برزیل با گل سوم و بازی خوبش نشون داد که داوری هیچ تاثیری نداشت و با قدرت خودش بازی رو تموم کرد. آفرین به اسکولاری..![]()
Brazil
Croatia
Mexico
Cameron
برزیل با گل سوم و بازی خوبش نشون داد که داوری هیچ تاثیری نداشت و با قدرت خودش بازی رو تموم کرد. آفرین به اسکولاری..![]()
بازی متوسط رو به خوبی بود.. نیمه اول کلا بهتر بود و البته اواخر نیمه دوم. پنالتی هم اشتباه بود.
به نظرم با این بازی ای که از برزیل دیدیم، نمیشه خیلی به قطعیت گفت برزیل بعد از صعود از گروه، تا فینال میره. من فقط بازی عالی اسکار و فرصت طلبی نیمار و دفاع جانانه لوئیز رو تو برزیل شاخص دیدم. هالک، فرد، پائولینو، گوستاوو و... خیلی آماده نبودن.
داوری هم اصلا جالب نبود.
.
+
خوشبختانه تفاضل +2 بود و من هم تو پیشبینی پی سی و هم در پیشبینی برنامه 2014 تونستم امتیاز خوبی بگیرم.حدس من برد 2-0 بود که خوب 3-1 هم بد نیست!
![]()
یعنی من جای نیشی بودم میرفتم هاراگیری میکردم
کلا با کمکداوراش آبروی آسیا رو بردن
نمايش اسكار فراتر از اسكار بودرونالدويي گل زد!
برزيل لياقت برد رو داشت و برد. بازي دفاعي محض آخر و عاقبتش ميشه اين!
![]()
داور يك افسايد اشتباه گرفت به ضرر برزيل پنالتي روي فرد هم كمي سختگيرانه به نظر مي رسيد در حال كه تو اون شرايط هر عملي خطا بايد باشه كه شد!
اگه اون برخورد زانوي الوز به پاي اوليچ رو پنالتي مي گرفت فراتر از سختگيري ميشد!
ضمنا روي سزار هم صد در صد خطا انجام شد. نيمار هم عالي بود ولي پنالتيش شانس آورد رفت تو گل!!![]()
نیشی مورا گند زداگه فغانی داور بود عمرآ اینو پنالتی میگرفت !
نمایش برزیل هم واسه شروع خوب بود .. تیمای قهرمان جام جهانی معمولآ کوبنده شروع نمیکنن و بازی به بازی بهتر میشن
باید دو بازی بعدی برزیل رو هم دید تا فهمید چقدر شانس قهرمانی دارن
بهترین بازیکن برزیل داور بود
به نظر من کرواسی خیلی خوب بازی کرد .. یه جاهایی تقریباً با برزیل قدم به قدم میشد اما فکر کنم تاکتیک بازی برزیل خیلی بهتر از کرواسی بود.
با وجود نیمار که همه جای زمین دیده میشد ، میشد حدس زد که تو بازی اون قدرت خودش رو نشون میده
در کل به نظرم بازی خیلی خوبی بود و با اینکه برزیل با اختلاف 2 امتیاز برنده شد اما کرواسی هم خوب تونست خودش رو نشون بده!
نیمه دوم برزیل خیلی بد بازی کرد. غیر از یه موقعیت هم چیزی نداشت.کرواسی بعد پنالتی کلا فرو ریخت.دروازبان کرواسیم افتضاحه پنالتی رو کافی بود مشت کنه !!
Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
و اینکه برزیل عمرا قهرمان شه مگه اینکه همه بازیاشو بدن نیشی مورا
Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
جام جهانی که با این اشتباه بزرگ داوری شروع بشه معلوم نیست آخرش کی قهرمان میشه
در کل نتیجه عادلانه مساوی بود
گل اول نیمار که شانسی بود میخواست با رو پا چپ شوت سرکش بزنه ولی پاش نگرفت شانسی رفت کنج دروازه
گل دوم که اصلا پنالتی نبود
گل سوم هم خطا بود
یعنی خاک بر سر داور منو یاد جام جهانی 2002 انداخت که کره با ناداوری پرتغال و ایتالیا و اسپانیا رو برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)