سلام رفیق. اون فرمانده سپاه راست گفته. اگر برگه سبزتو گرفته خیالت راحت. کارتو انجام می ده.
اما سوالی که برای من هم سواله اینه که کدهاهنوز از پلیس+10 نمیشه پریینت گرفت. کد را ظاهرا از نظام وظیفه گرفتی . به کجا دقیقا مراجعه کردی؟ تلفنی می شه؟ ممنون
سلام رفیق. اون فرمانده سپاه راست گفته. اگر برگه سبزتو گرفته خیالت راحت. کارتو انجام می ده.
اما سوالی که برای من هم سواله اینه که کدهاهنوز از پلیس+10 نمیشه پریینت گرفت. کد را ظاهرا از نظام وظیفه گرفتی . به کجا دقیقا مراجعه کردی؟ تلفنی می شه؟ ممنون
من امروز زنگ زدم نظام وظیفه گفت هنوز نیومده اعزامیای اول تیر که ؟؟!؟!؟!؟
درود دوستان.منم افتادم 02 ارتش پرندک.چطور جاییه؟![]()
تو خدمت بعد از آموزشی ، سرباز دیپلم با زیر دیپلم فرقی میکنه..؟
دوست من این مورد قانون خاصی نداره و بستگی داره کجا و در چه یگانی خدمت کنید
اما درجایی که بنده خدمت کردم که یکی از یگان های ناجا بود تفاوتی بین فوق لیسانس با زیر دیپلم هم نبود
دیپلم و زیر دیپلم که جایه خود داره. . . .
چرا بابا اومده
من خودم اولش شکه شدم برای این که مطمئن بشم به چندتا نظامم وظیفه شهرستان دیگه هم زنگ زدم و تلفنی کدملی مو گفتم همشون گفتن "ولی عصر تبریز"!!!
شمام هم برو تو سایت نظام وظیفه شماره تلفن همه نظام وظیفه های همه استان ها و شهرستانا هست
خدا کنه اینجور باشه که میگی کارمو انجام داده باشه .
من رفتم تو سایت نظام وظیفه لیست شماره تلفن های همه نظام وظیفه شهر ها و شهرستان های تمام استان ها هست . به صورت رندم به چندتایی شون از استان فارس زنگ زدم و کد ملی مو بهشوون گفتم اونا هم بهم گفتن کجا افنادم!!
با موبایل زنگ بزنید و بگید عذر می خوام میشه کد میلیمو بگم ببینم کجا افتادم !! اینجوری بگید بهتون میگن .![]()
Last edited by arash520; 31-05-2014 at 21:27.
دمت گرم
آخ تا فردا میمیرم و زنده میشم من !
شما از فارس افتادی تبریز؟؟!
خدمتی که من توش هستم و دارم به صورت زنده لمسش می کنم هیچکس نرفته برادر
عزیز من هم قبول دارم که اگه بیفتی وسط تهران ارتش بهتره اما اگر آموزشی رو بیفتی وسط یه بیابون که 50 کیلومتر با هر موجود زنده ای فاصله داره و بعد یگان رو بیفتی وسط یه مشت آدمکش شرق کشور مطمئنا نمیگی خدمت ارتش خوبه
رفیق من همون صفر 1 افتاد و مفتی مفتی آموزشیش تموم شد. آره اینجوری بیفتی عالیه اما اگر جای نفله ای اونم دور از خونه بیفتی و بخوای با ارتشی سر کنی که 5 هفته(35 روز) پشت سر هم بهت عدس پلو و استانبولی خالی بده مطمئنا روانی میشی
ارتشی که من افتادم همه رو می فرسته بالا برجک حتی فوق لیسانس!
همه جا گل و بلبل نیست ارتش
خواهش عزیز
نه بابا من اومدم زرنگ بازی دربیارم از شیراز بلند شدم رفتم تهران دفترچه پست کردم و ادرس خونه یکی از اقوام تهران را زدم.
چون کسایی که از فارس پست می کنند احتمال این که بیفتن لب مرز سیسنان و بلوچستان هست . منم از این که نیفتم مرز سیستان اومد زرنگ بازی دربیارم که الان کدم خورده تبریز
نگران نباش داش خدا کریمه
شما بچه کجای عزیز؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)