تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 61 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 608

نام تاپيک: Watch Dogs

داره خودمونی میشه amir0098hd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

Watch Dogs بر مبنای ایده های جدید بنیان گذاری شده است و المان های موجود در بازی کاملا جدیدی می باشند و نمونه ی آن ها تا کنون در هیچ بازی رایانه ای مطرح دیگری دیده نشده است. مهم ترین و البته جدید ترین ایده ای که در بازی وجود دارد قابلیت -- کردن است، چیزی که در اولین نمایش بازی به خوبی به تصویر کشیده شده بود و توانست خود را به عنوان المان اصلی گیم پلی و حتی داستان بازی مطرح کند. شخصیت اصلی بازی یک هکر با تجربه و البته زخم خورده به نام Aiden Pearce می باشد که قرار است از قدرت اصلی خود یعنی -- کردن در جهت انتقام گرفتن استفاده کند. Watch Dogs یک عنوان Open World است که شما را به یکی از بزرگ ترین شهر های آمریکای شمالی یعنی شیکاگو می برد، جایی که همه چیز توسط سیستم های نظارتی فاسد کنترل می شود و این جا است که باید یک قهرمان خیزش کند و شهر را از خفقان نجات دهد اما Aiden قهرمانی نیست که شما انتظار آن را خواهید داشت. یوبی سافت اعلام کرده است که نوشتن داستان Watch Dogs از حدود ۲ سال قبل از شروع مراحل ساخت بازی یعنی سال ۲۰۰۸ آغاز شد و تیم نویسندگی داستان بازی با تحقیق و پژوهش بسیار توانستند تا به موضوعی برسند که به توان آن را برای چنین بازی بزرگی گسترش داد. تیم سازنده داستان بازی را بر مبنای یک چیز ساده پایه ریزی کرده است و آن وجود سیستم های نظارتی در جامعه است. چیزی که امروزه در اکثر مناطق جهان وجود دارد و حتی در انگلستان پوستر هایی بر روی دیوار ها وجود دارد که روی آن ها اعلام شده دولت مراقب شما است. چنین مبحثی که در آن تقریبا تمام فعالیت های انسان ها زیر نظر سیستم های نظارتی است، باعث می شود تا در برخی از مواقع عده ای از مردم از این وضعیت ناراضی شوند و دست به طغیان بزنند. داستان Watch Dogs نیز دقیقا بر روی همین مسئله تاکید دارد، وجود پیش از حد سیستم های نظارتی باعث می شود که یک هکر قدرتمند دست به طغیان بزند و به کمک قدرت -- کردن خود، یک تنه با این سیستم مبارزه کند.

2. 2 کاربر از amir0098hd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در طی چند روز گذشته سیستم مورد نیاز بازی Watch Dogs برای کامپیوتر های شخصی (PC) منتشر شد که پس از آن یوبیسافت (Ubisoft) سریعا اعلام کرد که سیستم معرفی شده جعلی می باشد. حال سرانجام خود یوبی سافت دست به کار شده و سیستم مورد نیاز این بازی را منتشر کرده که می توانید این سیستم را در ادامه ی مطلب مشاهده کنید .
    حداقل سیستم مورد نیاز

• Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
    • Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
    • RAM: 6 GB
    • Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list)
    • Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card
    • This product supports 64-bit operating systems ONLY

سیستم پیشنهادی

• Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
    • RAM: 8 GB
    • Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
    • Sound Card: Surround Sound 5.1 capable sound card

کارت های گرافیکی پشتیبانی کننده

• nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series;
    • AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series
    • Intel® Iris™ Pro HD 5200

4. این کاربر از amir0098hd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Mashhad
    Last edited by amir0098hd; 31-05-2014 at 10:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالت خوبه؟؟؟بازی منتشر شده بعد شما میای تریلر میذاری و تاریخ انتشار بازی رو اعلام میکنی؟؟؟!!

8. 3 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا نه که تویه کامپیوترت که با ذغال کار میکنه می خونه،برو پسرم خدا روزیت و جای دیگه بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا نه که تویه کامپیوترت که با ذغال کار میکنه می خونه،برو پسرم خدا روزیت و جای دیگه بده
    من نگفتم کامپیوتر من غوله میگم شما پست ها قبلی رو نخوندی که بدونی بازی چند وقتی میشه که اومده.تازه اومده واس ما میگه"سیستم مورد نیاز بازی رسما اعلام شد"..بعدشم کسی که در عرض یک روز عضو شدن میاد 40 تا پست میده معلومه که پستاش چقدر پر محتوایه...برو عمو جان........

11. 5 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

ببینید من از کی در مورد فیزیک ماشینا گفتم !!(صفحه 10 این تایپیک)
    بازی خیلی قشنگی باید باشه ولی تا اونجایی که من تو تریلرا دیدم فیزک ماشینش چندان دلچسب نیست
    من تا حالا این بازیو امتحان نکردم ولی از گفته های دوستان به نظر میاد که یوبی سافت هنوز باید خیلی بیشتر از اینا تجربه به دست بیاره که بتونه یک بازی اپن ورد با یک دنیای سر زنده و نزدیک به واقعیت در حد اندازه های GTA بسازه

پلیسا قایق ندارن چرا ؟؟! : دی . من هر وقت میخوام از دستشون در رم میپرم تو آب و خلاص .
    دریا ام از درجه 3 به بعد کارساز نیست.....هلیکوپتر میاد بلاسرت عمرا" هم برا....
    دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....
    پست های دیگه هم بود،البته قصد ندارم کلا بازی رو خراب کنم ولی به نظر میاد هنوز خیلی جا برای طبیعی تر شدن داره

14. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام

ببینید من از کی در مورد فیزیک ماشینا گفتم !!(صفحه 10 این تایپیک)
    دقیقا" ....من تو اولین نگاه دیدم که کاملا" فیزیک ماشینا قوطی بُعدی و شبیه به Sleeping Dogs درست شده...(البته همه ی ماشینا نه .... ماسل ها خوب درست شدن...)
    واقعا" بعضی چیزا خیلی تو ذوقن...

16. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •