانسفر دیتا در مقایسه با دیگر مدلهای پرتابل موجود در بازار ندارند . برای ضد ضربه و آب مدلهایی که نوشتید گزینه مناسبی بنظر میرسند ولی از آنجائی که اطلاعات برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم مثل یک مدل معمولی نگهداری و استفاده کنید .
ممنونم از توجه و راهنمایی شما . فرموده شما رو متوجه نشدم . منظورتون اینه که اطلاعات رو روی دی وی دی رایت کنم؟
با سپاس فراوان
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)