سلام تو مشخصات Performance وسترن بلک قدیمی یک ترا
126 MB/s
ولی مدل جدید
150 MB/s
با این وجود آیا سرعت قدیمی بیشتره؟
کلا تفاوت قیمت ای مدل تو چیه یکی این دلیل تفاوت قیمت را برام روشن کنه
سلام تو مشخصات Performance وسترن بلک قدیمی یک ترا
126 MB/s
ولی مدل جدید
150 MB/s
با این وجود آیا سرعت قدیمی بیشتره؟
کلا تفاوت قیمت ای مدل تو چیه یکی این دلیل تفاوت قیمت را برام روشن کنه
سلام .
موردي كه ميفرماييد مربوط به Sequential Transfer rate هست كه تاثير چنداني در كارايي سيستم عامل و نرم افزارها ندارد . عامل مهم Access & Seek Time/IOPS هست كه مدلهاي قديمي از اين لحاظ بهتر هست . براي مقايسه تستهاي ايندو هارد ديسك را ضميمه ميكنم .
WD1003FZEX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WD1002FAEX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان آیا اگه من یک هارد 320 رو به عنوان هارد اولم بذارم و ویندوز روش نصب کنم و یک هارد 2ترا رو کنارش به عنوان هارد دوم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
نه چه مشکلی بیشترم میتونی هارد داخلی تا ۳ الی ۴ جا تعبیه شده برای هارد. فقط بهترین هاردت که سرعت دسترسیش به اطلاعات بالاس رو به عنوان هارد اصلی و ویندوزی در نظر بگیر.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[QUOTE=turtleback;8243978]نه چه مشکلی بیشترم میتونی هارد داخلی تا ۳ الی ۴ جا تعبیه شده برای هارد. فقط بهترین هاردت که سرعت دسترسیش به اطلاعات بالاس رو به عنوان هارد اصلی و ویندوزی در نظر بگیر.
من یک هارد 2 ترا وسترن گرین دارم که میخوام یه هارد دیگه بگیرم به عنوان هارد اول و ویندوز رو روی اون نصب کنم چه هاردی بگیرم که سرعتش بالا باشه ترجیحا زیر 1 ترا
ميتونيد از برند سيگيت با مدل نامبر ST1000DM003 (يكترابايت) انتخاب كنيد .
از بين اين سه مدل پيشنهاد ميكنم سيگيت را انتخاب كنيد . در نظر داشته باشيد كه پرفورمنس يكترابايتي كه مدل نامبر آنرا گفتم بهتر از مدلهاي پانصد گيگابايتي هست .
سلام
کسانی که در زمینه هارد اکسترنال دسکتاپ اطلاع دارن لطفا منو راهنمایی کنن واسه خرید هارد 3 ترابایت برای آرشیو تصویری چی بخرم ؟؟؟؟ سرعت و طول عمرش بالا باشه ! یو اس بی 3 هم باشه!. نیازی به تحت شبکه بودن هم ندارم ! ممنون
سلام .
پست دوم این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . از بین مدلهای Seagate Backup Plus Desk و WD my book هر کدام که با نیازهای شما بیشتر مطابقت دارد همان را انتخاب کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)