این خودش یه تکنیک مخصوصه
وقتی داری گذشته ها ر وبه خاطر میاری دیگه بک گراند تو خاطراتت متحرک نیست!
گاهی هم پیش میاد کل تصویر سیاه سفیده و فقط یه پنجره اتاق رو رنگی نگه داشتن ، این به زیبایی کار کمک می کنه!
این خودش یه تکنیک مخصوصه
وقتی داری گذشته ها ر وبه خاطر میاری دیگه بک گراند تو خاطراتت متحرک نیست!
گاهی هم پیش میاد کل تصویر سیاه سفیده و فقط یه پنجره اتاق رو رنگی نگه داشتن ، این به زیبایی کار کمک می کنه!
سلام
وای این سری علوی هم تام شد..
صحنه اخری که واقعا بی نظیر بود
"من همیشه توی کارم جدی هستم"
دیگه بهتر از این نمی شد اخر یک سریال را تمام کرد
این سمیرا سیح که بازی لوس و بیمزه ای داشت دیالوگهای اون هم که مثل زنی بود در همین سالها
نه مال 50 و60 سال پیش..
در کل به نظرم متوسط گهگاه رو به ضعیف بود این سریال
وای من ندیدم اونم قسمت آخرشو! تکرارش کیه؟ به خاطر اشک ها و لبخندهای بی مزه ساعتشو تغییر دادن نشد ببینم!
با این حرفش کاملاً موافق هستم :
در كارآگاه علوي 3، «يوسف مراديان» كارآگاه ميشود
نجفي در ادامه پيرامون بازي «يوسف مراديان» بازيگر نقش كارآگاه صمدي نيز گفت: اين شخصيت به جاي خود نشسته خوب فهميد رلش چيست و جواب داد.
وي ادامه داد: يوسف مراديان بازيگر بسيار خوبي است و من خوشحالم كه با ايشان آشنا شد
با يوسف مراديان بازيگر سريال کارآگاه علوي
جذابيت و ماندگاري نقش در سريالهاي تاريخي
با حضور در کلاسهای بازیگری توانست استعدادهای خود را در این زمینه کشف کند و برای نخستین بار در سال 75 با بازی در فیلم لاکپشت (علیشاه حاتمی) پا به عرصه تصویر گذاشت. یوسف مرادیان در سینما بیشتر در کارهای تجاری ظاهر شده است و در تلویزیون در کارهایی مانند مردان آنجلس، چهل سرباز و... حضور پیدا کرده است. با او به بهانه بازی در سریال کارآگاه علوی گفتگو کردیم. او از این تجربه به عنوان یکی از متفاوتترین کارهایش یاد کرد.
چه انگیزهای باعث شد که پس از کسب تجربههایتان در سینما مقابل دوربین تلویزیون ظاهر شوید چرا که بیشتر شما را به عنوان یک بازیگر سینمایی میشناسند؟
فضای کار در تلویزیون طی این سالها به مراتب خیلی نسبت به قبل فرق کرده است ضمن اینکه بزرگان سینما به نوعی به سمت تلویزیون آمدهاند و کارهای درخشانی هم به معرض نمایش گذاشتهاند. بنابراین من هم خواستم فضای تلویزیون را آن هم باتوجه به طیف وسیع مخاطبانش امتحان کنم. بنابراین اگر کار خوبی در تلویزیون پیشنهاد شود حتما میپذیرم و اساسا معتقدم که بازیگر در تلویزیون خیلی راحتتر میتواند به نقطه ضعف خود پی ببرد. چرا که خیلی بیشتر از سینما مورد قضاوت مردم قرار میگیرد.
کارهایتان را بر چه اساسی انتخاب میکنید؟
در وهله اول باید آن پیشنهاد طوری باشد که من را به طرف خود جذب کند، هر کاری از دیدگاه من دو وجه دارد؛ 1 کارگردان 2 فیلمنامه اگر قصه طوری نوشته شده باشد که بتوانم با کاراکترهای آن ارتباط برقرار کنم حتما آن کار را میپذیرم.
چرا اکثر بازیگران فیلمنامه برایشان اهمیت دارد؟ در صورتی که ممکن است یک قصه خوب توسط کارگردان خراب شود؟
ببینید زیباترین اتفاق زمانی میافتد که قصه در حال نوشتن است. وقتی قصه درست نوشته شده باشد، قطعا بازیگر یک کلیدهایی در آن پیدا میکند تا راحتتر و نزدیکتر به نقش برسد. در غیر این صورت بازیگر دچار مشکل میشود.
پس نقش کارگردان چه میشود؟
کارگردان تنها بازی بازیگر را رتوش میکند و احساسات او را به کنترل خود در میآورد. بنابراین نقش اصلی را فیلمنامه ایفا میکند و در فیلمنامه خوب است که نقش خوب هم پیدا میشود.
ولی خیلی از هنرمندان در حال حاضر از فیلمنامهها گلایهمند هستند؟
ای کاش به همان اندازه که به یک سری مسائل بهای مادی داده میشود، برای فیلمنامههای موثر و درست، هزینه صرف میشد. ای کاش به افرادی که توانایی نوشتن فیلمنامه خوب را دارند فرصت میدادیم تا این قدر دچار قصههای کلیشهای نمیشدیم. معتقدم اگر در این مورد سرمایهگذاری کنیم قطعا جواب مثبتی هم خواهیم گرفت. اگر در سینما یا تلویزیون بازی خوبی را از کسی میبینید، این اتفاق نشات گرفته از سناریو است. این سناریو است که نقش را در اختیار بازیگر قرار داده است.
کدام یک از نقشهایتان تا به حال این ویژگی را داشتهاند؟
در نسخه سینمایی، فیلم شاهزاده ایرانی، نقشی داشتم که این ویژگی را داشت. همینطور در فیلم غزل خیلی راحت توانستم به نقشم نزدیک شوم.
از حضورتان در سریال کارآگاه علوی بگویید.
از طرف خود آقای هدایت (کارگردان) به این کار دعوت شدم. بعد از دیداری که با هم داشتیم ایشان از من خواستند فیلمنامه را بخوانم و بعد از خواندن فیلمنامه از قصههای این کار خوشم آمد و مشخص بود که قصهها سر حوصله نوشته شدهاند. بنابراین پذیرفتم که ایفاگر نقشی در این کار باشم.
قبلا کارآگاه علوی (1) را دیده بودید؟
بله. خیلی هم از آن کار خوشم میآمد و احساس میکنم تمامی این قصهها، قصههای سرزمین خود ما است و کپیبرداری نیست. به هر حال ارتباط خوبی با کلیت کار داشتم و شخصیتهای آن برایم بیگانه نبودند.
اساسا فکر میکنید مخاطب تلویزیون چقدر با قصهها و مجموعههای کارآگاهی و پلیسی میتواند ارتباط برقرار کند؟
اکثر مردم از ماجراهای پلیسی خوششان میآید و آنها را دنبال میکنند و حتی در حل بعضی از معماها پیشقدم میشوند. به هر حال هر انسانی یک شم پلیسی دارد. من هم شخصا علاقهمند هستم و لذت میبرم.
فکر میکنید قصههای کارآگاه علوی 2، آن جذابیت پلیسی را داراست؟
چون خودم در این کار حضور داشتم نمیتوانم قضاوت درستی داشته باشم، اما فکر میکنم پیچیدگیهای لازم را داشت.
احمد نجفی پارتنر اصلی شما در این مجموعه است. بازی در کنار ایشان چگونه تجربهای بود؟
بسیار لذتبخش بود و همینطور تاثیرگذار. احمد نجفی جدیت زیادی در کارش دارد و این جدیت در بهتر به تصویر کشیدن نقش اثر زیادی داشت. بههر حال خیلی چیزها از ایشان آموختم. نکاتی که در هیچ کتابی یا دانشگاهی نخوانده بودم. چرا که بیشتر این نکات تجربی بودند.
برای بازی در این مجموعه تمرین خاصی هم داشتید؟
چون قبلا هم یک کار پلیسی بازی کرده بودم با فضای این کارها آشنا بودم. بنابراین برایم کار دشواری نبود و تمرین خاصی هم نداشتم.
به نظر شما، کارآگاه علوی 1 موفقتر بود یا سری دوم آن؟
به نظرم هر دو قسمت مخاطبان خاص خود را داشته است. شاید به این دلیل که قصهها، متعلق به سرزمین خودمان است و کاراکترها جدای از این سرزمین نیستند.
چرا در تلویزیون بیشتر در کارهای تاریخی ظاهر میشوید؟
به نظرم ژانر تاریخی، یکی از ژانرهای ماندگار عرصه نمایش است و بیشتر هم در ذهنها باقی میمانند. مثل سریال هزاردستان، امیرکبیر، روزی روزگاری و ... به هر حال از حضورم در این نوع کارها لذت خاصی میبرم.
پس صرفا به خاطر ماندگاری این آثار، در آنها حضور پیدا میکنید؟
بههر حال ماندگاری یک اثر بسیار دلنشین و دوستداشتنی است؛ البته بازی به جای افرادی که نقشی در تاریخ داشتهاند هم مساله دیگری است که برایم جالب و جذاب است.
اما بازی در کارهای تاریخی همانقدر که جذاب هستند بسیار هم دشوارند.
بله. قطعا همینطور است، اما وقتی به نتیجه کار فکر میکنم راحت میتوانم سختیها را تحمل کنم.
چه کارهایی را در نوبت پخش یا اکران دارید؟
فیلمهای شاهزاده ایرانی، سینه سرخ و سوگند هنوز اکران نشدهاند. تلهفیلم هستی نیز در نوبت پخش است. همینطور سریال گلریزان مدتی است که قرار است به روی آنتن برود، اما متاسفانه تا به امروز این امر میسر نشده است.
میشود گفت بازی در سریال کارآگاه علوی برای شما یک برگ برنده است؟
بله. چون همکاری در کنار آقای حسن هدایت و همینطور احمدنجفی تجربه بینظیری برای من بود.
محبوبه ریاستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)