از نظر من رتبه 1 بازي portal 2 بود و رتبه 2 بازي dark souls (البته اگه گرافيك تكنيكي dark souls مشكل نداشت ميرفت رتبه 1)
ولي مساله اينه كه هيچوقت بايد و فكتي واسه اينجور مسايل وجود نداره و سليقه نقش مهمي داره
.
از نظر من رتبه 1 بازي portal 2 بود و رتبه 2 بازي dark souls (البته اگه گرافيك تكنيكي dark souls مشكل نداشت ميرفت رتبه 1)
ولي مساله اينه كه هيچوقت بايد و فكتي واسه اينجور مسايل وجود نداره و سليقه نقش مهمي داره
.
اين چيزا هميشه سليقگي هست.هر كي يه برداشت از بازي برتر داره.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
این تاپیک خیلی دیر رویت شد
به نظرم در کل انتخاب هاش بد نبود به خصوص رتبه دوم خیلی گزینه مناسبی بودش و من فکر نمی کردم اونو از این همه بازی بزرگ بالاتر قرار بده یعنی همش یه حسی داشتم که IGN بیشتر سونی رو دوس داره و کلا رتبه اول تا پنجم برای اونه
ولی خب اونا هم حتما چندین منتقد دارن با سلیقه های مختلف که نظر جمعی مهمه که چیه
در کل با چینش بعضی از بازی ها موافق نیستم به خصوص از بازی 100 تا 21 ولی بازی های 1 تا 20 اکثرشون خوب انتخاب شدن
توی لیست هر سایتی هم بالاخره به یه سری بازی بزرگ زیاد بها داده نمیشه برعکس یه سری بازی هم بیشتر از ارزشون بها داده میشه
برای مثال توی این لیست یه نمونه که می تونم بگم اینه که جایگاه کلا سری هیلو توی این لیست خیلی خوب نیست و حتی هیلو ریچ که یکی از بهترین نسخه های این سری بودش اصلا توی این لیست دیده نمیشه! متال گیر 4 هم همین شرایط رو داره ولی در مقابل به یه بازی مثل Wii Sports هم دیگه خیلی حال داده شده که فکر کنم همین سایت IGN خودش بهش امتیاز 7.5 رو داده بوده!
الان اي ٣ انتخاب شد بازياش؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
خیلی چرته از چرت چرت تره...پس مافیا 2 کو...نگاه بلک فلگ و تامب رایدر و بایوشاک و فیفا و...کجان هه خیلی مسخره بازی بود ....من فقط گیم اسپات رو قبول دارم![]()
من به جایگاه مس افکت اعتراض دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)