امکانش هست یه عکس از قسمت مصرفی کاتریج بزارید خیلی ممنون میشم
این قسمت مصرفی همون قسمتی که باید تونر بریزیم داخلش؟؟؟؟
سلام
با مشتریمون هم هینطوری برخورد می کنیم
بله اگر مشکی ارزون قیمت می خوای 1102 ولی من نظرم با HP 400 یا همون HP 401 هست خیلی از نظر شارژ بهتره و کم هزینه تر هست. رنگی هم 451 عالیه ولی گرونه و 351 یا 251 مناسب تر. فرقشون تو سرعتشون چیز خواستی دیگه فکر نمی کنم فرق کنن
ببین قسمت مصرفی شو خالی کرده یا نه (قسمت مصرفی همونجای که زیر یک بلید در قسمت درام هست.
این پیغام فقط از روی چیپ کارتریج خونده می شه نه از مقدار تونر تو دستگاه. یعنی مثل باک بنزین نیست که بفهمه پر شده یا نه
من این دستگاه جلوم نیست ولی قسمت مربوط به تنظیمات فکس رو روی ال سی دیش بیار و قسمت هدر رو می بینی. چندتا زنگ بخوره بره رو فکس و سایر هم اینجا هست.
اتوماتیک یا manual بودن فکس هم اگر اشتباه نکنم یه کلیدی روی پنل داره ولی دقیقا یادم نیست.
یه کابل از پریز تلفن بزن به قسمت line in که عکس یه پریز هست رو فکس وصل کن.
این دستگاه usb ساپورت نیست. این کابل بدرد این دستگاه نمی خوره
وقتی کارتریج رو باز کنی دو تکه می شه . یک تکه مغناطیس دستگاه است که تونر روش می شینه اون قسمت دوم که درام یا یه لوله الومینیمی هست در زیر درام یه بلید یا تیغه پاک کن هست زیر اون مصرفی تو مخزنش جمع می شه .
آقا LQ-300 چی اون ساپورت میکنه ؟؟
با سلام چاپگر سامسونگ مدل 4300دارم که طبق راهنمایی موجود در این سایت مشکل کشیدن کاغذ را داشت یعنی اگر چند تا کاغذ در سینی بود موقع پرینت دو تا رو با هم میگرفت و باعث گیر کردن میشد در صورتی که با یک کاغذ مشکل نداشت که برطبق راهنمای که در این سایت بود چاپگر رو باز کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما الان پیغام open heat error رو میده چند بارم بازکردم که مبادا سیمی راجانزده باشم اما همه سیم ها درست جا خورده بودن لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم
با سلام چاپگر سامسونگ مدل 4300دارم که طبق راهنمایی موجود در این سایت مشکل کشیدن کاغذ را داشت یعنی اگر چند تا کاغذ در سینی بود موقع پرینت دو تا رو با هم میگرفت و باعث گیر کردن میشد در صورتی که با یک کاغذ مشکل نداشت که برطبق راهنمای که در این سایت بود چاپگر رو باز کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما الان پیغام open heat error رو میده چند بارم بازکردم که مبادا سیمی راجانزده باشم اما همه سیم ها درست جا خورده بودن لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)