جواب:
1- بله . این قابلیت رو داره.
2- خیر. باطل نمیشه
جواب:
1- بله . این قابلیت رو داره.
2- خیر. باطل نمیشه
من Y510P دارم
هم Full HD ـه ، هم SSD داره ، هم DVD/RW ـش درمی آد و چیزای دیگه می ره توش
Backlight ـه قرمز ـش اصلاً تو ذوق نمی زنه !!! ( این جمله رو به دل نگیرید ، در جواب بعضی دوستان ـهاینجور چیز ها دیگه سلیقه ای هستند )
کارم : مهندسی ( من جمله خیلی چیزا ، Matlab و Visual Studio و ... ) + فیلم ( رندر ، ویرایش و ... ) + بازی + ...
مشکلاتی که دوستان به درستی گفته بودند : الکتریسیته ساکن ، به دلیل سخت افزار قوی و مناسب نباید ازش انتظار ظرافت و سبکی ، سنگین و ابعاد نسبتاً بزرگ ! ( اگه چیز دیگه ای دیدم ، همین جا بیان می کنم )
مشکلاتی که دوستان به اشتباه گفته بودند : من ندیدم داغ کنه ، مخصوصاً دوستانی که رندر می کنن باید بدونن ، 6 ساعت یه زمان خیلی زود واسه رندر محسوب می شه () که من اصلاً مشکلی ندارم ! کیفیت تصویرش که گفته می شه ضعیفه ، حتی می تونم بگم فوق العادس ! ( و به یه فیلمباز پیشنهاد می شه ! در این حد ! ) ( البته دوستانمون راجع به نسخه ی غیر HD ـش می گفتند ) ! سرعت لپ تاپ کاملاً راضی کنندس ، مخصوصاً اگه همه چیزش رو خودتون دست بگیرین ، 8 گیگ SSD داره ، مثلاً خودم Startup ها و چند تا چیز دیگه رو انداختم روش ، اینکار باعث می شه سرعت دستگاه واقعاً عالی باشه و ...
در هر حال این تاپیک فقط مقایسه ی 2 تا لپ تاپ بوده ، لپ تاپ ، مثل هر وسیله ی دیگه ای ، کاملاً به خواسته ها و کار های شخص مربوط می شه !
اگه کار هایی انجام می دید مثل : برنامه نویسی ، تماشای فیلم ، خوندن کمیک ، ویرایش فیلم ( 3 مورد قبلی اشاره به کیفیت صفحه ) و به صورت جزیی بازی ! Y510P بهتون پیشنهاد می شه
اما اگه بازی رو حرفه ای تر انجام می دید بدون شک GE60 ! یه جورایی لپ تاپ گیمینگ ـیی ـه که واسه کارای دیگه هم آمادگی داره ! نه مثل بقیه ی گیمینگ ها 6 کیلوئهنه به اون اندازه زشته
( شوخی ! ظاهر خوبی داره ! )
با تشکر
مشکل الکتریسیته ساکن ، مشکل لب تاپ نیست بلکه مشکل اکثر ساختمون های ماست که متری خداتومنه اما پریز هاش سوراخ ارت (زمین) نداره ! واسه همینه که سر دوشاخه برق لب تاپ ها سه شاخه ست که یکیش واسه ارت هستش تا مشکل الکتریسیته ساکن پیش نیاد.
لنوو فول اچ دی! پیدا کردم یارو گفت 3660 گفتم اگه اینقدر بخوام بدم که میرم ge60 2oe می گیرم فکر کنم 3750 هم پیدا بشه.هم 4800mq هست هم 765gtx که نسبت به 4700mq ,750gt یا 755gt که لنوو میده بهتره.
اما در کل رم بیشتر داره که اونم فکر نکنم اونقدر مهم باشه چون رم رو میشه بعداً اضافه کرد اما cpu یا گرافیک !+ سبک تر بودن msi هم در نظر بگیرین و اینکه کیف و موس داره (یک سوال قیمت کیف و موس که ماتریس میده چنده)
در کل موندم بین ایسوس و ام اس ای اما قیمت ام اس ای کمتره عوضش کلفت تره. امروز فردا اگه نگیرم میفته توی وسواس دیگه گندش در میاد.
راستی از کجا برم بخرم بهتره قیمت(توی تهران). توی اینترنت یک جا دیدم 3750 زده بود ام اس ای رو.
msi رو از فروشگاه های ماتریس با تابلو سردر مغازه ماتریس و msi بگیر و همشون قیمت یکسان و گارانتی اصلی ماتریس دارند. تو تهران همه پاساژهای کامپیوتر مثل پایتخت ، رضا ، ایران و ... فروشگاه های ماتریس وجود دارند. قیمت رو هم قبلش میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنی هرجند الان سایت زده ناموجود! که معلومه احتمالا دارند میرن تو کار سری بعدی ظرف چند ماه آینده. اما فروشگاه ها معمولا موجود دارند.
کیف اشانتیون خیلی مالی نیست اما موس اشانتیونش کیفیت خوبی داره. جمعا فکر کنم یه 70 - 80 تومنی بی ارزند.
الان داغون ترین کیف دیگه زیر 70-80 گیر نمیاد. موسش هم 30 تومنی فک کنم بیارزه. هر چند باز شدش رو ندیدم من
سلام دوست عزیز
تو کدوم مدلشو خریدی اخه دو مدله یکیش هم cpu و هم گرافیکش بهتره و تقریبا 800 تومان هم گرونتره منظورم msi ge60 2oeهست تو الان اینو خریدی یا اینیکی روmsi ge60 2oc خب مشخصات این دوممی
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
لپ تاپ اول هم msi ge 60 2oe مشخصاتش اینه
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4800MQ 2.70GHz up to 3.70 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
و تو کدام شهر خریدی و چند خریدی اخه تو بانه نمونده هر جا مییرم میگن نداریم
بانه ک بورس لپتاب نیست، باشه هم هم قیمت داخل در میاد. اختلاف قیمت هم 400 هست. 3.840 اون یکی مدل هم 3.470
خب نگفتی کجا خریدی عزیز
لطفا ادرس دقیق فروشگاه و پاساژو بده اشنا دارم تهران برام میخرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)