تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 918 از 1049 اولاول ... 4188188689089149159169179189199209219229289681018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,171 به 9,180 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست ارجمند میتونی این چند اصطلاح رو برام توضیح بدی چون در گفتار دوستان دیگه زیاد میخونم:
    1- فوروارد شدن صدا
    2- صدای جیغ
    3- صدای اموشنال
    4- باس کیپ
    5- باس عمیق و جلو

فکر میکنید که بشه در آینده به جای استفاده از سیم، با کابل اچ دی ام آی بلندگو رو به آمپ متصل کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست ارجمند میتونی این چند اصطلاح رو برام توضیح بدی چون در گفتار دوستان دیگه زیاد میخونم:
    1- فوروارد شدن صدا
    2- صدای جیغ
    3- صدای اموشنال
    4- باس کیپ
    5- باس عمیق و جلو

فکر میکنید که بشه در آینده به جای استفاده از سیم، با کابل اچ دی ام آی بلندگو رو به آمپ متصل کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"صدای جیغ" که در توصف صدا اصلاحاً بهش صدای برایت یا raspy و گاهی tiresome میگن، در واقع صدایی هست که در محدوده فرکانس های بالا (میانی به بالا) دارای شدت بیش از حد معمول باشه و صدا جیغ و گوش خراش بشه
    صدای اموشنال که مشخصه یعنی "صدای احساسی"
    باس (بیس) کیپ یعنی صدا در محدوده فرکانسی های پایین دارای کنترل باشه و ایمپکت و ضربه ووفر کنترل شده باشه و صدا ول و booooomy به گوش نرسه
    عقب و جلو بودن مثل همون فورارد یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن هست فقط در محدوده فرکانس های پایین. فرقی نداره کدوم بخش اسپکتروم صوتی باشه.
    در مورد HDMI اطلاعاتی ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"صدای جیغ" که در توصف صدا اصلاحاً بهش صدای برایت یا raspy و گاهی tiresome میگن، در واقع صدایی هست که در محدوده فرکانس های بالا (میانی به بالا) دارای شدت بیش از حد معمول باشه و صدا جیغ و گوش خراش بشه
    صدای اموشنال که مشخصه یعنی "صدای احساسی"
    باس (بیس) کیپ یعنی صدا در محدوده فرکانسی های پایین دارای کنترل باشه و ایمپکت و ضربه ووفر کنترل شده باشه و صدا ول و booooomy به گوش نرسه
    عقب و جلو بودن مثل همون فورارد یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن هست فقط در محدوده فرکانس های پایین. فرقی نداره کدوم بخش اسپکتروم صوتی باشه.
    در مورد HDMI اطلاعاتی ندارم.

داداش در مورد سیستم های جدید سونی اطلاعاتی دارید؟ مثل shake 7 با قدرت بی نظیر 2850 وات rms و ساب های 15 اینچ غول پیکر
    ارزش خرید و قیمت 3600 را دارد؟
    کلا سیستم های سونی چه طورند؟
    Last edited by farzadiii; 04-06-2014 at 03:03.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش در مورد سیستم های جدید سونی اطلاعاتی دارید؟ مثل shake 7 با قدرت بی نظیر 2850 وات rms و ساب های 15 اینچ غول پیکر
    ارزش خرید و قیمت 3600 را دارد؟
    کلا سیستم های سونی چه طورند؟
    در همین حد اطلاعات دارم که بگم فقط بدرد سر و صدا راه انداختن میخورن. اصلا اونقدر برام بی ارزشه که حتی دنبال کسب اطلاعات بیشتر نیستم در موردشون. من زیر 5 وات موسیقی گوش میدم و اصلا نه در اون حد که نیاز به چند هزار وات توان باشه. البته اون توانی که روی این محصولات تجاری بی ارزش نوشته میشه 2-3 هزار وات، اون در واقع توان واقعی نیست.
    اگر میخواید موسیقی جدی گوش کنید، دنبال این محصولات نباشید. یه سیستم مینی های فای لذت شنیداری خیلی بیشتری بهتون میده.

داره خودمونی میشه rghanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من یک تلویزیون سامسونگ ال ای دی 47 و یک ----- ایکس کروز دارم...تلوزیون full hd هست و یو ای اس بی خوان اون اکثر فرمتها و زیرنویسها از جمله srt رو ساپورت می کنه....فقط کیفیت صدا معمولیه می خوام تقویتش کنم...که موزیک ویدئوهایی که از ----- پخش می شه با کیفیت صدای خوب پخش بشن....ضمنا تلویزیون خروجی اپیتکال با پشتبانی 5.1 کانال داره ...و ----- خروجی اپتیکال نداره....حالا برای تقویت صدا برای یک اتاق نشیمن 60 متری شما چی پیشنهاد میدید....قیمت هم زیر یک میلیون باشه....خودم با خواندن مطالب فروم...به این نیجه رسیدم دوتا بلندگو با یک آمپلی فایر denon بگیرم جواب میده....لطفا راهنمایی کنید....و پیشنهاد بدید......ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من یک تلویزیون سامسونگ ال ای دی 47 و یک ----- ایکس کروز دارم...تلوزیون full hd هست و یو ای اس بی خوان اون اکثر فرمتها و زیرنویسها از جمله srt رو ساپورت می کنه....فقط کیفیت صدا معمولیه می خوام تقویتش کنم...که موزیک ویدئوهایی که از ----- پخش می شه با کیفیت صدای خوب پخش بشن....ضمنا تلویزیون خروجی اپیتکال با پشتبانی 5.1 کانال داره ...و ----- خروجی اپتیکال نداره....حالا برای تقویت صدا برای یک اتاق نشیمن 60 متری شما چی پیشنهاد میدید....قیمت هم زیر یک میلیون باشه....خودم با خواندن مطالب فروم...به این نیجه رسیدم دوتا بلندگو با یک آمپلی فایر denon بگیرم جواب میده....لطفا راهنمایی کنید....و پیشنهاد بدید......ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته الان فهمیدم رسیورم • Optical Output for Digital Audio (SPDIF)
    داره....
    کیفیتش هم اینه:
    OPTIC: AC-3 Dolby Digital (SPDIF)
    Audio Decoding: Dolby Digital, MPEG-1 Layer 1,2 and 3
    Audio Mode: Streo/Joint stereo/Mono, Dolby AC-3
    Sampling Rate: 32KHz, 44.1KHz and 48KHz
    Last edited by rghanei; 04-06-2014 at 18:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در همین حد اطلاعات دارم که بگم فقط بدرد سر و صدا راه انداختن میخورن. اصلا اونقدر برام بی ارزشه که حتی دنبال کسب اطلاعات بیشتر نیستم در موردشون. من زیر 5 وات موسیقی گوش میدم و اصلا نه در اون حد که نیاز به چند هزار وات توان باشه. البته اون توانی که روی این محصولات تجاری بی ارزش نوشته میشه 2-3 هزار وات، اون در واقع توان واقعی نیست.
    اگر میخواید موسیقی جدی گوش کنید، دنبال این محصولات نباشید. یه سیستم مینی های فای لذت شنیداری خیلی بیشتری بهتون میده.
    داداش من تا اینجا باهاتون موافق بودم اما این که با یک سیستم 5 واتی بشه موزیک گوش کرد اونم موسیقی های خارجی و امروزی که همش بیس دار هستند اصلا نمیشه با سیستم
    5 واتی گوش کرد
    تمام لذت موسیقی به باس پر طنین و سنگین هست
    که اونم فقط استادش سونی هست
    همون سیستم تجاری که شما می گی بدرد نمی خوره راحت مراسم عروسی را راه می اندازه
    من دنبال باس بی نهایت قوی و سنگین هستم که روانیم کنه اون موقعه شما می گی سیستم 5 واتی خوبه همون سیستم 5 واتی بدرد اهنگ های قدیمی داریوش هم نمی خوره

در ضمن وات rms یک وات حقیقی هست عزیز و بر اساس تست هایی که از قدرت و توانش می گیرند با یک دستگاه مخصوص وات rms را اعلام می کنند
    اون وات pmpo هست که واقعی نیست عزیز
    شما هم انگار خیلی در مورد قدرت و وات چیزی نمی دونید
    Last edited by farzadiii; 05-06-2014 at 03:28.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش من تا اینجا باهاتون موافق بودم اما این که با یک سیستم 5 واتی بشه موزیک گوش کرد اونم موسیقی های خارجی و امروزی که همش بیس دار هستند اصلا نمیشه با سیستم
    5 واتی گوش کرد
    من دنبال باس بی نهایت قوی و سنگین هستم که روانیم کنه اون موقعه شما می گی سیستم 5 واتی خوبه همون سیستم 5 واتی بدرد اهنگ های قدیمی داریوش هم نمی خوره

در ضمن وات rms یک وات حقیقی هست عزیز و بر اساس تست هایی که از قدرت و توانش می گیرند با یک دستگاه مخصوص وات rms را اعلام می کنند
    Last edited by farzadiii; 05-06-2014 at 03:30.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

5 واتی گوش کرد

شما کلاً تو یه وادی دیگه سیر میکنید و مطمئنا یه صدای واقعی تا بحال نشنیدید قضیه شاخص راندمان اسپیکر و تناسب با توان آمپلیفایر هم احتمالا چیزی در موردش نمی دونید. این قضیه استاد بودن سونی و ... هم شوخی جالبیه. شما برای همون مراسم عروسی سونی بخرید با بیس سنگین و عمق و حالشو ببرید. هر وقت هم متوجه شدید یه سیستم صوتی های-فیدلیتی و های-اند یعنی چی، اونوقت میتونیم با هم تبادل نظر کنیم ولی در مورد سیستم های تجاری من علاقه ای بهش ندارم ولی تا اینجا که کمی با علاقمندی شما آشنا شدم، تصور میکنم اگه یکی دو جفت اسپیکر سروین وگا بخرید، راضیتون میکنه. نمیتونم سیستم بهتری توصیه کنم بهتون چون این توصیه برای شخصی که گوشش با صدا آشنا نیست، در واقع هدر دادن پول اون شخصه چون به هرحال تفاوت رو احساس نمیکنه. چه به یه سیستم مطلقاً بی ارزش سونی با جعبه های پلاستیکی گوش بده، چه به یه سیستم های اند 100 هزار دلاری به هرحال درک سماعی اون شخص محدوده.

11. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •