تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1508 از 2365 اولاول ... 50810081408145814981504150515061507150815091510151115121518155816082008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,071 به 15,080 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه hardwaree's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    راستش امروز سیستمم رو بستم
    پخش 3650
    باند 690
    آمپلی فایر 5602
    خداییش صداش محشره ینی محشر بود قبل اینکه من دستکاریشون کنم
    اون دوستانی هم که میگن 690 خوب نیست فک کنم مال آمپلی فایر شون آمپلی فایر 5602 150 وات بهش میده و زرت باند رو میکشه بیرون
    حالا من یه کار کردم
    راستش افتادم تو تنظیمات اکولایزرش و کلا صداش ریخته بهم آخه صداش عالی بود ولی خلاصه یه کم کنجکاوی تنظیمات رو ریست کردم
    حالا باسش خیلی کم شده نمیدونم چیکار کنم؟ میشه تنظیمات اکولایزرش رو بهم بگین ممنون میشم
    کسی جواب مارو نداره بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کسی جواب مارو نداره بده؟
    عزیز اکولایزر رو بزار روی فلت یا نچرال و با لودنس و بیس بوست بازی کن ببین چطور میشه در ضمن دو تا تنظیم بوده که آقا حمید برا پخشتون بهتون گفتن در صفحات قبل اونا رو هم اجرا کن چون باعث میشه یه مقداری جیغ بودن صدای پخشت گرفته بشه و اگه بازم بیس راضیت نکرد میتونی فرکانس های زیر 150 هرتز رو از طریق اکولایزر تقویت کنی یا اگه بازم نشد بیس بوست آمپلی فایر رو بزار روی شیش دسیبل

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

3. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تو سایت کنوود دیدم به نرم افزار مخصوص اندروید ارائه داده
    این چیه؟
    سلام
    دوستان کسی نمی دونه؟

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی نمی دونه؟
    دوستِ عزیز این برنامه به احتمال زیاد برای مدل های بالای کنوود هست.فکر نکنم واسه156 باشه.

6. این کاربر از Kingdom of heaven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان خیلی ببخشید اگه سوالم روی جای مناسبی نپرسیدم
    راستش من به دنبال کامپ mtx rts652 میگردم
    دوستان اگه آدرس نمایندگی یا شماره فروشگاهی رو که بتونم این کامپو گیر بیارم دارن ، لطفن پخ کنن
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پخش رو X400 با 350 تومن و اسپیکر هم آلپاین spg-69c3 با قیمت 270 تومن تهیه نمائید.
    حالا یکم قیمت بالا پایین بشه میتونم تامین کنم. پولم به آمپیلی نمیرسه مثلا اسپیکر 6975v2 بهتر نیست؟
    بعد یه سوال دیگه. پخش، غیر از تعداد خروجی چه چیزاییش تو کیفیت صدا تاثیر داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستِ عزیز این برنامه به احتمال زیاد برای مدل های بالای کنوود هست.فکر نکنم واسه156 باشه.
    سلام
    دوستان کسی نمی دونه؟
    اون نرم افزار رو من دارمش روی 8019 که جواب نداد باید تست کنید ببینید روی پخش شما جواب میده یا نه. چیز خاصی نیست یه پلیر معمولیه هیچ تنظیم خاصی هم نداره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

10. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام عکسها رو دیدم.کلا باکسهای لوله ای درشون از ساب ووفرهای مرغوب استفاده نمیشه.ولی اگر جنس صداش رو میپسندی بگیر.من صدای باکسهای جی بی ال رو شنیدم ولی ساند رو خیر. در مورد پروتکت به سوالهای حسین عزیز پاسخ دهید.آمپتون زیر بار سنگسن هست و در اثر گرمای بالا و عدم توانائیه دفع گرما توسط هیت سینک برای جلو گیری از صدمه دیدن پروتکت کرده. پخشتون فکر کنم 4 ولت باشه. تو منوال پخشتون قسمت مشخصات میزان ولتاژ خروجی رو زده. Pre Amp ش ببینید چقدره؟ خواهش میکنم. برند هرتز متاسفانه تقلبیش بسیار زیاده.ولی اگر از شرکت تهیه میکنید سریه های انرژی به بالا ش رو انتخاب نمائید. سریه انرژی و دایچی رو اصلا فکرشم نکنید. آمپ HDP4 هم آمپ خوبیه ولی حیف که کلاس D هست. بیشتر برای درایو کردن ساب ووفر مناسبه. 8019 حدود 700 هست اگر مایل بودید میتونم براتون تهیه کنم. بله میتونید در استیج جلو از اسپیکر سبک که نیاز به آمپلیفایر نداشته باشه بهره ببرید و همون ایده ای که دارید رو اجرا نمائید. هیچ تفاوتی درشون تیست جز تغییر شیب کات آف. هر دو 12dB/oct هستند.در کراس اوورهای داخل باکس اغلب امکان تغییر شیب مثلا از 12 به 6 یا از 12 به 18 هست. همچنین امکان تغییر در فرکانس تیوترها نیز هست. که از طریق یک کلید که در داخل باکس کراس اوور تعبیه شده میتونیم منیزان dB تیوتر رو به +3 و یا -3 دسیبل افزایش(کاهش) دهیم. در کراس اوورهای خطی مثل Mx 165 برای اینکه هم هزینه رو کاهش بدن و هم تو نصب فضای کمتری اشغال شود کراس اوورها رو روی مدار اسپیکر طراحی و میسازند. پخش رو X400 با 350 تومن و اسپیکر هم آلپاین spg-69c3 با قیمت 270 تومن تهیه نمائید.
    حمید جان اینجا اطلاعات پخش هست یه نگاهی بنداز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یه باند 150 هزار تومانی خوب معرفی کنین مرسی.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا یکم قیمت بالا پایین بشه میتونم تامین کنم. پولم به آمپیلی نمیرسه مثلا اسپیکر 6975v2 بهتر نیست؟
    بعد یه سوال دیگه. پخش، غیر از تعداد خروجی چه چیزاییش تو کیفیت صدا تاثیر داره؟
    سلام
    اگر میتونی 7056 کن وود بگیر.530-40 هست
    V2 صداش جالب نیست.
    سلام دوستان
    یه باند 150 هزار تومانی خوب معرفی کنین مرسی.
    6985s ولی به نظر من کمی بیشتر هزینه بفرمائید 7158 جی وی سی بگیرید.
    بله دیدم.در چه موردی سوال دارید؟

14. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •